Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ted sem se teda uklidnila a užila si dost a chci už někoho stálejšího a samozřejmě vim že mi věrný nebude ale to neřešim
Chtěla jsem tím jen některým ženám otevřít oči ale jak vidím nemá to cenu proto už tu nic psat nebudu
Místo toho aby ženský byly rádi že jim sem pár holek napíše zkušenosti se ženáčema aby dyžtak tu nevěru odhalili včas tak jí tu začnou urážet a snižovat se na uroven 13letych děvčat
@Kitty88 píše:
Ted sem se teda uklidnila a užila si dost a chci už někoho stálejšího a samozřejmě vim že mi věrný nebude ale to neřešimChtěla jsem tím jen některým ženám otevřít oči ale jak vidím nemá to cenu proto už tu nic psat nebudu
Místo toho aby ženský byly rádi že jim sem pár holek napíše zkušenosti se ženáčema aby dyžtak tu nevěru odhalili včas tak jí tu začnou urážet a snižovat se na uroven 13letych děvčat
Přesně tak. ![]()
@Kitty88 píše:
Ted sem se teda uklidnila a užila si dost a chci už někoho stálejšího a samozřejmě vim že mi věrný nebude ale to neřešimChtěla jsem tím jen některým ženám otevřít oči ale jak vidím nemá to cenu proto už tu nic psat nebudu
Tak především, vy jste nám tu psali jak jsme naivky atd. Podívej se, já chápu, že nevěra je a bude, ale já to odmítám řešit doma. Přeci normální pár, kde to funguje, tak tam takové blbosti neřeší ne? Ale nesouhlasím s tím, že takovej musí být každej, prostě nevěřím a vím, že to tak není. A to že spíš s ženáčema, tvoje věc, ale já bych teda z toho na sebe hrdá nebyla. Určitě tě to do budoucnosti poznamená.
@Anonymní píše:
Ty „bordely“ ale nekrachují kvůli tomu, že by o tyto služby nebyl zájem, ale protože je vytlačily levnější a diskrétnější „priváty.“ Řekla bych, že většina z vás ani netuší, kolik takových bytů denně míjíte, když se procházíte po ulici dokud do toho nevidíte, v každém větším městě je takový byt skoro v každém 3. paneláku a to vážně nepřeháním a stejně se uživí, možná s takovým bytem sousedíte ani o tom nevíte, holku, co to dělá v dnešní době většinou nemáte šanci poznat…
Stačí, když se podíváte na nějaký diskuzní web, zabývající se tímto tématem, např. nornik.net a možná se budete divit, kolik v popisech poznáte svých známých, tzv. „amatérek“ i z vaší malinké a spořádané vesničky…
Za sebe můžu říct, že cca 60% klientů byli bohužel ženatí muži, kteří doma neměli žádný problém, ani v sexu a jejich ženy vypadaly skoro jako modelky podle fotek, ale prostě chtěli zkusit něco nového, tak to většina chlapů prostě má, tedy těch, co na to mají, dokáží oddělovat city a fyzickou potřebu - sex.
Je totiž zajímavé, že když se o tom s nějakým mužem bavím, tak fuj většinou říkají pouze ti, co si to nemohou dovolit, případně by to pro ně znamenalo dát pryč poměrně velkou část výdělku, ti, co mají slušnější příjem v tom problém bohužel nevidí, většinou tedy, samozřejmě, že to neplatí na každého a samo, že vám to manžel nepřizná…
To s tím, že prostitutky chodí bez ochrany je také hloupost, samozřejmě se pár najde, ale většina i přesto, že dělá tuhle práci není tak hloupá, aby do toho šla, on totiž není ani důvod, pokud je hezká, tak má peněz dost i když provádí i orální sex pouze s ochranou.Jinak k tématu, přiznávám, že mám asi jako býválá společnice trochu zkreslené vnímání, ale já bych manželovi určitě mnohem raději povolila jednou za čas prostitutku, kterou vím, že už v životě neuvidí, vše bude s ochranou a jedná se pouze o fyzický kontakt bez citů, než kdyby ho měl opilý strčit bez ochrany do nějaké neziskové svlečny někde na diskotéce, která tam opět bez ochrany obšťastňuje každý týden jiného a nebo kdyby si nedej bože měl najít milenku, s kterou by trávil večery, víkendy, zval ji na obědy, kupoval dárky, apod.
Tak když je to v takovém utajení, tak jak je možný, že se o tom dozvědí klienti?
![]()
@mowla píše:
Tak především, vy jste nám tu psali jak jsme naivky atd. Podívej se, já chápu, že nevěra je a bude, ale já to odmítám řešit doma. Přeci normální pár, kde to funguje, tak tam takové blbosti neřeší ne? Ale nesouhlasím s tím, že takovej musí být každej, prostě nevěřím a vím, že to tak není. A to že spíš s ženáčema, tvoje věc, ale já bych teda z toho na sebe hrdá nebyla. Určitě tě to do budoucnosti poznamená.
Jenže to jim prostě nevysvětlíš, že takovej není každej chlap. Ženy jako Inaris a Kitty mají zkrátka díky svým zkušenostem pokřivený pohled na muže a nevěří, že existují i ti féroví. Prostě takového nepotkaly a tečka. Otázkou je, proč takového nepotkaly, člověk totiž přitahuje, to, co sám vysílá.
@mowla Na internetu a v místních novinách jsou inzeráty s tel. číslem, pán se objedná, před vchodem prozvoní mobilem (aby nikdo neznal zvonek), holka odzvoní a je to, nechodí se tam bez ohlášení jako do klubů a většinou holky ani nepovolují, aby tam šlo víc pánů naráz, třeba dva kámoši a tak, dost holek nebere opilé klienty,…
O nás se nedozvěděli ani v bytovce o 9 bytech, ale o tom tahle diskuze není.
@Kitty88 píše:
Je smutné jít do vztahu s tím, že mi chlap bude stejně nevěrný. Ty máš hodně nízkou sebeúctu co. Otevřít oči by jsi měla ty, samozřejmě existuje plno nevěrných mužů, stejně tak žen, ale tvrdit, že jsou takoví všichni a šířit to jako osvětu, promiň, to je trochu omezené ![]()
@Meha píše:
Jasně, všichni chlapi podvádějí, ženy, které tvrdí, že jim je manžel věrný, jsou jen naivky.
Takový trapný kolorit na EM.Když potřebuješ sex, tak si najdi svobodného chlapa, je jich dost.
Ti ale o Tebe asi nemají zájem, proto se musíš spokojit se zadanými chlapy, kteří Tě chtějí jen do postele.
Tak tak ![]()
@Anonymní píše:
@mowla Na internetu a v místních novinách jsou inzeráty s tel. číslem, pán se objedná, před vchodem prozvoní mobilem (aby nikdo neznal zvonek), holka odzvoní a je to, nechodí se tam bez ohlášení jako do klubů a většinou holky ani nepovolují, aby tam šlo víc pánů naráz, třeba dva kámoši a tak, dost holek nebere opilé klienty,…
O nás se nedozvěděli ani v bytovce o 9 bytech, ale o tom tahle diskuze není.
no tak to mi nevymluvíš, že se o tom neví v tom paneláku.
@Dundee2 píše:
to nebyla urážka - to byla v dobrém dobře míněna rada.
Ona má vážný psychický problém - ten dojem jsem jednoznačně nabyl.
Taky myslím. Ale na druhou stranu je mi takových lidí líto, musí být ubíjející, myslet si o každém, koho potkám, že je to bezcharakterní křivák. S takovým vnitřním nastavením, bych žít nechtěla. Radši budu ta „naivní“ a budu lidem kolem sebe důvěřovat
Však se taky říká, že člověk dostává jen to, co očekává ![]()
@mowla píše:
no tak to mi nevymluvíš, že se o tom neví v tom paneláku.
Jasně, že se o tom ví, to jen oni si myslí, že neví
Ale nikdo jim tam přece nepřijde říct : „víme o vás“
Lidi si tohle mezi sebou jen šuškaj ![]()
@Sonarka píše:
Jasně, že se o tom ví, to jen oni si myslí, že nevíAle nikdo jim tam přece nepřijde říct : „víme o vás“
Lidi si tohle mezi sebou jen šuškaj
Prosím tě, já když bydlela v paneláku, tak důchodkyně věděly kdy jsem doma, kdo ke mě chodí a v kolik jsem šla pro rohlíky. Já jsem v žádným případě nepotřebovala zabezpečovat svůj byt, měla jsem hlídacího psa naproti.
@Sonarka píše:
Taky myslím. Ale na druhou stranu je mi takových lidí líto, musí být ubíjející, myslet si o každém, koho potkám, že je to bezcharakterní křivák. S takovým vnitřním nastavením, bych žít nechtěla. Radši budu ta „naivní“ a budu lidem kolem sebe důvěřovatVšak se taky říká, že člověk dostává jen to, co očekává
@Sonarka Já ale neberu nevěru něco špatného já to beru v pohodě a nevím co s tím má co dělat sebeucta
Samozřejmě chápu nesouhlasíš se mnou tak mě chceš jakože ponižovat atd. bohužel já si myslím své a neberu nevěrného chlapa jako křiváka
Křivák bude když opustí manželku kvůli jiné když mu to manželství klape jak má
Holt sem dřív byla mladá a vyčůraná prostě nemusela jsem mu vařit žehlit a prát a starat se o dítě to vše dělala jeho žena a já si s ním jen užívala a on se mnou
Vim je to hnusný a špatně se to čte ale každej jsme nějakej. Já nikoho nezabila nikomu neublížila protože jsem měla inteligentní chlapi co podvádět uměli takže se to jejich žena nedověděla
Nevim připadám si ted jak masovej vrah
Podle toho co tu píšete jak jsem zlá a nemám sebeuctu atd. ![]()
@Dundee2 To proč hledám sex mezi ženatými tady psát nebudu
Prostě tím sbírám zkušenosti atd. @Sonarka Jinak jsem vždy měla chlapa na urovni
Jsem atraktivní žena nemám zapotřebí lezt do postele s každym
Vždy měli Vysoké vzdělání a něco znamenali
A je pravda že dřív sem vztah nechtěla tak mi to vyhovovalo že sem věděla že má ženu a nebude mi chtít a budu si s ním jen užívat výlety, sex a další věci co se většinou s milenkama dělají