Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy 7 píše:
Však proto jsem napsala skoro.Ale ten má taky chutě, tak kdo ví.
chutě na sex jsou. Ale na prostitutku ani náhodou. to fakt ne. To raději budu žít v celibátu (ano, asi jsem tedy blbej, ale nemůžu si pomoci)
![]()
@micta píše:
Silně mi připomínáš jednu uživatelku(zapomněla jsem nick)která kdysi v jedné diskuzi psala, že dělá s kamioňákama, kteří se ji svěřují, a naprosto všichni-až na jednoho teda, jsou nevěrní. odhaduju, že si to tenkrát psala ty.
Už vidim, jak přijede chlap z figury, naběhne k tobě a říká ti-tak Blážo, dneska jsem přefiknul Mařenu z Brna, napiš si to do notýsku.
![]()
to mi nedělejte - právě jsem si poprskal nouťas kafem. No, kdo to má teď mýt!
![]()
@mowla píše:
Ty jsi tam nikdy nebyl jo? Vždyť tam přeci chodí každý, nevšiml sis těch front před bordelem?
když jsme viděl tu frontu - tak jsem si myslel, že přivezli banány nebo kubánský pomeranče (ty co se nedaly loupat - pamatujete?) a tak jsem šel o dům dál
![]()
u vedlejšího domu nebyla fronta - tak jsme tam vlezl a on to byl Lidl!
![]()
@Kitty88 píše:
@Markéta80 Já jsem žádnému nezničila rodinu nejsem žádná primitivka abych obtěžovala jeho ženu a psala jí že se scházím s jejím manželemPouze jsem si ho na chvilku půjčila a zase vrátila a vždy použila kondom protože vim že je to nehygienické skákat z ženy na ženu
Jinak k té Silvii nechci psát její příjmení ale hlásila se do Vyvolených v roce 2013 a nedostala se tam někde na Googlu když si zadáte Vyvolení 2013 Silvie tak by vám měla ta kráska vyject
Nebo spíše články o ní
bóže, co je zase tohle za názor?
třetí do páru vždycky rozvrací vztah, ať si myslí co chce
![]()
a s tím vypůjčováním a vracením. Píšete ještě pořád o vztazích? nebo autopůjčovně?
![]()
@Dundee2 píše:
třetí do páru vždycky rozvrací vztah, ať si myslí co chce![]()
![]()
![]()
a s tím vypůjčováním a vracením. Píšete ještě pořád o vztazích? nebo autopůjčovně?
![]()
![]()
@Dundee2 píše:
protože nechci být hulvát - tak odpovím slušně. Měla byste změnit léky neb alepsoň doktora.
@Sonarka píše:![]()
no od včera tu Inaris nebyla, tak třeba už je ve svěrací kazajce
třeba - ale ona se vrátí - bylo vidět, jak jí to tu dělá dobře ![]()
@Dundee2 píše:
napadlo mne to samé, ale nechtěl jsem to psát. druhou možností je, že pracuje v nějaké sexuální poradně či manželské poradně a projevuje se u ní profesionální deformace![]()
![]()
No taky by mě zajímalo, kde se dá potkat tolik exotů najednou
Abych se tomu místu vyhýbala ![]()
@Dundee2 píše:
třetí do páru vždycky rozvrací vztah, ať si myslí co chce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu padám smíchy
![]()
@Dundee2 Já tu píšu jen upřímně
Jde jen o sex a myslim že plno lidí by se mělo začít odlišovat co je sex a co láska
Sex jde dělat i bez lásky je to jen uspokojivá hra kdežto láska je o tom jak si dva lidi rozumějí
Jínak ženský at jsou spíše rádi že si chlap najde milenku než nějakou špínu vyfetovanou protože neznám prostitutku co je normální ženská
A ještě poslední věc chlapi jsou v tomhle zbabělci nebo spíše takhle jsou chytrý
Nikdy by neopustili manželku kvůli milence to je jen v hodně vyjímečných situacích
Takže nemusíte mít strach že vás někdy opustí kvůli jiné jde prostě jen o sex
Já samozřejmě vztah chci ale zatim sem svobodná a je jasné že sex potřebuji ![]()
A urážet tu někoho že patří do blázince jen proto že nemá stejný naivní názor je docela dětinské
@Sonarka píše:
No taky by mě zajímalo, kde se dá potkat tolik exotů najednouAbych se tomu místu vyhýbala
taky netuším - pokud vyjdu z toho jejího počtu mužů (a ona skoro jediná ženská) tak mne napadá jen toto:
horníci (ale že by fárala v dole se mi nezdá)
policajti (tak bacha, aby nás nepřetáhla obuškem)
vojsko (tak fakt není nikdo normální - samej zelenej mozek)
kamioňáci (ale kupodivu ti trpí na jisté zdravotní potíže ve větší míře než jiní - tak sex spíše slovně)
a pak póvl typu - taxikáři, pasáci (prostitutek),
(jestli děláte v některém výše uvedeném oboru, tak se vám osobně omlouvám za kritiku)
a pak jedině v tý poradně
@Dundee2 píše:
třeba - ale ona se vrátí - bylo vidět, jak jí to tu dělá dobře
Nebo se převlékla za lehkou děvu a šla na průzkum do ulic se skrytou kamerou, aby nám ukázala ty fronty a mohla nám to tady příště zase natřít
![]()
@Kitty88 píše:
@Dundee2 Já tu píšu jen upřímněJde jen o sex a myslim že plno lidí by se mělo začít odlišovat co je sex a co láska
Sex jde dělat i bez lásky je to jen uspokojivá hra kdežto láska je o tom jak si dva lidi rozumějí
Jínak ženský at jsou spíše rádi že si chlap najde milenku než nějakou špínu vyfetovanou protože neznám prostitutku co je normální ženská
A ještě poslední věc chlapi jsou v tomhle zbabělci nebo spíše takhle jsou chytrý
Nikdy by neopustili manželku kvůli milence to je jen v hodně vyjímečných situacích
Takže nemusíte mít strach že vás někdy opustí kvůli jiné jde prostě jen o sex
Já samozřejmě vztah chci ale zatim sem svobodná a je jasné že sex potřebuji
A urážet tu někoho že patří do blázince jen proto že nemá stejný naivní názor je docela dětinské