Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5797
11.10.15 13:02
@Katy 7 píše:
Však proto jsem napsala skoro. :mrgreen: Ale ten má taky chutě, tak kdo ví. :D

chutě na sex jsou. Ale na prostitutku ani náhodou. to fakt ne. To raději budu žít v celibátu (ano, asi jsem tedy blbej, ale nemůžu si pomoci) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
11.10.15 13:05
@micta píše:
Silně mi připomínáš jednu uživatelku(zapomněla jsem nick)která kdysi v jedné diskuzi psala, že dělá s kamioňákama, kteří se ji svěřují, a naprosto všichni-až na jednoho teda, jsou nevěrní. odhaduju, že si to tenkrát psala ty.
Už vidim, jak přijede chlap z figury, naběhne k tobě a říká ti-tak Blážo, dneska jsem přefiknul Mařenu z Brna, napiš si to do notýsku.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to mi nedělejte - právě jsem si poprskal nouťas kafem. No, kdo to má teď mýt! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
11.10.15 13:10
@mowla píše:
Ty jsi tam nikdy nebyl jo? Vždyť tam přeci chodí každý, nevšiml sis těch front před bordelem?

když jsme viděl tu frontu - tak jsem si myslel, že přivezli banány nebo kubánský pomeranče (ty co se nedaly loupat - pamatujete?) a tak jsem šel o dům dál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
u vedlejšího domu nebyla fronta - tak jsme tam vlezl a on to byl Lidl! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
11.10.15 13:13
@Kitty88 píše:
@Markéta80 Já jsem žádnému nezničila rodinu nejsem žádná primitivka abych obtěžovala jeho ženu a psala jí že se scházím s jejím manželem :) Pouze jsem si ho na chvilku půjčila a zase vrátila a vždy použila kondom protože vim že je to nehygienické skákat z ženy na ženu :) Jinak k té Silvii nechci psát její příjmení ale hlásila se do Vyvolených v roce 2013 a nedostala se tam někde na Googlu když si zadáte Vyvolení 2013 Silvie tak by vám měla ta kráska vyject :D Nebo spíše články o ní :)

bóže, co je zase tohle za názor?
třetí do páru vždycky rozvrací vztah, ať si myslí co chce :zed: :zed: :zed: :zed:

a s tím vypůjčováním a vracením. Píšete ještě pořád o vztazích? nebo autopůjčovně? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
11.10.15 13:18
@Dundee2 píše:
třetí do páru vždycky rozvrací vztah, ať si myslí co chce :zed: :zed: :zed: :zed:a s tím vypůjčováním a vracením. Píšete ještě pořád o vztazích? nebo autopůjčovně? :zed: :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.10.15 13:20
@Dundee2 píše:
protože nechci být hulvát - tak odpovím slušně. Měla byste změnit léky neb alepsoň doktora. ;)
:mrgreen: :palec: no od včera tu Inaris nebyla, tak třeba už je ve svěrací kazajce :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5797
11.10.15 13:21
@Sonarka píše: :mrgreen: :palec: no od včera tu Inaris nebyla, tak třeba už je ve svěrací kazajce :mrgreen:

třeba - ale ona se vrátí - bylo vidět, jak jí to tu dělá dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.10.15 13:22
@Dundee2 píše:
napadlo mne to samé, ale nechtěl jsem to psát. druhou možností je, že pracuje v nějaké sexuální poradně či manželské poradně a projevuje se u ní profesionální deformace :lol: :lol: :lol:

No taky by mě zajímalo, kde se dá potkat tolik exotů najednou :mrgreen: Abych se tomu místu vyhýbala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.10.15 13:24
@Dundee2 píše:
třetí do páru vždycky rozvrací vztah, ať si myslí co chce :zed: :zed: :zed: :zed:a s tím vypůjčováním a vracením. Píšete ještě pořád o vztazích? nebo autopůjčovně? :zed: :zed: :zed:

Tu padám smíchy :mrgreen: :mrgreen: :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 13:25

@Dundee2 Já tu píšu jen upřímně :) Jde jen o sex a myslim že plno lidí by se mělo začít odlišovat co je sex a co láska :) Sex jde dělat i bez lásky je to jen uspokojivá hra kdežto láska je o tom jak si dva lidi rozumějí :) Jínak ženský at jsou spíše rádi že si chlap najde milenku než nějakou špínu vyfetovanou protože neznám prostitutku co je normální ženská :D A ještě poslední věc chlapi jsou v tomhle zbabělci nebo spíše takhle jsou chytrý :) Nikdy by neopustili manželku kvůli milence to je jen v hodně vyjímečných situacích :) Takže nemusíte mít strach že vás někdy opustí kvůli jiné jde prostě jen o sex :) Já samozřejmě vztah chci ale zatim sem svobodná a je jasné že sex potřebuji :)

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 13:27

A urážet tu někoho že patří do blázince jen proto že nemá stejný naivní názor je docela dětinské

• Citovat
  • Upravit
5797
11.10.15 13:27
@Sonarka píše:
No taky by mě zajímalo, kde se dá potkat tolik exotů najednou :mrgreen: Abych se tomu místu vyhýbala :lol:

taky netuším - pokud vyjdu z toho jejího počtu mužů (a ona skoro jediná ženská) tak mne napadá jen toto:

horníci (ale že by fárala v dole se mi nezdá)
policajti (tak bacha, aby nás nepřetáhla obuškem)
vojsko (tak fakt není nikdo normální - samej zelenej mozek)
kamioňáci (ale kupodivu ti trpí na jisté zdravotní potíže ve větší míře než jiní - tak sex spíše slovně)
a pak póvl typu - taxikáři, pasáci (prostitutek),

(jestli děláte v některém výše uvedeném oboru, tak se vám osobně omlouvám za kritiku)

a pak jedině v tý poradně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.10.15 13:29
@Dundee2 píše:
třeba - ale ona se vrátí - bylo vidět, jak jí to tu dělá dobře ;)

Nebo se převlékla za lehkou děvu a šla na průzkum do ulic se skrytou kamerou, aby nám ukázala ty fronty a mohla nám to tady příště zase natřít :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3522
11.10.15 13:31
@Kitty88 píše:
@Dundee2 Já tu píšu jen upřímně :) Jde jen o sex a myslim že plno lidí by se mělo začít odlišovat co je sex a co láska :) Sex jde dělat i bez lásky je to jen uspokojivá hra kdežto láska je o tom jak si dva lidi rozumějí :) Jínak ženský at jsou spíše rádi že si chlap najde milenku než nějakou špínu vyfetovanou protože neznám prostitutku co je normální ženská :D A ještě poslední věc chlapi jsou v tomhle zbabělci nebo spíše takhle jsou chytrý :) Nikdy by neopustili manželku kvůli milence to je jen v hodně vyjímečných situacích :) Takže nemusíte mít strach že vás někdy opustí kvůli jiné jde prostě jen o sex :) Já samozřejmě vztah chci ale zatim sem svobodná a je jasné že sex potřebuji :)
A urážet tu někoho že patří do blázince jen proto že nemá stejný naivní názor je docela dětinské
:palec: Naprostý souhlas. :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
11.10.15 13:31

@Dundee2 - ještě mě napadli IT.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...