Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dirndljager píše:
@Dundee2 tak soude dle tve grafomanie bys mel medikaci zmenit spis ty. A taky nesoudit svet podle sveho omezeneho vyhledu. Mam radu znamych, pracuju v kolektivu prevazne samostatnych a celkem uspesnych chlapu, a naprosta vetsina, naprosta, vyhledava obcas sluzby placeneho sexu. A to i slusnaci tatkove od rodin, do kterych bych to take nerekl, az jsem sam cumel, kdyz jsem se to dozvedel. Jak? Na jednom firemnim vyjdezdu se do toho kluci pustili. A ano, ti chlapi to berou tak, jak tu zaznelo - mam hlad= jsu do hospody, potrebuju ostrihat=jdu k holici, potrebuju si vrznout=jdu za lehkou holcinou. Proste sluzba za uplatu, svedomi ani nic podobneho je netizi. A fakt to neni o tom, jak hezkou maji doma babu nebo jestli maji do a sex. S odkazem na znamy citat Paula Newmana-ony se ty steaky nedaj zrat furt, obcas chce clovek (teda chlap no) treba koprovku… Takze, vis jak, to ze jsi neco nevidel jeste neznamena, ze to neexistuje.
@Dirndljager píše:
@Dundee2 tak soude dle tve grafomanie bys mel medikaci zmenit spis ty. A taky nesoudit svet podle sveho omezeneho vyhledu. Mam radu znamych, pracuju v kolektivu prevazne samostatnych a celkem uspesnych chlapu, a naprosta vetsina, naprosta, vyhledava obcas sluzby placeneho sexu. A to i slusnaci tatkove od rodin, do kterych bych to take nerekl, az jsem sam cumel, kdyz jsem se to dozvedel. Jak? Na jednom firemnim vyjdezdu se do toho kluci pustili. A ano, ti chlapi to berou tak, jak tu zaznelo - mam hlad= jsu do hospody, potrebuju ostrihat=jdu k holici, potrebuju si vrznout=jdu za lehkou holcinou. Proste sluzba za uplatu, svedomi ani nic podobneho je netizi. A fakt to neni o tom, jak hezkou maji doma babu nebo jestli maji do a sex. S odkazem na znamy citat Paula Newmana-ony se ty steaky nedaj zrat furt, obcas chce clovek (teda chlap no) treba koprovku… Takze, vis jak, to ze jsi neco nevidel jeste neznamena, ze to neexistuje.
No a co to dokazuje? Jen to, že stejně jako je spoustu chlapů, jako jsou třeba tví nadržení kolegové, tak je i spousta normálních chlapů, jako je Dundee, to je celé ![]()
@mowla píše:
To s tím nesouvisí, bude chtít zkusit někoho jiného, nebo něco jiného.
A proč ne? Jen se to nesmím nikdy dozvědět. Rozhodně jí neřeknu: miláčku, klidně si odskoč za milencem, když budeš mít chuť zkusit…
Jeste k tomu kamenovani milenek zenatych chlapu (a pro milence vdanych panicek to plati stejne) copak ten milenec/milenka je zodpovedny za ten vztah tech dvou? Ve filmu S. Pollacka Vzpominky na Afriku podle knizky Karn Blixenove rika jeji jeste manzel, baron Blixen, Dennisi Finchi- Hattonovk, kdyz zjisti, ze ma vztah s Karen - „Mohl jsi se aspon zeptat“. A Dennis odpovi „Ja se zeptal. Rekla ano.“ Je k tomu treba neco dodavat???
@mowla Jasný ale prostě některé ženy k tomu city nepotřebují
Tak si užijou sex prostě pro zábavu uspokojení
Samozřejmě beru tvůj názor ty by si se cítila špatně ale prostě někdo bere sex jako normální věc co k životu patří
Přijde mi jak píšeš o tom vyprázdněnyym pytlíku že si asi nikdy nedosáhla orgasmu prostě sex je i pro ženy ne jen pro chlapi ![]()
@Kitty88 píše:
@mowla Já prostitutky ráda nemám ale pokud někoho sex uspokojuje proč hned matrace?Všichni sex berete něco jako smrtelný hřích nebo já nevim
Ale tak v podstatě má pravdu, není normální, aby se na holce vystřídalo za den min. 5 CIZÍCH chlapů, nicméně pokud se s tím člověk dokáže psychicky vyrovnat a brát to čistě jen jako sex bez citů/velmi dobře placenou práci…
I když nějaký moje pocity, důvody a podobný věci do téhle diskuze nepatří.
Jen protože díky tomu vím opravdu dobře, jak to chodí, říkám, že bych manželovi spíš odpustila (možná jednou za čas i dovolila, jelikož vím, jak to hodně chlapů má) raději prostitutku, kde proběhne všechno s ochranou a bez citů a dotyčnou už v životě neuvidí, než milenku, s kterou bude s největší pravděpodobností spát bez ochrany (a bůhví s kým předtím spala ona), bude ji brát na večeře, na výlety do wellness, obědy, večírky a dělat s ní další věci, který se s milenkama prostě dělají, za prvé bych rozhodně žárlila víc než na profi holku, za druhé by mě štval časna i finance, které by jí věnoval místo mě a hlavně v neposlední řadě, tam už může jít dřív nebo později o city, když ne ze strany manžela, tak z její strany a co se budeme povídat, o „selhání“ HA s žentaým milencem je tu též diskuzí až až ![]()
Pro mě prostě prostitutka není konkurence, milenka ano (i když přiznávám, že nejspíše je můj názor hodně ovlivněn).
@Sonarka byl bych opatrny s definici „normalni“ a se stanovovanim jakychkoliv pomeru, ale jinak v poho, ja netvrdil, ze chlapi jako Dundee neexistuji…
@Dirndljager píše:
Jeste k tomu kamenovani milenek zenatych chlapu (a pro milence vdanych panicek to plati stejne) copak ten milenec/milenka je zodpovedny za ten vztah tech dvou? Ve filmu S. Pollacka Vzpominky na Afriku podle knizky Karn Blixenove rika jeji jeste manzel, baron Blixen, Dennisi Finchi- Hattonovk, kdyz zjisti, ze ma vztah s Karen - „Mohl jsi se aspon zeptat“. A Dennis odpovi „Ja se zeptal. Rekla ano.“ Je k tomu treba neco dodavat???
Ale nikdo ji tu nekamenuje za to, že je milenkou ženatého, když jí to vyhovuje, proč ne. Já jen nesouhlasím s tím tvrzením -„že všichni“, protože mi přijde celkem krátkozraké tohle tvrdit, to by musela napřed všechny chlapy znát a se všema spát ![]()
@Dirndljager Nevšimla jsem si, že by tady někdo kamenoval milenky zadaných chlapů.
Mně osobně jen vadí, když to tyto slečny a paní vydávají za ideální styl života a nadřazují to klasickému partnerskému životu. A ještě k tomu tvrdí, že úplně všichni chlapi musí být nutně nevěrní.
A to, že většina Tvých kolegů na služebních cestách využívá placených erotických služeb, spíše vypovídá něco o nich a možná i něco o vaší firemní kultuře, nevypovídá to nic o většině chlapů obecně.
Dám ruku do ohně, že mí kolegové takových služeb nevyužívají a pokud ano, tak určitě ne nijak většinově.
@Kitty88 píše:
Má me na to každý jiný pohled. Já si dovolila napsat že jsem měla ženáče tak už mě kamenují ženy i v jiné diskuzi kde mě napráskala jedna dáma co četla tuto diskuziProstě jsou naštvané ale nikdy neví co je v životě ještě potká tady každej píše jak by nikdy nepodvedl partnera ale nikdo nikdy neví co se stane! Tady mi dámy píšou jak nemám k sobě uctu jak jsem ubohá jak nemám na žádného chlapa než na ženatého atd. a zrovna ony za pár let se třeba se ženáčem vyspí nemám ráda lidi co hned urážej a jsou vulgární
Já si ráda vyměním názor snesu i kritiku ale trochu na urovni
Já na to mám taky jiný pohled. Nelíbí se mi, že za střízliva, při vědomí se dokáže žena milovat s partnerem jiné ženy /pokud ví, že to je partner jiné ženy/.Neznám nikoho osobně z této diskuze, ale i tak se každé štítím…doslova. Chovají se jako prostitutky a nechají si platit tak maximálně kávou, nějakým tím panákem nebo jiným šidítkem nadrženého ubohého „pána tvorstva“. Takoví prevíti se nemají ani ženit a nechat si prostor. Bohužel to manželky většinou neustojí a trpí pouze děti hříšníků.
Tohle je můj názor, není proti nikomu konkrétně. Ono se to často provalí a na „každé prase se vaří voda“, však se to každému vrátí.
@Anonymní píše:
Ale tak v podstatě má pravdu, není normální, aby se na holce vystřídalo za den min. 5 CIZÍCH chlapů, nicméně pokud se s tím člověk dokáže psychicky vyrovnat a brát to čistě jen jako sex bez citů/velmi dobře placenou práci…
I když nějaký moje pocity, důvody a podobný věci do téhle diskuze nepatří.
Jen protože díky tomu vím opravdu dobře, jak to chodí, říkám, že bych manželovi spíš odpustila (možná jednou za čas i dovolila, jelikož vím, jak to hodně chlapů má) raději prostitutku, kde proběhne všechno s ochranou a bez citů a dotyčnou už v životě neuvidí, než milenku, s kterou bude s největší pravděpodobností spát bez ochrany (a bůhví s kým předtím spala ona), bude ji brát na večeře, na výlety do wellness, obědy, večírky a dělat s ní další věci, který se s milenkama prostě dělají, za prvé bych rozhodně žárlila víc než na profi holku, za druhé by mě štval časna i finance, které by jí věnoval místo mě a hlavně v neposlední řadě, tam už může jít dřív nebo později o city, když ne ze strany manžela, tak z její strany a co se budeme povídat, o „selhání“ HA s žentaým milencem je tu též diskuzí až až
Pro mě prostě prostitutka není konkurence, milenka ano (i když přiznávám, že nejspíše je můj názor hodně ovlivněn).
Hele chápu tvůj názor ale třeba na mě by ta manželka žárlit nemusela jak řikám vždy jsem to uměla rozdělit sex od lásky a taky vim že málokdy chlap svou ženu opustí
A já byla vždy taková že kolikrát když chtěli ošklivě mluvit o svých manželkách sem jim řekla at je rád že jí má
A sex pouze s kondomem! Jinak na večeři a výlety sem s nima jezdila a spala na hotelu nebo v utajeném bytě který třeba měl napůl s kamarádem právě na milenky ![]()
@Dubhe Ano a ženy jsou všechny chudinky
Jojo kolikrát ženský jsou větší nevěrnice jak chlapi
Alkohol nepiji a scházím se jen s inteligentníma chlapama
A jsou i horší věci než je nevěra ![]()
@Kitty88 píše:
Má me na to každý jiný pohled. Já si dovolila napsat že jsem měla ženáče tak už mě kamenují ženy i v jiné diskuzi kde mě napráskala jedna dáma co četla tuto diskuziProstě jsou naštvané ale nikdy neví co je v životě ještě potká tady každej píše jak by nikdy nepodvedl partnera ale nikdo nikdy neví co se stane! Tady mi dámy píšou jak nemám k sobě uctu jak jsem ubohá jak nemám na žádného chlapa než na ženatého atd. a zrovna ony za pár let se třeba se ženáčem vyspí nemám ráda lidi co hned urážej a jsou vulgární
Já si ráda vyměním názor snesu i kritiku ale trochu na urovni
Je to tvůj život a tvůj způsob života, hele každý má nějaký styl života, zásady atd. Za sebe můžu říct, že ženatý nikdy, nabídek bylo dost, ale prostě ne, přes to vlak nejede, i kdyby nevím co, toť vše.
@Dirndljager píše:
každý ať si dělá, co uzná za vhodné, ale v životě se já řídím zásadou nedělej druhým, co nechceš, aby dělali tobě ![]()
To s tím nesouvisí, bude chtít zkusit někoho jiného, nebo něco jiného.