Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
11.10.15 18:04

@Dirndljager Já chlapa nekontroluji, resp. nevím o každé jeho minutě, hodině, nesleduju jeho finanční toky, myslím si, že důvěra ve vztahu je základ.
Naopak si myslím, že přílišná kontrola a nedůvěra podněcují k tomu toho druhého nějakým způsobem podvést.
A když mi manžel řekne, že jde na tenis, do hospody, na kolo, tak ano, věřím mu. Stejně jako on mně.
Ale zajímáme se o sebe, takže toho o sobě samozřejmě víme hodně, ale rozhodně bych to nenazvala kontrolou.

Příspěvek upraven 11.10.15 v 18:07

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.10.15 18:05
@Markéta80 píše:
@Dirndljager je to jednoduché, vim od kolika do kolika pracuje a ano dáváme si o sobě vědět kde kdo je. Výplatu má manžel zítra a vim kolik vydělává a kolik mě dává a co vše platí a kolik mu zůstává. Nikam přes noc nejezdí, jen do práce když má noční ;). manžel taky ví kde jsem ;) na tom nevidim nic špatného vědět o sobě navzájem. a bez dostatku financí si těžko nějakou štětku zaplatí :lol: :lol:

Přesně tak, taky to tak máme :palec: Proto mi na milence přišel už po 14 dnech, protože se tak dobře známe a vše o sobě víme :D Ale už jsem hodná, stejně bych to už neututlala :D

• Citovat
  • Upravit
mowla
11.10.15 18:05
@Meha píše:
@Dirndljager Já chlapa nekontroluji, resp. nevím o každé jeho minutě, hodině, nesleduju jeho finanční toky, myslím si, že důvěra ve vztahu je základ.
Naopak si myslím, že přílišná kontrola a nedůvěra podněcují k tomu toho druhého nějakým způsobem podvést.
A když mi manžel řekne, že jde na tenis, do hospody, na kolo, tak ano, věřím mu. Stejně jako on mně.

Přesně a tak to má být. :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
59426
11.10.15 18:06

@mowla :palec: pokud se manžel někde zdrží hned píše sms kde je a já mu nic nezakazuju jen chci vědět kde je. To víš pro toho co je nevěrnej je to strašná buzerace :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.10.15 18:07
@mowla píše:
Ti co jsou spolu rádi, tomu říkají zájem, ti, co chtějí zahýbat, tomu říkají kontrola.

Přesně, souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
mowla
@Markéta80 píše:
@mowla :palec: pokud se manžel někde zdrží hned píše sms kde je a já mu nic nezakazuju jen chci vědět kde je. To víš pro toho co je nevěrnej je to strašná buzerace :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
59426

@Sonarka :lol: :lol: já bych to taky neutajila, na to asi musí být povaha no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.10.15 18:09
@mowla píše:
Ti co jsou spolu rádi, tomu říkají zájem, ti, co chtějí zahýbat, tomu říkají kontrola.

Přesně přesně :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.15 18:10

Já osobně myslím, že jde spíš o princip, NIKDY nemůžete o něčem říkat, že je to stoprocentní, ani o tom, že se zítra ráno probudíte, i když je to na 99,9% jistý.
Vynecham to, že u dělníka z fabriky apod. je to kvůli financím míň pravděpodobné, že chodí za prostitutkama, prostě chlap, který to bude chtít udělat, to udělá, i když si myslíte, že nemá možnost jak, kde a kdy to udělat a chlap, který to nebude chtít udělat to prostě neudělá, to je asi celkem logický a platí to celkově pro nevěru.
Jen podotýkám, že podle zdejších názorů to vypadá jakoby takové podniky navštěvovalo snad pouze 0,05% mužů a ti by ještě ke všemu asi měli být nějak vážně fyzicky zdeformovaní či co. Tak to opravdu není a chodí tam rozhodně daleko víc mužů, jinak by se takové obrovské množství holek, které to v dnešní době dělá ani neuživilo.
Takže pokud má většina zdejších žen tu 99,9% jistotu, že jejich muž by to v životě neudělal, tak nezbývá než blahopřát, protože jsou to tedy opravdu šťastné ženy a musí mít opravdu krásný vztah, jen podotýkám, že bych o ničem nemluvila jako 100%, to se nezlobte, ale to nejde, na 99,9% ano, ale 100% ne, přeci ještě nevymysleli přístroj na čtení myšlenek, ne? A hlavně nejůžete vědět, co bude za dva, za tři roky, a to vážně nemyslím ve zlém.

• Citovat
  • Upravit
3946
11.10.15 18:11
@Meha píše:
Ale zajímáme se o sebe, takže toho o sobě samozřejmé víme hodně, ale rozhodně bych to nenazvala kontrolou.Příspěvek upraven 11.10.15 v 18:06

Jasne, takhle tomu rozumim. To je opravdu normalni. My si o sobe taky davali vedet, psali si, volali. Ale oba jsme jezdili pryc kazdy zvlast, i na nekolik dnu, at uz kvuli praci nebo konickum, praci casteji. Takze zbytek byl o duvere. Ja si mohl myslet, ze vim co ona dela a kde je, mohl jsem tomu verit ale to je tak vsechno. Vedet, objektivne vedet, jsem nemohl. Ona to same. Takze kdyby jeden z nas chtel zahybat, druhy nemel sanci se to jen tak dozvedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
11.10.15 18:20
@Dirndljager píše:
Jasne, takhle tomu rozumim. To je opravdu normalni. My si o sobe taky davali vedet, psali si, volali. Ale oba jsme jezdili pryc kazdy zvlast, i na nekolik dnu, at uz kvuli praci nebo konickum, praci casteji. Takze zbytek byl o duvere. Ja si mohl myslet, ze vim co ona dela a kde je, mohl jsem tomu verit ale to je tak vsechno. Vedet, objektivne vedet, jsem nemohl. Ona to same. Takze kdyby jeden z nas chtel zahybat, druhy nemel sanci se to jen tak dozvedet.

A tak co navrhuješ, když můj muž nikam nechce, mám ho začít nutit, aby byly zdejší spokojeni? On je nejraději doma, je introvert, nemá rád společnost. Stýká se jen s rodinou. Dokážeš pochopit, že každý to má prostě jinak. Já nevidím nic špatného na tom, že někdo si jezdí sám na dovolený, na lyže, na tenis, prostě tak žijí a důvěřují si, ale u nás to tak není. Já tedy sama chodím, ale on ne.

• Citovat
  • Upravit
Meha
11.10.15 18:25
@Dirndljager píše:

Takže to vlastně máme stejně ;). My také občas i několik dní za sebou trávíme bez sebe a jak píšeš - objektivně to nevím, ale věřím mu, podle některých naivně.
Pro tu důvěru mám ale i částečně „objektivní“ důvody - manžel mě miluje, dává mi to najevo činy, gesty i slovy, navíc jsme spolu relativně krátce (3 roky). Přijde mi, že on snad ani neumí flirtovat ;), je hodně zvyklý na mužské prostředí, ze školy (střední i vysoká technického směru) i z práce (IT) vlastně kolem sebe nikdy neměl moc ženy. Je hodně čestný, zásadový, myslím si, že kdyby mě podvedl, tak bych to na něm prostě musela poznat, min. bych poznala, že se něco děje, jako na něm poznám vždy, když něco v sobě řeší. A pokud bych to nepoznala, tak si myslím že by mi to (bohužel) řekl, že by s tím svědomím nedokázal žít. On je taková čistá duše, což je to takové zvláštní říci, ale prostě je to tak (nechci, aby to vyznělo, že je nějaký naivní prosťáček, je naopak velmi inteligentní s velkým přehledem). Také je hodně konzervativní a řekla bych, že má jasně stanovené hodnoty a priority.

Navíc já ho také miluju, respektuju, hodně si ve všem rozumíme, a to i v oblasti sexu.

Tím nechci říct, že by mě nikdy do budoucna nemohl podvést, vztah prochází vývojem, ale snad na 100% můžu říct, že by nešel za placenou štětkou.

• Citovat
  • Upravit
mowla
11.10.15 18:29
@Meha píše:
Takže to vlastně máme stejně ;). My také občas i několik dní za sebou trávíme bez sebe a jak píšeš - objektivně to nevím, ale věřím mu, podle některých naivně.
Pro tu důvěru mám ale i částečně „objektivní“ důvody - manžel mě miluje, dává mi to najevo činy, gesty i slovy, navíc jsme spolu relativně krátce (3 roky). Přijde mi, že on snad ani neumí flirtovat ;), je hodně zvyklý na mužské prostředí, ze školy (střední i vysoká technického směru) i z práce (IT) vlastně kolem sebe nikdy neměl moc ženy. Je hodně čestný, zásadový, myslím si, že kdyby mě podvedl, tak bych to na něm prostě musela poznat, min. bych poznala, že se něco děje, jako na něm poznám vždy, když něco v sobě řeší. A pokud bych to nepoznala, tak si myslím že by mi to (bohužel) řekl, že by s tím svědomím nedokázal žít. On je taková čistá duše, což je to takové zvláštní říci, ale prostě je to tak (nechci, aby to vyznělo, že je nějaký naivní prosťáček, je naopak velmi inteligentní s velkým přehledem). Také je hodně konzervativní a řekla bych, že má jasně stanovené hodnoty a priority.

Navíc já ho také miluju, respektuju, hodně si ve všem rozumíme, a to i v oblasti sexu.

Tím nechci říct, že by mě nikdy do budoucna nemohl podvést, vztah prochází vývojem, ale snad na 100% můžu říct, že by nešel za placenou štětkou.

Můj manžel je taky takový, velice inteligentní, zásadový, citlivý, skromný člověk s širokým rozhledem. Když někam spolu jdeme, on si tam všímá jen mě, nesnáší takové ty ženské, které se chichotají a lepí na někoho. Já si ho jako člověka velice vážím, takže i když nejsem monogamní, tak jsem mu věrná.

• Citovat
  • Upravit
3946
11.10.15 18:31

@mowla jejda, ja se jen zeptal, jak ti delate a dostal jsem odpovedi. Nikomu preci do niceho nekafram, zijte si jak vam vyhovuje, samozrejme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
11.10.15 18:37

@Meha jak uz jsem rikal, takhle tomu rozumim. Me jen zarazilo, jak tu nekdo napsal „VIM presne kde je muj manzel“, jsem se zeptal no. Bez duvery to nejde, samozrejme. A obcas ji nekdo zklame.
Ani preci netvrdim, ze nejsou chlapi, jak popisujes sveho muze, ani ze vsichni lzou a kdyz rikaji, ze jezdi na sluzebky, jezdi ve skutecnosti skotacit a milenkami. Nekdy a nekdo ano, a nekdo zase ne. Jsem se jen zeptal. Ja mam treba hodne vyhranene „klucici“ hobby, ktere me relativne casto odvadi na akce „bez bab“. A bez bab je fakt bez bab. A kazda moje partnerka muze byt zatim uuuuplne v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí