Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
10.10.15 16:31
@mowla píše:
Tak hlavně kdyby tam chodil každej, tak si dokážu spočítat, kolik by takových bordelů muselo být že? :lol: :lol: :lol: :lol: A u nás není ani jeden, hmmm, tak asi někde jinde bude narváno. :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
10.10.15 16:33
@Inaris píše:
Nepředpokládám, že bydlíš na kraji světa. A nějakých 50 km není pro nadrženého chlapa žádná překážka, probůh. Kolik Ti je? (to byla jen řečnická). :)

Můj chlap není nadržený, to spíš já. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
mowla
10.10.15 16:35
@Inaris píše:
Nepředpokládám, že bydlíš na kraji světa. A nějakých 50 km není pro nadrženého chlapa žádná překážka, probůh. Spočítej si, kolik chlapů denně ta prostitutka obslouží. A že tam samozřejmě chlap nejezdí z finančních důvodů obden. Kolik Ti je? (to byla jen řečnická). :)Příspěvek upraven 10.10.15 v 16:33

Když si vezmeš kalkulačku a spočítáš si, kolik je chlapů a kolik bordelů, tak by musely být takové fronty jako za komoušů na banány. Schválně si to spočítej, za jak dlouho by na toho tvýho přišla řada.

• Citovat
  • Upravit
33155
10.10.15 16:36
@Inaris píše:
Nepředpokládám, že bydlíš na kraji světa. A nějakých 50 km není pro nadrženého chlapa žádná překážka, probůh. Spočítej si, kolik chlapů denně ta prostitutka obslouží. A že tam samozřejmě chlap nejezdí z finančních důvodů obden. Kolik Ti je? (to byla jen řečnická). :)Příspěvek upraven 10.10.15 v 16:33

ty počítáš chlapovi kilometry?? Kolik toho jinam ujede? :roll:

Já ho nehlídám, a každá rozumná taky ne..
se bojíš, že ho tak hlídáš, vid?? :hug: neboj, to přejde :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
@Inaris píše: :D No tak jednak o tom slyším doma, partner je hodně upřímný a dělá mezi téměř samými chlapy (můj ex o tom naopak nikdy nemluvil, byl rozený diplomat, ten zas pracoval výhradně v ženském kolektivu), a jednak mám dobrou tisícovku chlapů kolem sebe denně a za sebou v mých letech bezpočet akcí, kdy se povídalo a ženatí sváděli, a mnozí se mi hodně svěřují s těmi názory na sex. Ne že by se mi to poslouchalo dobře. Akorát za těch dvacet let mezi nim mi začalo být líto těch holek, které tak vehementně bojují za to, že ten jejich by fakt nešel.. Holt jsem přišla o iluze, ale jedno pozitivum to má: beru to dnes už velmi zlehka. Prostě život je takový, no. :) :cert:
:palec: Je to dnešní realita. Je prostě všude dost lehkých žen… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155

V život by mě nenapadlo hlídat v kolika km. je nějaká prostitutka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
10.10.15 16:37
@Inaris píše:
To je vidět, že máš málo práce a starostí. :D
(Ne, to je v pořádku).
Když už sem zavítal zástupce mužského rodu, mohl by Ti říct, co je příčinou nenadrženosti manžela. Nemůže to být tím, že má bokovku? Já jsem nenadrženého partnera ještě v životě neměla. Poslední dobou mě udivují dotazy v poradnách, kde si ženský stěžují na nezájem ze strany muže - to jsem nikdy nezažila.

A já psala něco o nezájmu? 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
5598
@WERISKA píše:
ne každý a to má finance a žaludek ;)

Souhlas. Mám pár kamarádů, kteří do bordelu nepáchnou. Jeden to jednou zkusil a říkal, že si nařídila budík, kolik má na něj času a to ho úplně paralyzovalo. Druhý tam nechodí vůbec, neláká ho to. Třetí tam chodí jen očumovat holky, protože žádnou živou nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@mowla píše:
Když si vezmeš kalkulačku a spočítáš si, kolik je chlapů a kolik bordelů, tak by musely být takové fronty jako za komoušů na banány. Schválně si to spočítej, za jak dlouho by na toho tvýho přišla řada.
:mrgreen: :mrgreen: fole,
by měl už nohy dřevěný :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
@WERISKA píše:
V život by mě nenapadlo hlídat v kolika km. je nějaká prostitutka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viď to je legrace. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
mowla
10.10.15 16:38
@WERISKA píše: :mrgreen: :mrgreen: fole,
by měl už nohy dřevěný :lol: :lol:

No ale vážně spočítej si to. Viděla jsi někdy před bordelem frontu? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.10.15 16:38
@Inaris píše: :D No tak jednak o tom slyším doma, partner je hodně upřímný a dělá mezi téměř samými chlapy (můj ex o tom naopak nikdy nemluvil, byl rozený diplomat, ten zas pracoval výhradně v ženském kolektivu), a jednak mám dobrou tisícovku chlapů kolem sebe denně a za sebou v mých letech bezpočet akcí, kdy se povídalo a ženatí sváděli, a mnozí se mi hodně svěřují s těmi názory na sex. Ne že by se mi to poslouchalo dobře. Akorát za těch dvacet let mezi nim mi začalo být líto těch holek, které tak vehementně bojují za to, že ten jejich by fakt nešel.. Holt jsem přišla o iluze, ale jedno pozitivum to má: beru to dnes už velmi zlehka. Prostě život je takový, no. :) :cert:

1000 chlapů denně a všichni se ti svěřují o svých sex. fantaziích, jasně :lol: 8) A neděláš náhodou v tom hampejzu ty sama? :think: Že máš tolik špatných zkušeností a potkáváš samé ku*evníky :think: :P

• Citovat
  • Upravit
33155
10.10.15 16:40
@mowla píše:
No ale vážně spočítej si to. Viděla jsi někdy před bordelem frontu? :lol: :lol: :lol:

bych kolem chodila a říkala, dobrý den sousede :lol: :lol:

a ted vážně..ne, neviděla… :nevim: :nevim: :nevim: a znám jich dost..nikde fronty nejsou ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.10.15 16:41
@Katy 7 píše:
Souhlas. Mám pár kamarádů, kteří do bordelu nepáchnou. Jeden to jednou zkusil a říkal, že si nařídila budík, kolik má na něj času a to ho úplně paralyzovalo. Druhý tam nechodí vůbec, neláká ho to. Třetí tam chodí jen očumovat holky, protože žádnou živou nemá.

To ti určitě ti kamarádi kecaj, neb tam chodí každej chlap :lol: Jseš naivka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mowla
10.10.15 16:42
@Inaris píše:
Ty jsi opravdu naivní. Já už Tě při tom radši nechám, ještě bys nedejbože prozřela. :D
Prosím Tě, dokážeš si představit, že hampejz je jen jedna z forem sexuálního vyžití? Že existuje spousta sousedek, kolegyň, „dobrých kamarádek“ atd…?
Hampejzy mají pro chlapy jednu nevýhodu, jsou drahé. Tudíž partnerův kamarád, když v pátek zavolal do jednoho bord. a v sobotu si už užíval (aniž by zaplatil kamarádovi dluh a alimenty na syna)… A v Brně najdeš prostitutky i na ulici, HNED. Musím uznat, že nejsou nijak nehezké. :?

Tak když je najdeš na ulici, tak to znamená, že nemají klientelu ne? Kdyby to bylo tak horké, tak by nestíhaly prosím tě a nemusely se nikde nabízet. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky