Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kitty88
11.10.15 18:44

@Dirndljager Ano žijou jako vězni ty chlapi :D Samozřejmě je to hloupost žádná nemůže dát ruku do ohně že jí je věrnej jen se nás tu snaží urážet…Jinak se mi líbí jak tu píšou že jsou chlapi na noční a jak si nemůžou vzít volno atd. :D To řikali i moji milenci svým ženám a potom se mnou byli na hotelu to byla teda noční šichta :D A s tím oknem mě ten policista pobavil jak otevřel okno a mluvil do telefonu z okna a řikal ženě jak je v práci a jak se ani nezastaví že je to makačka :D :D Sem si v duchu řikala ten je chytrej :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.10.15 18:47
@Dirndljager píše:
@Meha jak uz jsem rikal, takhle tomu rozumim. Me jen zarazilo, jak tu nekdo napsal „VIM presne kde je muj manzel“, jsem se zeptal no. Bez duvery to nejde, samozrejme. A obcas ji nekdo zklame.
Ani preci netvrdim, ze nejsou chlapi, jak popisujes sveho muze, ani ze vsichni lzou a kdyz rikaji, ze jezdi na sluzebky, jezdi ve skutecnosti skotacit a milenkami. Nekdy a nekdo ano, a nekdo zase ne. Jsem se jen zeptal. Ja mam treba hodne vyhranene „klucici“ hobby, ktere me relativne casto odvadi na akce „bez bab“. A bez bab je fakt bez bab. A kazda moje partnerka muze byt zatim uuuuplne v klidu.

Tak ty to třeba neříkáš, ale např. Kitty a Inaris, se nám tu snažily vnutit, že všichni chlapi lžou a dřív nebo později nám začnou zahýbat. A pak jako hrdinky zmizely 8) Jsem ráda, že jako chlap uznáváš, že každý chlap takový není ;)

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 18:47
@Sonarka
@Sonarka píše:
Přesně tak, taky to tak máme :palec: Proto mi na milence přišel už po 14 dnech, protože se tak dobře známe a vše o sobě víme :D Ale už jsem hodná, stejně bych to už neututlala :D

A ty nevěrnice mi budeš poučovat :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.10.15 18:49
@Kitty88 píše:
@SonarkaA ty nevěrnice mi budeš poučovat :D

A pak kdo tu rejpe ;) A mimochodem, nevím o tom, že bych tě někde poučovala, nebo se pohoršovala, jen jsem napsala, že každý chlap není takový, jak ty tvrdíš 8)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.10.15 18:51
@Kitty88 píše:
@Dirndljager Ano žijou jako vězni ty chlapi :D Samozřejmě je to hloupost žádná nemůže dát ruku do ohně že jí je věrnej jen se nás tu snaží urážet…Jinak se mi líbí jak tu píšou že jsou chlapi na noční a jak si nemůžou vzít volno atd. :D To řikali i moji milenci svým ženám a potom se mnou byli na hotelu to byla teda noční šichta :D A s tím oknem mě ten policista pobavil jak otevřel okno a mluvil do telefonu z okna a řikal ženě jak je v práci a jak se ani nezastaví že je to makačka :D :D Sem si v duchu řikala ten je chytrej :D

Ty jsi chudinka viď :hug: Ty máš ten pohled na ten svět a na chlapy už tak moc pokřivenej, že tobě už není pomoci :hug:

• Citovat
  • Upravit
mowla
11.10.15 18:53
@Kitty88 píše:
@Dirndljager Ano žijou jako vězni ty chlapi :D Samozřejmě je to hloupost žádná nemůže dát ruku do ohně že jí je věrnej jen se nás tu snaží urážet…Jinak se mi líbí jak tu píšou že jsou chlapi na noční a jak si nemůžou vzít volno atd. :D To řikali i moji milenci svým ženám a potom se mnou byli na hotelu to byla teda noční šichta :D A s tím oknem mě ten policista pobavil jak otevřel okno a mluvil do telefonu z okna a řikal ženě jak je v práci a jak se ani nezastaví že je to makačka :D :D Sem si v duchu řikala ten je chytrej :D

No já tě nebudu přesvědčovat, že ten můj chlap je mi věrný, nemám důvod. Mně postačí, že to vím já, nemusíš tomu věřit ty. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 18:54

@Sonarka Nejsem chudinka jen píšu pravdu a to že se ženský ponižujou a píšou mu a volajímu furt za to já nemohu :) Já chlapi miluju a neberu je jako křiváky i když podváděj :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 18:56

@Sonarka Bych mohla napsat i o tobě že si chudinka že si chrněla s jinym když máš stálého partnera ale tim že jsem inteligentní tě nebudu urážet jak pubertačka nevim totiž co tě k té nevěře vedlo

• Citovat
  • Upravit
mowla
11.10.15 18:59
@Kitty88 píše:
@Sonarka Nejsem chudinka jen píšu pravdu a to že se ženský ponižujou a píšou mu a volajímu furt za to já nemohu :) Já chlapi miluju a neberu je jako křiváky i když podváděj :srdce:

No u nás je to naopak, ten můj píše a volá mě, ale chápu, že ty se pohybuješ v tom světě, kde podvádění a lži je normální věc, tak máš jiný vidění na svět, ale prosím tě nestrapňuj se tím, že se nám snažíš namluvit, že my jsme naivky. Proč tohle děláš? Nikdy bych si nedovolila říct o někom, koho vůbec neznám, že ten její partner ji určitě zahýbá, protože to tak dělají všichni. To totiž vypovídá něco jen o tobě, že tohle děláš ty. Ono totiž podle sebe soudím tebe.

• Citovat
  • Upravit
33155
11.10.15 18:59
@mowla píše:
No já tě nebudu přesvědčovat, že ten můj chlap je mi věrný, nemám důvod. Mně postačí, že to vím já, nemusíš tomu věřit ty. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ona je spíše podle mě chudák, protože se snaží přesvědčit mozek, že má 100 pro pravdu..Spíše se bojí někomu důvěřovat, někomu otevřít a věřit. :nevim:
Asi se hodně spálila, a tak přesvědčuje mozek, že jí to nevadí, že ji všichni podvádí…že je to normální…protože se podvědomě brání stejné bolesti, kterou asi prožila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
11.10.15 19:01
@WERISKA píše:
Ona je spíše podle mě chudák, protože se snaží přesvědčit mozek, že má 100 pro pravdu..Spíše se bojí někomu důvěřovat, někomu otevřít a věřit. :nevim:
Asi se hodně spálila, a tak přesvědčuje mozek, že jí to nevadí, že ji všichni podvádí…že je to normální…protože se podvědomě brání stejné bolesti, kterou asi prožila..

Jo já vím, ono to tak bývá, však jsem to psala, že tu jen ukazuje, jaká je ona, tak pojď potulíme ji. Tuli, tuli, tuli. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
33155
11.10.15 19:04
@mowla píše:
Jo já vím, ono to tak bývá, však jsem to psala, že tu jen ukazuje, jaká je ona, tak pojď potulíme ji. Tuli, tuli, tuli. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

jj, podvědomě se brání :think: :nevim: :nevim:
tak jo… potulíme ji.
tuli tuli tuli tuli tuli tuli tuli :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.10.15 19:07
@Kitty88 píše:
@Sonarka Nejsem chudinka jen píšu pravdu a to že se ženský ponižujou a píšou mu a volajímu furt za to já nemohu :) Já chlapi miluju a neberu je jako křiváky i když podváděj :srdce:

Chudinka jsem nemyslela ve zlém, ale psala jsem to proto, že si myslíš, že máš pravdu :nevim: S kolika ženáčema jsi spala, smím - li se zeptat, že tu teď šíříš takovou osvětu? A ty nás tu neurážíš? Když tu z našich chlapů děláš kurevníky a z nás naivní husičky? Přečti si občas po sobě, co jsi napsala ano :roll:

• Citovat
  • Upravit
3522
11.10.15 19:07
@WERISKA píše:
jj, podvědomě se brání :think: :nevim: :nevim:
tak jo… potulíme ji.
tuli tuli tuli tuli tuli tuli tuli :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Já chci taky tuli tuli :hug: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.10.15 19:08
@tanker píše:
Já chci taky tuli tuli :hug: :hug: :mrgreen:

tak si někoho najdi a tul se jak se o život ;) ;) ;) :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit