Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.10.15 17:04
@Kitty88 píše:
Má me na to každý jiný pohled. Já si dovolila napsat že jsem měla ženáče tak už mě kamenují ženy i v jiné diskuzi kde mě napráskala jedna dáma co četla tuto diskuzi :D Prostě jsou naštvané ale nikdy neví co je v životě ještě potká tady každej píše jak by nikdy nepodvedl partnera ale nikdo nikdy neví co se stane! Tady mi dámy píšou jak nemám k sobě uctu jak jsem ubohá jak nemám na žádného chlapa než na ženatého atd. a zrovna ony za pár let se třeba se ženáčem vyspí nemám ráda lidi co hned urážej a jsou vulgární :roll: Já si ráda vyměním názor snesu i kritiku ale trochu na urovni

Proto píši anonymně, ani se tak nestydím za to, čím jsem si dřív přivydělávala, ale je mi jasný, že hned jak by někomu i v absolutně nesouvisející diskuzi došly argumenty, začal by se tím ohánět.
Přece když jsem na střední dělala prostitutku, tak nemůžu umět uvařit koprovku, ne?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.10.15 17:12
@Meha píše:
@Dirndljager Nevšimla jsem si, že by tady někdo kamenoval milenky zadaných chlapů.
Mně osobně jen vadí, když to tyto slečny a paní vydávají za ideální styl života a nadřazují to klasickému partnerskému životu. A ještě k tomu tvrdí, že úplně všichni chlapi musí být nutně nevěrní.
A to, že většina Tvých kolegů na služebních cestách využívá placených erotických služeb, spíše vypovídá něco o nich a možná i něco o vaší firemní kultuře, nevypovídá to nic o většině chlapů obecně.
Dám ruku do ohně, že mí kolegové takových služeb nevyužívají a pokud ano, tak určitě ne nijak většinově.

Cože? Tvoji kolegové nechodí do bordelu? 8o Co jste to za divnej podnik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já myslela, že už je to dnes povinné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mowla
11.10.15 17:13
@Kitty88 píše:
@mowla Jasný ale prostě některé ženy k tomu city nepotřebují :) Tak si užijou sex prostě pro zábavu uspokojení :) Samozřejmě beru tvůj názor ty by si se cítila špatně ale prostě někdo bere sex jako normální věc co k životu patří :) Přijde mi jak píšeš o tom vyprázdněnyym pytlíku že si asi nikdy nedosáhla orgasmu prostě sex je i pro ženy ne jen pro chlapi :)

Já mám ráda sex bez citů, podle čeho jsi usoudila, že ne, akorát k tomu nepotřebuji ženáče, který skočí doma na tu svoji. Já se nerada dělím. ;) ;) ;) A v tom druhém jsi taky vedle jak ta jedle, sex stavím v životě skoro na prvním místě, akorát si ho užívám s někým, komu na mě záleží a ne jeno proto, že pán si potřebuje vyprázdit pytel.

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 17:13
@Anonymní píše:
Proto píši anonymně, ani se tak nestydím za to, čím jsem si dřív přivydělávala, ale je mi jasný, že hned jak by někomu i v absolutně nesouvisející diskuzi došly argumenty, začal by se tím ohánět.
Přece když jsem na střední dělala prostitutku, tak nemůžu umět uvařit koprovku, ne?

Přesně tak :D Vždy nějaká typická drbna co nemá na mateřský co na práci tak začne tahat věci uplně do jiné diskuze kam ani nepatřej a začnou člověka špinit jak jen to jde :D Nečekala jsem pochvalu to neee ale chtěla jsem tím jen napsat jak jsou chlapi chytrý a aby jim ženský nevěřily každý prd co řekne :) Holt pro dobrotu na žebrotu :)

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 17:15

@mowla Jasný já to beru tak že chlap si chce vyprázdnit pytel a ženská si chce taky užít :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.10.15 17:20
@Kitty88 píše:
Přesně tak :D Vždy nějaká typická drbna co nemá na mateřský co na práci tak začne tahat věci uplně do jiné diskuze kam ani nepatřej a začnou člověka špinit jak jen to jde :D Nečekala jsem pochvalu to neee ale chtěla jsem tím jen napsat jak jsou chlapi chytrý a aby jim ženský nevěřily každý prd co řekne :) Holt pro dobrotu na žebrotu :)

Mně je tvůj styl života u zádele, taky nejsem žádná svátá, jen nemám ráda, když jsem přijde nějaká „chytrá“ poučovat ostatní ženský o tom jaký jsou chlapi prevíti a jak jsou všichni nevěrní a jestli ne teď, tak stejně jednou budou :roll: Prosimtě jak můžeš tohle vědět?? Posuzuješ všechny chlapy podle pár vzorků, se kterýma si spala :roll: To není moc objektivní.

• Citovat
  • Upravit
mowla
11.10.15 17:24
@Kitty88 píše:
Přesně tak :D Vždy nějaká typická drbna co nemá na mateřský co na práci tak začne tahat věci uplně do jiné diskuze kam ani nepatřej a začnou člověka špinit jak jen to jde :D Nečekala jsem pochvalu to neee ale chtěla jsem tím jen napsat jak jsou chlapi chytrý a aby jim ženský nevěřily každý prd co řekne :) Holt pro dobrotu na žebrotu :)

No víš, ono je to těžký, já jsem někdy dříve napsala, že můj manžel je mi věrný a to jsi neviděla kolik slééépek se na mě vrhlo, jak je to možný, určitě mi to dělá za zády, když jsem napsala, že to nejde, že nikam nechodí, tak mi napsali, že to dělá o polední přestávce, když jsem napsala, že tam kde dělá dělají samí muži a nikdo cizí tam nesmí, tak to prý stihne po cestě domů a když jsem napsala, že má pevnou pracovní dobu, končí v sedum a ve čtvrt na osum je doma, tak mi napsali, že je podpantoflák. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pak jsem to schytávala ještě asi v dalších pěti diskuzích, jak jsem naivní a že můj pád bude hodně tvrdý. Takže já už tady nic takovýho raději nesděluji.

Příspěvek upraven 11.10.15 v 17:27

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 17:26

@mowla A ty s ním jezdíš i do práce a z práce že i víš že byl opravdu v práci?? :)

• Citovat
  • Upravit
3187
11.10.15 17:29
@mowla píše:
No víš, ono je to těžký, já jsem někdy dříve napsala, že můj manžel je mi věrný a to jsi neviděla kolik slééépek se na mě vrhlo, jak je to možný, určitě mi to dělá za zády, když jsem napsala, že to nejde, že nikam nechodí, tak mi napsali, že to dělá o polední přestávce, když jsem napsala, že tam kde dělá dělají samí muži a nikdo cizí tam nesmí, tak to prý stihne po cestě domů a když jsem napsala, že má pevnou pracovní dobu, kočí v sedum a ve čtvrt na osum je doma, tak mi napsali, že je podpantoflák. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pak jsem to schytávala ještě asi v dalších pěti diskuzích, jak jsem naivní a že můj pád bude hodně tvrdý. Takže já už tady nic takovýho raději nesděluji.
:lol: :lol: :lol: kočko ty zas dostaneš sodu :lol:  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
11.10.15 17:33
@Kitty88 píše:
@mowla A ty s ním jezdíš i do práce a z práce že i víš že byl opravdu v práci?? :)

Tak teď jsi mě rozesmála, čekala jsem, co mi tady hodíš za argument, kdy by to mohl dělat. Ne nevozím, ale on si nemůže vzít volno jen tak, musí mu to schválit nadřízení a opravdu to není tak, že by přišel do práce a řekl tam dnes si beru volno. A když už tě to tedy tak zajímá, tak když už tam přijde, zavřou se za ním dveře a už nesmí vylézt ven. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A hlavně mě miluje víš, ale chápu, že ty nevíš co to je.

• Citovat
  • Upravit
mowla
11.10.15 17:34
@adriana2000 píše: :lol: :lol: :lol: kočko ty zas dostaneš sodu :lol: :lol:

No já bych to ani nepsala, kdyby nezačala stím, jak my naivky jim to nandáme. Já mám opačnou zkušenost, oni ukamenují mě, že jsem úplně blbá.

• Citovat
  • Upravit
3187
11.10.15 17:35
@mowla píše:
No já bych to ani nepsala, kdyby nezačala stím, jak my naivky jim to nandáme. Já mám opačnou zkušenost, oni ukamenují mě, že jsem úplně blbá.

to jo, právě :roll: stejně je hrozný žít furt s představou, že mě chlap podvede a že mu nemůžu věřit atd, hodně smutný, nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.10.15 17:36
@mowla píše:
Tak teď jsi mě rozesmála, čekala jsem, co mi tady hodíš za argument, kdy by to mohl dělat. Ne nevozím, ale on si nemůže vzít volno jen tak, musí mu to schválit nadřízení a opravdu to není tak, že by přišel do práce a řekl tam dnes si beru volno. A když už tě to tedy tak zajímá, tak když už tam přijde, zavřou se za ním dveře a už nesmí vylézt ven. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A hlavně mě miluje víš, ale chápu, že ty nevíš co to je.

Kočko to je prostě závist ;) Taky to znám a už jsem tu celkem zvyklá :P Holt jsme asi trnem v oku, těm, co nepotkaly věrného muže, co naděláme :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 17:36

@mowla Dej mi jeho facebook nebo číslo a uvidíme jak tě miluje :D Samozřejmě tě určitě miluje pokud s tebou žije ale neznamená když si užije jinde že už tě nemiluje můj názor

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
11.10.15 17:38

@Sonarka Ty seš asi natvrdlá vid nebo neumíš číst mě nevěra nevadí já jsem štastná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky