Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tanker píše: [velke]Werisko, přečti si např. diskuzi na „nornik. n.t“ Pardubice a Praha.[/velke]V Pa pořád hledají…
Je lepší hodinku jet do Prahy a mít na výběr xxxx víc holek, většinou lepší služby i ceny.V krajských městech jsou tak max. 3 až 4 super kočky. Chlapi chtějí častou změnu a pestrost výběru.
Když Jsi pohledná žena nebo muž problém není najít někoho na sex, ale co mají dělat ostatní - méně pohlední
a proč bych to četla, každý at dělá co chce a co uzná za vhodné, ne?
![]()
@tanker no…docela jsi mě překvapil, to Ti povím..:-)
Takové jednání od Tebe??? To bych čekala od pubertáka ![]()
Ty víš o čem mluvím
![]()
@Inaris Tak se 100tis mesicne si ty maledivy a dalsi standart moc neuzije
ano my mame v zahranici 3 domy a tato castka ani ta vyssi kterou jsi napsala, by nas nepokryla. Ale tebe to asi tesi, ze kdyz uz nekdo zije ve financnim zazemi, tak aspon ze chlap je holkar. Nikdy neni pozde na odchod, ani v tech 60ti pokud by to pani vadilo. Jinak ne kazdy chlap ma takove potreby jako tady pises a take ne vsechny zeny, duverujici svym muzum, jsouhloupe husicky ![]()
@Inaris píše:
Werisko, těch chlapů kolem mě je denně i víc než tisíc, pracuji v jedné mužské složce… a nikde jsem neřekla, že těch tisíc se mi svěřuje. Ale vidívám je, slýchávám je, a za těch 50 let už se mi jich nasvěřovalo…
A říkám: ne že by mě to těšilo.Taky bych radši žila v iluzích.A co se týká mowlina tulituli, no já už jsem těch plačících podvedených holek nautěšovala… Naposledy těhotnou milenku mého kolegy, který ji poslal na potrat, protože měl svou partnerku, že…
Silně mi připomínáš jednu uživatelku(zapomněla jsem nick)která kdysi v jedné diskuzi psala, že dělá s kamioňákama, kteří se ji svěřují, a naprosto všichni-až na jednoho teda, jsou nevěrní. odhaduju, že si to tenkrát psala ty.
Už vidim, jak přijede chlap z figury, naběhne k tobě a říká ti-tak Blážo, dneska jsem přefiknul Mařenu z Brna, napiš si to do notýsku.
@micta píše:
Silně mi připomínáš jednu uživatelku(zapomněla jsem nick)která kdysi v jedné diskuzi psala, že dělá s kamioňákama, kteří se ji svěřují, a naprosto všichni-až na jednoho teda, jsou nevěrní. odhaduju, že si to tenkrát psala ty.
Už vidim, jak přijede chlap z figury, naběhne k tobě a říká ti-tak Blážo, dneska jsem přefiknul Mařenu z Brna, napiš si to do notýsku.
@micta píše:
Už vidim, jak přijede chlap z figury, naběhne k tobě a říká ti-takBlážo, dneska jsem přefiknul Mařenu z Brna, napiš si to do notýsku.
jsem se úplně rozkašlala
![]()
@micta píše:
@Inaris píše:
Děvčata, držte se. Život není peříčko.Jdu si dát kávičku k sousedům.
A co soused, ten chodí do bordelu? Taky se ti svěřil
A už jsi obejmula a politovala jeho chuděru manželku?
A ještě jeden poznatek, život je takový, jaký si ho uděláme
Jestli tvůj není peříčko, asi děláš něco špatně ![]()
@Sonarka píše:
A co soused, ten chodí do bordelu? Taky se ti svěřilA už jsi obejmula a politovala jeho chuděru manželku?
A ještě jeden poznatek, život je takový, jaký si ho uděláme
Jestli tvůj není peříčko, asi děláš něco špatně
ten ne ten si to rozdá se sousedkou
![]()
Některé ženské jsou hodně naivní a docela je lituju protože až zjistí že jejich chlap má milenku což je uplně běžné tak se zhroutí a budou chlapovi dělat ze života peklo
Já měla hodně ženatých a zadaných chlapů a je mi jedno že mě označíte za lehkou holku ale můžu vám říct jak jsou chlapi vynalézaví
S tím jedním jsem byla na hotelu a volala mu manželka typická stíhačka
A on než jí to zvedl tak otevřel okno a koukal z něj aby šel slyšet ruch z ulice
Aby si nemyslela že někde s někym je
A ona mu žrala že je v práci
Byl to policista
A mám plno takhle příběhů jsou prostě chlapíci chytrý
Jinak ty eskortní služby jsem prolézala právě kvůli té rádobi celebritě Silvii ![]()
@Kitty88 píše:
Některé ženské jsou hodně naivní a docela je lituju protože až zjistí že jejich chlap má milenku což je uplně běžné tak se zhroutí a budou chlapovi dělat ze života pekloJá měla hodně ženatých a zadaných chlapů a je mi jedno že mě označíte za lehkou holku ale můžu vám říct jak jsou chlapi vynalézaví
A on než jí to zvedl tak otevřel okno a koukal z něj aby šel slyšet ruch z ulice
Byl to policista
Jinak ty eskortní služby jsem prolézala právě kvůli té rádobi celebritě Silvii
Já zase docela lituju tebe, po přečtení tvého příspěvku
A věřím, že máš plno takhle skvělých příběhů ![]()
@Kitty88 píše:
Některé ženské jsou hodně naivní a docela je lituju protože až zjistí že jejich chlap má milenku což je uplně běžné tak se zhroutí a budou chlapovi dělat ze života pekloJá měla hodně ženatých a zadaných chlapů a je mi jedno že mě označíte za lehkou holku ale můžu vám říct jak jsou chlapi vynalézaví
Byl to policista
Jinak ty eskortní služby jsem prolézala právě kvůli té rádobi celebritě Silvii
Kdo je Silvia? Neznám ![]()
@Kitty88 podle sebe soudim tebe vid
, já bych zase nešla se ženáčem. každý člověk má nějaké zábrany, někdo teda ne vid
a ne každej chlap skočí na vše co se pohne
![]()
@Markéta80 Já jsem žádnému nezničila rodinu nejsem žádná primitivka abych obtěžovala jeho ženu a psala jí že se scházím s jejím manželem
Pouze jsem si ho na chvilku půjčila a zase vrátila a vždy použila kondom protože vim že je to nehygienické skákat z ženy na ženu
Jinak k té Silvii nechci psát její příjmení ale hlásila se do Vyvolených v roce 2013 a nedostala se tam někde na Googlu když si zadáte Vyvolení 2013 Silvie tak by vám měla ta kráska vyject
Nebo spíše články o ní ![]()