Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mam po monitoru a zadne hory nebyly, takze zitra v 7 rano mame nastup, takze doufam, ze zitra bude venku.neni opravdu nad to si 2 tydny prenaset. jeste, ze to nejde dyl
.
@xk.kx
Jéé, já byla s býkem 6let a pak s kozorohem 8let…teď mám lva-někdy mi příjde, že je kříženej se vším
sex nechci-jsem úplně mrtvá na spodek celé těhu…
vůůůbec mi to nechybí a když mi to náááhodou chybí, tak jsem zrovna sama doma
udělám si to a pak můžu mít zase sto let půst
fakt je ze mě teď úplná mimóza
snad se mi ta moje chuť ještě někdy vrátí? a i co mi doktorka říká, že mám hlavičku krásně zahnízděnou dole, tak bych ani toho mýho nepřemluvila
počkám si asi až na ten oxytocin do porodnice
jinak mdnes jsem od rána uklízela a vytírala na čtyřech a nic…jen mě víc bolí záda a kotníky
se picnu!!! já jdu zítra na monitor, ale myslím si, že už teď víme obě co uvidím
A co Ty jsi nervozní? nebo unavená? vystrašená? nebo cítíš úlevu, že zítra začínáš dobíhat do cíle? ![]()
@blikni
Ahoj a v kolikátém jsi a jak se cítíš? a jak si dopadla u doktora? ![]()
@eva0209 jo tak jo ja se 1× tydne k sexu premluvila, ale nebylo to takouy uzivani, jako pred teh. takze doufam, ze se to po porodu navrati a zase si to budu uzivat.jee vy jste takhle uklizely a nic ju? treba v noci
. No myslim si, ze vim co na tom monitoru bude, ale treba bude zmena
. No ja ani nevim, jak se citim jsem takova, ze se tesim, ze uz bude venku, ale zase se bojim, ze nevim co me ceka.muzu cist milion denicku a stejne vim, ze kazdej porod je original. Myslim, ze dnes v noci toho moc nenaspim, ze budu nervozni, jak to dopadne. Taky u vas napadnul snih, se z toho fakt po
.konec brezna a zacina druha zima ![]()
@xk.kx neboj, zvládneš to. Připravit se na to nedá… Já na žádném kurzu nebyla a taky jsem to zvládla, prostě se pak řídíš instinktem. A věř mi, ať už bude porod sebe horší (během těch bolestí jsem dost nadávala a chlap ze mě měl srandu
) tak jakmile budeš mít mimčo v náruči, všechno bude zapomenuto nebudeš mít slov
Jinak já rodila během sněhové kalamity, kdy se za náma pak do porodnice nomohl nikdo dostat, a dneska sme šly k doktorce a zase sněhová chumelenice… takže naše životní události jsou teď doprovázeny sněhovou kalamitou, tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat ![]()
@xk.kx
U nás žádnej sníh, ale zima, jak v prrr
neboj se nic, všechno zvládneš, že se budeš úplně divit, že to šlo, jak po máslíčku
a sestřičky se na Tebe budou chodit koukat, kdo že to měl takovejhle nejvíc nejlepší a super rychlý porod
taky se budu bát co mě čeká, ale to se budebe bát vždycky a můžeme rodit třeba po desátý
dnes bych si udělala vanu teploučkou, pustila si filmík, svíčku, namazala se něčím voňavým, nasypala k tv křupky a nalila decku
a zítra vystup pravou a zhluboka dýchej a mysli jen na pěkný věci
v pondělí to udělám taky tak ![]()
Tak na tabletku nedoslo a dnes v 5:42 se nam Petanek narodil.mel 3,5kg a 53cm
@xk.kx Ty jo, to je štěstí. A myslím, že to není žádná výjimka, že v den vyvolání se nakonec prcci narodí sami. Tak gratulace.
@eva0209 píše:
@blikni
Ahoj a v kolikátém jsi a jak se cítíš? a jak si dopadla u doktora?
No já dnes končím 41.tt a cítím se jak kdy - včera a předevčírem mě bolelo snad všechno, dnes to je zas v pohodě. U doktora byl vidět malinký pokrok na čípku, ale pořád to je málo. Ve čtvrtek poslední kontrola a pak se domluvíme, co dál. No už aby to bylo. Co ty?
@xk.kx Velká gratulace
Přeci se mu zachtělo na svět před vyvoláním…
@xk.kx
GRATULACE VELIKÁÁÁÁÁÁÁÁ
![]()
záávidim
a jak to probíhalo? všechno v pohodě? míra i váha jsou bomba
@blikni já byla dnes na monitoru
malá tam tancovala snad, že se i sestry chodily koukat
ale děloha jen malinkatá vlnovka a to prý nic neni
ve čtvrtek další monitor a v pátek poradna
takže holky dnes jsem 40+4 a čekkáááám ![]()