Poradna duly
Jana Čurdová
@eva0209 Tak to já už měla na monitoru i jednu kontrakci, heč
a je vidět, že děloha už není úplně neaktivní, už je ta křivka trošku více zvlněná a občas nějaký ten kopeček + ta kontrakce.
@blikni
záááávidíííím
já dnes 5 dní přes a cítím se fajně…
kdy to tak může přijít??? jsem, jak na trní
uvidíme co zítra na monitoru ![]()
@blikni @eva0209 ahojky, tak já zítra opět jdu na kontrolu do porodnice…začnu si stěžovat, že mě začala bolet jizva po císaři, ať se rozhoupou-stejně mi doporučují opět císaře tak není na co čekat-malej už má 3,5kg a TP mám v pátek ![]()
@marky9
ahojky, třeba to příjde samo
říká se, že když je úplněk (dnes) nebo bouřka, tak se rodí děti
jsem zvědavá s čím pochodíš?! počkéj, ve finále budeš dřív doma než já
já jdu taky zítra na monitor-tak uvidím, taky dám vědět
a pokud se nic dít nebude ani přes úplněk a monitor, tak si taky asi postěžuju v pátek…jen nevím na co?!? nebo si řeknu o hamiltona a nebo o tu zátěž-kdyby se k tomu neměli…
![]()
No já mám ještě jednu novinku
- odešla mi včera a dnes hlenová zátka, tak tiše doufám, že se to brzo rozjede samo, nejlíp dnes s tím úplňkem
.
Holky, držím i vám palce, ať i u vás je co nejdříve nějaká ta změna směrem k porodu, je to děs ten závěr, i když se člověk cítí fajn.
@blikni
kočko, mě odchází zátka (bez krve) od 6.března
ale u každého to má jiný průběh… plno holek má dvě děti a o zátce ani neví… mě doktorka řekla-už jsem tady psala mockrát-že můžu rodit do tří hodin nebo do třech dnů a nebo do třech týdnů…přenášim…
ale každýmu přeju super rychlý, bezproblémový porod v čase jakým by si přál…
ale třeba ten úplněk nás tam všechny nažene dnes a ve zprávách budou říkat, kolik porodu se až neskutečně odehrálo
![]()
@eva0209 Tak ti teda děkuju za povzbuzení s tou hlen. zátkou
, snad to fakt bude u mne znamenat nějaký rychlejší postup.
Koukám, že tu jsme asi jen tři, co ještě stále čekají. Ty a @marky9. No uvidíme, kdo z nás nakonec vyhraje ![]()
@blikni
U tebe to bude jinak-rodíš zítra
mě odešla a odchází bez krve, jen hlen a když to někomu vyvolalo porod, tak to měli s krví-takže nemůžu radit
když už si měla i kontrakci, tak to přenášet nebudeš
no a @marky9 ta si to tam vydupe hned v pátek
budu tady sólíčko ![]()
Holky dekujeme
.jinak u me to probihalo, ze od pulnoci do 3 do rana kontrakce po 5min a prasla mi i plodovka, jenze byla zakalena. takze jsme jeli do porodnice, kde jsem byla otevrena na 2cm, cipek vubec nesestupoval, takze absolutne na porod nepripraveno.na monitoru ani kontrakce videt nebyly. Takze jsem skoncila cisarem.byla to teda rychlovka, ve 3 prijit a 5:42 byl venku. Takze uplne zbytecne prenaseni ![]()
@eva0209 Kéž bys byla taková jasnovidka
, no uvidíme. Myslím, že se tu zítra stejně zas potkáme. Zítra mám každopádně kontrolu, tak jsem zvědavá.
@xk.kx
Ahóóój
úplně zbytečné přenášení s tím souhlasím
ale od půlnoci do 5:42 je krásnej rychlej průběh
se vším všedy… taky chcíííí
hlavně, že jste oba v pořádku a cítíš se dobře
za chvíli přestane bolet jizva a máš po všem
jsi statečná ![]()
@blikni
taky si myslím, že zítra na večer jsem zase tady
a úplně se bojím, že sama ![]()
@xk.kx píše:
Holky dekujeme.jinak u me to probihalo, ze od pulnoci do 3 do rana kontrakce po 5min a prasla mi i plodovka, jenze byla zakalena. takze jsme jeli do porodnice, kde jsem byla otevrena na 2cm, cipek vubec nesestupoval, takze absolutne na porod nepripraveno.na monitoru ani kontrakce videt nebyly. Takze jsem skoncila cisarem.byla to teda rychlovka, ve 3 prijit a 5:42 byl venku. Takze uplne zbytecne prenaseni
Hlavně, že už je to za tebou
, ale souhlasím-úplně zbytečné ![]()
Ahojda, tak 24.3. v 21:40h se nám narodila Eliška 3,3kg a 48 cm
. Po 22 hodinovém porodu. Ke konci už jsem byla úplně v křečích z těch bolestí v kříži, že mi museli dát epidurál. Jinak bych to nedala a asi se tam složila
. Ale za tu krásu to stojí ![]()