TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
30.3.13 07:11

@Bolly Teda, 22 hodin nezávidím, ale malá je hezoučká. Za to to stojí. Gratulujeme.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.3.13 17:05

Ahoj!:) Nás propustili v úterý z porodnice a až teď jsem se z toho kolotoče trošku odtrhla :) Jak jsem sem psala, minulý pátek jsem byla 41+0 a šla na kontrolu, ale už 2 dny (po tom, co jsem začala se skořicovou kůrou :) ) jsem začala cítit jakoby lehké a pak silnější menstruační bolesti, ale jako prvorodička jsem samozřejmě nepoznala, že už „to přichází“ :D Protože to nebylo nic dramatického, voda mi nepraskla, takže jsem tomu nepřikládala takovou váhu:) Po monitoru a kontrole mě poslali, ať si v klidu dojedu pro tašku a že na páteční večer ať už si neplánuju jiný program :D Ve 4 mě přijmuli, od 6 sílily kontrakce, od 8 už to bylo šílené, ale v 10 mě vyšetřili s tím, že je to jenom tak na 4 a že si ještě počkáme… no a v po půl 11 byl venku (zaskočení jsme byli úplně všichni):D Rozhodně nezoufejte nikdo, kdo přenášíte! ;) Máme krásného spokojeného (díky vynálezci kapek proti větrům! :D ) kluka a i když jsme si užili, stálo to za to! ;) mockrát gratuluju @Bolly a @xk.kx! A Vám ostatním přeju co nejhladší porod a zdravá a spokojená miminka! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
2.4.13 12:49

Krásná a těch vlásků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
3.4.13 22:27

@blikni No kočko tak zítra už jsme se tu nepotkali co? 28.3. ve 20.01 šla Pepina císařem ven :D :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
4.4.13 08:40
@eva0209 píše:
@blikni No kočko tak zítra už jsme se tu nepotkali co? 28.3. ve 20.01 šla Pepina císařem ven :D :D :mrgreen:

No super, tak jsme to měli obě dvě stejně - my taky 28.3., ale hned brzo ráno se narodil Vojtíšek. Tak velká gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.4.13 09:25

@eva0209 gratulace ;).tak nakonec to uteklo a vsechny jsme se dockaly :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
4.4.13 17:38

Ahoj holky, tak mám konečně asi 5 min-jen co mi doždíme pračka 8o krapet nestíhám, jak lítám kolem malý :lol: je to kolotoč, ale pokaždý, když se na ní kouknu, úplně cítím, jak jihnu :D :D :D takže já ve čtvrtek 28.3. : šla jsem na normál monitor ve 40+6tt na 9 hod… nezdálo se jim, že tam malá pořád ňák skáče, tak mi ho točili ještě 2× pořád se jim to nezdálo, že to chce prý utz-na něm nebylo nic vidět, že už tam bylo málo místa… na vyšetření, které dost bolelo-nevím zda to nebyl Hamilton-zjistili, že se neotvírám a že na porod to nevypadá… přesto, že mi udělají ten zátěžák oxytocin a u toho mě budou monitorovat, že se to prý rozjede… stále tedy v nemocnici a to bylo už 12 hod poledne :roll: o hladu ani nemluvím :lol: když už jsem ten papír z monitoru měla dlouhej asi 10m a žádné kontrakce mi to nerozjelo, tak řekli ať zavolám domů o tašku, že mě asi říznou, aby měli jistotu, že je malá v pořádku. :roll: takže ten můj uháněl z práce přes celou Prahu pro tašku, na nákup jídla co jsem si poručila a za mnou… monitor mi dělali už na porodnici, abych nezacláněla, takže jsem si i poslechla, jak tam dvě ženský rodí-paráda!!! vůbec to člověka nevyleká :roll: ten můj chtěl jít k porodu a když mi nesl tašku a slyšel to tam, myslím, že ho to krapet vyděsilo :? to bylo asi 15hod :) zbodla jsem polomáčený, haribo a vypila na ex pití a za hod přišla doktorka ještě s jednou a radili se znova co tedy se mnou…zda tedy říznout nebo počkat a nasadit tablety… a domluvili se, že mě říznou. bylo 17hod.. prý ještě, že jsem na lačno, že můžeme začít co nejdřív :lol: :lol: :lol: tak říkám, že né a oni, že tedy na 19hod… takže příprava na sál, cévka, klystýr, doholování, vázání nohou a měla jsem ještě čas, tak jsem volala domů ať přijede na 20hod… čas se nedodržel, že jsem ještě mluvila s přítelem na chodbě a pak najednou řekli JDEM a šli jsme :-O na sále pohoda, malou vyndali asi za 10min ani nééé :dance: :dance: :dance: měla kolem krku šňůru a ještě ňák pod paždím :lol: :lol: :lol: ještě, že se prý nečekalo do pondělí, že by to nezvládla 8o 8o 8o 8o 8o mělam 48 cm a 2,72kg a úplně jí žeru :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.4.13 19:24

@eva0209 Gratuluju moc k holčičce! :) :kytka: nakonec jsi to měla rychlovku :) Jak se po císaři cítíš? Zotavovala ses(zotavuješ se) dlouho? :) Jinak kolotoč chápu, náš pupík měl 2900, takže musím kojit každé 2-3 hodiny, aby nabral (i v noci) a min. hodinu trvá všechno nakojení a uspání, takže „Non-stop“ :D a už mě to trošku zmáhá…ještě musím dodělávat diplomku v těch volných pár minutách :zed: Máte to někdo taky tak? Manžel mi pomáhá, ale trošku se bojím, abych to zvládala všechno… :/ Nicméně nechci působit depresivně, pupík je krásný za nic bych ho nevyměnila, jenom je toho dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.4.13 20:07

@eva0209 tak to jsme měly skoro podobně, taky jsem nakonec měla císaře, ale nějak mi to ani nevadí, hlavně, že je malej v pořádku ;). jééé tak to je malinká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.4.13 09:51

Ahoj, krasne se to zamiminkovalo, vsem gratuluji! Nejak nestiham, male bude 6 tydnu, je to krikloun, jen by se chovala a krmila. V kocarku je hodna, ale venku porad zadne jaro, tak je to s prochazkami horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.4.13 15:55

Všem gratuluju k mimčům, ať vám dělají samou radost :kytka:. Ta moje je hrozně hodňoučká díky bohu :). To co jsem při porodu prožívala já to nepřeju nikomu (šílený bolesti v kříži)a celou dobu jsem si říkala kéžbych měla císaře :). Gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
6.4.13 16:13

Holky, díky moc :hug: @PupikMira taky Ti příjde, že kojíš non stop :lol: já nedělám nic jinýho :roll: v nemocnici mi řekli, ať jí dokrmuju Nutrilonem? Ty nedáváš nic? za ty 4 dni z porodnice k pediatričce, jsme přibrali 140g a dost nás chválili :nevim: @xk.kx císař mi neva… druhý den po operaci tedy dost mazec…ale po 9ti dnech můžu říct, že super. jizva skoro bez strupů, do schodů už umím a na rovině jezdím o 106 :lol: :lol: :lol: @Fally123 tak ta moje řve jen mezi tím než přebalím a přiložím…sem tam si kníkne, ale zatím dobrý :) ven se těším, ale doktorka řekla ať ještě chvíli počkám, že je zima… :think: @Bolly :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.4.13 13:57

@eva0209 Ahoj :) Ne, my ničím nepřikrmujem. V porodnici jsem se rozkojila docela rychle a malý je jak kyselina :D Nejdřív to vypadalo, že přibírá pomalu (za první necelý týden přibral jenom 75g), ale jak jsme si zvykli doma a zavedli trošku pravidelnosti, tak druhý týden je o poznání lepší (350g :) ). Asi záleží kde jsi rodila a na pediatrovi… Po tom prvním menším přírůstku mi pediatr říkal, že kdyby nezačal přibírat, že nějaký příkrm dáme, ale dohnali jsme to :) Co Vy? Jak rostete? :) Ať se daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
9.4.13 15:29

@PupikMira
ahój, tak jsem ten nutrilon pomalinku odbourávala až ho vůbec nedávám :think: zatím si myslím, že jí nechybí :lol: kojim a myslím, že jsem se taky dost rozkojila :pankac: zítra jdeme k doktorce, tak jsem zvědavá, jestli jsme tlusčí a větší :lol: 350g je bomba :kytka: taky chcííí :oops: jinak to docela jde :P včera jsme byli poprvé venku a malá chrňěla, jak dva dudkové :lol: dnes to samý ;) teď mi neche mezi kojením spinkat…jen tedy od 18-21hod… takže, jak se dřív nadlábla a padla za vlast, tak teď chce o dost víc koukat 8o no a v podvečer i docela brečí až ječí :) už to má tři dni :think: bála jsem se, že jsem jí vysadila UM a že je hladová, ale mlíčko nechce, prso nechce, přebalená je, teplo jí je, dudlík plive, v ruce na chvilku stichne a pak jede i na ruce :roll: vyzkoušeli jsme i jízdu autem a to je, jak kdyby si zmáčkala čudlík stop a přestane…jen se mi to zdá, jako krapet drahej kočárek :mrgreen: holt se musí prášit od kol…a je fuk jestli u kočáru nebo u auta 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.4.13 16:22

@eva0209 a netrápí ji prdíky? nás ano a projevuje se to přesně tak jak popisuješ… ono to auto většinou uspává všechny děti :D třeba se jí ulevuje že je zbalená v autosedačce… Nám ještě pomáhá když ji v náručí dám bříškem k sobě a sbalím jí nožičky pod sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí