Poradna duly
Jana Čurdová
Tady tohle - Ale chutná to jako klasická lizatka. Ten zázvor tam moc necítím. Uvazuju si koupit rovnou zazvorove bonbóny, které prodávají ve zdravé výživě
@Petka07 a pomáhá ti to? Zatím jsem si nedokázala udělat názor
@michaelkamisa Tak to si úplně na chlup stejně jak já
já taky 13.3 akorát už je to moje třetí mimi
Moc gratuluji ale teda až v srpnu to bych nevydržela…
Ahoj holky
pridavam se k vam. Pristi tyden jdu na kontrolu a to bych mela byt cca 7-8tt. Uz cca treti den mi je teda pěkne zle, prujem, ranni nevolnosti, v noci se budim každou chvili s pocitem jakoby asi prázdného zaludku, takze chodím pak neco zobat.. ale zle mi je teda, unavena jsem z nevyspani, tak snad to brzo nejak přejde nebo aspon do stavu zlepseni
jak bojujete s nevolnostmi? Tedy krom lizatek. U prvniho tehu mi teda bylo take zle, ale přišlo to az později s ne tqk brzy a v noci jsem aspon spala, ale ted mam asi i obavy, aby vse bylo ok a nebyl naky problém a tqk celkove, takze asi i nervozita pracuje
Ahoj, ráda bych se k vám taky přidala
Zatím tomu nějak nemůžu uvěřit. Podařilo se po 9 měsících a bude to moje treri
@Loly333333 Mě pomáhala vždycky Cola. Jinak lízátka vůbec. Teď je mi zatím dobře, jen jsem přes den unavená a v noci se furt budim. Ale taky si myslím, že je to trochu nervozitou, aby bylo vše v pořádku.
@pike take v noci blbe spím
snad se to srovna, jak si sednou i ty hladiny hormonu. Ja si dala vcera smectu na prujem a na noc magnesko a bxlo to lepsi o chlup a aspon jsem se trochu vyspala.
@pike Gratuluji a vitej mezi nas. Kolikaty jsi tt a jak mas velke deti? Ja cekam taky treti. Mam dva male kluky, tak doufam, ze pribude sestricka 😍
@isi19 dekuju
5.tyden teprve
Mam holku 10 let a kluka 7. Přítel děti ještě nemá, tak ten si přeje kluka a děti chtějí holcicku
A kolik je tvým klukum?
@pike Mám 4,5 a 2 roky. A taky jsem 5tt, moje bublinka je tu zatim asi “nejmladsi”, ale aspon koukam, co me v nejblizsich dnech/tydnech muze potkat ![]()
Holky taky blbě spím. Furt se budim a kolikrát mám i hlad. Ale většinou se premuzu a v noci se necpu. Jen teda ráno pak nemůžu dospat ![]()
Ahojte, tak my uz dnes 6+0, takze startujem 7.tt
zaludek mam rozhoupany celodenne, ale zatim spis takovy neprijemny pocit nez nejaka hruza ![]()
@isi19 a kdy jdeš k doktorovi? Já 23. @jen_taková_jedna Já hlad naštěstí nemám v noci, jen se převaluju a dnes jsem to vzdala už v 5 a vylezla. Teď mám dovolenou, tak je to jedno, ale od pondělí už jdu do práce ![]()
@pike to jsi šťastný člověk. Asi narostu jak koule ![]()
No ono se to spaní snad srovná. Ten první trimestr je dost náročný ![]()