TP duben 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22583
27.9.12 13:45

@relay
Holčička nebo chlapeček.. já ti nevím :nevim: hlavně, že to bude zdravé : -)
Eliška je hezké jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.9.12 16:39

Mi jsme se zatím dohodli na že by to byla Nela a když chlapeček tak Adam :)
mě třeba líbí Karolína ale přítel prohlásil že tomu nebude říkat Karle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.9.12 17:12

Holky to jste všichni hubenouri:D Já mám 84kg, a začínala jsem skoro na 87kg, tak jsem za tyhle první 3 mesice objimanim misy dala 3 kg dolu, ale uz zvracim jen jednou denne, huraaa :pankac: Jinak, ja taky porad ciham po kramech… A chteli bychom holčičku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.9.12 17:26
@iwankaanjelik v klidu :) taky nejsem hubenour… mam 80kg mísu neojímam ale jak do sebe kloudne nemuzu nic dostat tak lezlo dolu.. :) ale to zase nabezem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
27.9.12 18:05

Tak jsem dostala chut na hranolky :potlesk:. Takže jsem si jich pár usmažila a k tomu tatarku a mám bříško jak v pokojíčku, jsem zvědavá na jak dlouho…musim to proložit zeleninou, takhle nezdravě jíst :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
27.9.12 18:56

@relay
No to teda.. já teda občas taky hřeším :oops:
A kdo né viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.9.12 19:40

Holky bez hřešení to by nebylo ono… Já čekám až se uklidní žaludek, a taky začnu:D Chodim nakupovat vetsinou je mi zle, tak nahazim do kose to nejnutnejsi a zadny mlsky, a pak vecer bych si je bejvala dala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.9.12 10:27

Dobré ránko maminky. Tak jsem zoufalá..myslim, že ještě pár měsíců a budu nejspíš plešatá, protože tolik vlasů co mi teď padá, já nevim. Ráno vstanu a když se kouknu na polštář, tak bych brečela :zed:
Dnes do práce a o víkendu taky, závidim kdo má o víkendech volno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
28.9.12 10:42

Ahoj :mavam: v tom případě se ke skoro plešatým hlásím taky.. :roll:
Vlasy mi padají taky děsně, je to fakt hrůza.
@relay
Tak ať ti to v práci uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
28.9.12 11:56

Taky mi šíleně padají vlasy..a ten můj ksicht no to je děs takovejch pupínků jsem v životě neměla :D tyjo.. co já bych dala za to chodit do práce.. mám neschopenku a úplně mě to ničí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
28.9.12 12:06

O pupínkách na ksichtě ani nemluvím :roll: :lol: Byh mohla jít z fleku strašit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
28.9.12 17:20

@anicka18

jj, souhlas, taky jsem na neschopence, a mít praci, ve ktery bych mohla byt, tak tam uz jsem, hrabe mi a to jsem doma mesic… Jenze v praci byt nemuzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.9.12 09:23

Dobre ranko, pisu z mobilu, tak to bude bez hacku a carek:o).
Dneska mam hroznej splin, cim vic se blizi kontrola, tim jsem nervoznejsi. Dneska mi ani nic neni, zaludek v pohode, bricho neboli. Jen nepatrne prsa a zada. Nevim jak vy, ale obcas ctu i ty fora, kde se pise o potratech. Pak si za to nadavam, protoze se prehnane pozoruju a maluju certa na zed. Zitra 12+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
29.9.12 09:55

Taky jsem to ze zacatku cetla.. pritel uz ze me byl na mrtvici :D zamlkle tehu a tak.. no nema co cenu kazdou to nepootka a clovek je pak akorat vyplaseny a to pro mimiska taky neni dobre :) ja mam zitra 11+0 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.9.12 10:00

Ja vim, jsem hloupa, ale me ted vazne nic neni:D..pokud je vse ok, tak ze bych si tehu mohla zacit uzivat? No, neni mozny. A ty uz mas krev za sebou? nebo te to teprve ceka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí