Poradna duly
Jana Čurdová
@reeezinka - no aspoň mají další sourozenci taky ještě naději na slečnu
já už se taky nemohu dočkat pořád mi příjde že to utíkápomalu a přitom to letí
já mám tp 17.4.
týýý jo to by mě zlomilo, mě stačí tancovat třeba dvě hodky v kuchyni a jsem úplně hotová.. já jsem od začátku na neschopence a skončila mi před měsíce v práci smlouva, takže nebudu mít na nic nárok.. tak jsme to vykoumali takže se mateřská napíše na chlapa a pak se přepíše zase na mě a tím pádem mi prej vznikne nárok na mateřskou..
jo taky jsme mazali, ale pak se na to nějako vyprdli
mazali jsme i prsa. musím teda říct že bříško nepraská vůbec na to jak velký ale prsa teda ty mam samou strii ![]()
Já si furt říkám, jestli se ty prasklinky neukážou až pon porodu, až ta kůže nebude napnutá, že to pak bude teprv vidět..ale snad né
Stejně se tomu asi ubránit nedá, ale mažu mažu mažu
Jenže zatim mám břicho jak nic.. Když někomu-novýmu-řeknu, že jsem těhotná, tak každej na to, že si to říkal, ale nebyl si jistej.. Na to velký dítko, zatim žádnej balon, ale to přijde najednou, až se tam jinak uvelebí
28.1. jsem se objednala na ten 4D, konečně to stihne i přítel a uvidí malou.Jsem si jistá, že ho to dojme, je děsně moc natěšenej a žádnej UZV nestihl kvůli práci. Tady aspoň líp uvidí co, že to tam na obrazovce je ![]()
Neměli by se potom udělat už.. tady ti dávám foto z 21tt tak se mužeš pokochat co tě čeká
si říkám ted je tam 500g a už je takový až tam budou třeba 2,5kg tak ho asi budu vozit na trakaři
taky se chystáme začátkem ledna na 3D.. přítel by teda na všech utz se mnou.. hlavně se mu líbil screning toho srdíčka to byl uplně nadsenej.. ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat?? Pokusím se vás během zítřka dočíst.
Termín porodu mám 5.4. dle UZ a 6.4. dle MS.
Ahoj holky nechci se sem něák rvát to ne…ale mě by zajímalo co si která s prominutím cácora vymýšlí dneska už člověk nemůže věřit ničemu…
Nevíte někdo co přesně dělala?? ![]()
@Betynka87 - ahojky určitě mužeš ale jak sam vidis moc to tu nezije
a už víš co nosíš v bříšku?? mi máme tp 17.4 ale prej se podere na svet driv tak jsem zvedava ![]()
@anicka18 na tu holku která si vymýšlela v již zmíněné skupině
@natiova aha tak to vubec netusim.. to jsem tu asi jeste nebyla ale taky by me to zajimalo.. cetla jsem o tom neco malo…
Holky, buben nabírá rychlosti
To je síla
Přijde mi každým dnem větší, do nedávna nic a najednou se valí jak lavina
Jak se máte, dubńata??? Já už mám za sebou cukr a naštěstí v poho. Teď jsme se o víkendu stěhovali do většího bytu, jsem tu nadšená, jen to vybalování věcí a stěhování mi moc nedalo a bylo mi pěkně blbě:/ Ještě to pořád neni hotový, člověk má tolik krámů. to je děsný. Už jsem ai složila v ložnici přebalovák a zítra smontuju postýlku. Lehce mi hrabe, strašně mě to baví připrvovat. Ještě ale nemáme kočárek, doufala jsem, že udělají třeba povánoční slevu
Už se těšim na další ultrazvuk, emůžu se dočkat..ale ten bude až na konci ledna. Mějte se krásně..
Ahojky holky,
omlouvám se že tahle diskuze nějak stagnuje. Založila jsem jí, a čekala větší ohlas, bohužel je tu více skupin na duben 2013, a holt vyhráli.
JInak pokud chcete doporučím uzavrenou skupinu miminka duben 2013, holčiny jsou velice milé, a diskuze skvěle funguje.
Já bohužel netrávím tolik času na internetu, abych tuto mohla udržovat:)
Zdravím, a přeji příjemné těhu:))
Ahoj ja mam termin 3.4.,uz mam doma jedno ditko 5letou slecnu a ted cekame kluka rada poradim kdyz budes potrabovat a niceho se neboj ![]()
Ahoj holky můžu se k vám přidat jsem ve 32tt a termín porodu mám 27.4. ![]()
@reeezinka názdárek jak pak se vede?? dlouho jsi nenapsala…
a co vy holky jak prožíváte poslední 1-2 měsíce??