TP duben 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
19.12.12 12:57

@reeezinka - no aspoň mají další sourozenci taky ještě naději na slečnu :mrgreen: já už se taky nemohu dočkat pořád mi příjde že to utíkápomalu a přitom to letí :) já mám tp 17.4.
týýý jo to by mě zlomilo, mě stačí tancovat třeba dvě hodky v kuchyni a jsem úplně hotová.. já jsem od začátku na neschopence a skončila mi před měsíce v práci smlouva, takže nebudu mít na nic nárok.. tak jsme to vykoumali takže se mateřská napíše na chlapa a pak se přepíše zase na mě a tím pádem mi prej vznikne nárok na mateřskou..
jo taky jsme mazali, ale pak se na to nějako vyprdli :mrgreen: mazali jsme i prsa. musím teda říct že bříško nepraská vůbec na to jak velký ale prsa teda ty mam samou strii :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.12.12 22:00

Já si furt říkám, jestli se ty prasklinky neukážou až pon porodu, až ta kůže nebude napnutá, že to pak bude teprv vidět..ale snad né :) Stejně se tomu asi ubránit nedá, ale mažu mažu mažu :D Jenže zatim mám břicho jak nic.. Když někomu-novýmu-řeknu, že jsem těhotná, tak každej na to, že si to říkal, ale nebyl si jistej.. Na to velký dítko, zatim žádnej balon, ale to přijde najednou, až se tam jinak uvelebí :D :D 28.1. jsem se objednala na ten 4D, konečně to stihne i přítel a uvidí malou.Jsem si jistá, že ho to dojme, je děsně moc natěšenej a žádnej UZV nestihl kvůli práci. Tady aspoň líp uvidí co, že to tam na obrazovce je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
22.12.12 20:24

Neměli by se potom udělat už.. tady ti dávám foto z 21tt tak se mužeš pokochat co tě čeká :lol: si říkám ted je tam 500g a už je takový až tam budou třeba 2,5kg tak ho asi budu vozit na trakaři :mrgreen: taky se chystáme začátkem ledna na 3D.. přítel by teda na všech utz se mnou.. hlavně se mu líbil screning toho srdíčka to byl uplně nadsenej.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
29.12.12 12:16

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat?? Pokusím se vás během zítřka dočíst.
Termín porodu mám 5.4. dle UZ a 6.4. dle MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.1.13 18:58

Ahoj holky nechci se sem něák rvát to ne…ale mě by zajímalo co si která s prominutím cácora vymýšlí dneska už člověk nemůže věřit ničemu…
Nevíte někdo co přesně dělala?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.1.13 19:05

@natiova - nějak neim na co narážíš.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.1.13 19:06

@Betynka87 - ahojky určitě mužeš ale jak sam vidis moc to tu nezije :( a už víš co nosíš v bříšku?? mi máme tp 17.4 ale prej se podere na svet driv tak jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.1.13 19:20

@anicka18 na tu holku která si vymýšlela v již zmíněné skupině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.1.13 19:47

@natiova aha tak to vubec netusim.. to jsem tu asi jeste nebyla ale taky by me to zajimalo.. cetla jsem o tom neco malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.1.13 23:12

Holky, buben nabírá rychlosti :D To je síla :D Přijde mi každým dnem větší, do nedávna nic a najednou se valí jak lavina :D Jak se máte, dubńata??? Já už mám za sebou cukr a naštěstí v poho. Teď jsme se o víkendu stěhovali do většího bytu, jsem tu nadšená, jen to vybalování věcí a stěhování mi moc nedalo a bylo mi pěkně blbě:/ Ještě to pořád neni hotový, člověk má tolik krámů. to je děsný. Už jsem ai složila v ložnici přebalovák a zítra smontuju postýlku. Lehce mi hrabe, strašně mě to baví připrvovat. Ještě ale nemáme kočárek, doufala jsem, že udělají třeba povánoční slevu :D Už se těšim na další ultrazvuk, emůžu se dočkat..ale ten bude až na konci ledna. Mějte se krásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
4.1.13 15:41

Ahojky holky,

omlouvám se že tahle diskuze nějak stagnuje. Založila jsem jí, a čekala větší ohlas, bohužel je tu více skupin na duben 2013, a holt vyhráli.

JInak pokud chcete doporučím uzavrenou skupinu miminka duben 2013, holčiny jsou velice milé, a diskuze skvěle funguje.

Já bohužel netrávím tolik času na internetu, abych tuto mohla udržovat:)

Zdravím, a přeji příjemné těhu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.2.13 08:56

Ahoj ja mam termin 3.4.,uz mam doma jedno ditko 5letou slecnu a ted cekame kluka rada poradim kdyz budes potrabovat a niceho se neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.3.13 17:06

Ahoj holky můžu se k vám přidat jsem ve 32tt a termín porodu mám 27.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
2.3.13 19:19

Muzes se pridat proc ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.3.13 11:15

@reeezinka názdárek jak pak se vede?? dlouho jsi nenapsala…

a co vy holky jak prožíváte poslední 1-2 měsíce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí