Poradna duly
Jana Čurdová
@iwankaanjelik píše:
Jj, můj doktor mi udelal testy a prej je to v poho, jen to mam hlidat, aby se to nezhorsilo…holky 1.10 jdu na screening, ten se dela pres brisko, nebo vaginalne? ja at vim, jak tam mam nakracet oblecena???
Ahoj holky, já byla na screeningu včera, mě to dělali přes břicho, mimi bylo krásně vidět, určitě se těšte, je to jrásný zážitek, ukápla i slzička a nejen mě i manželovi ![]()
@stepik85 píše:
Ahoj holky, já byla na screeningu včera, mě to dělali přes břicho, mimi bylo krásně vidět, určitě se těšte, je to jrásný zážitek, ukápla i slzička a nejen mě i manželovi
Klidně manžela vezmi, určitě z toho bude našnejen. Já jsem taky měla nervy, když jsem tam šla, ale pak nám pan doktor všechno ukazoval, chválil jak je vše ukázkové, takže bylo po stresu ![]()
@stepik85 píše:
Klidně manžela vezmi, určitě z toho bude našnejen. Já jsem taky měla nervy, když jsem tam šla, ale pak nám pan doktor všechno ukazoval, chválil jak je vše ukázkové, takže bylo po stresu
Já na tom byla úplně stejně, ale nakonec jsem to přežila a stálo to za to ![]()
Tož je to nějaké rozházené v těch jiných diskuzích-Duben 2013…:-)..tudíž přecházím za váma, holky! První trim. screening proběhl v pořádku, nádherný zážitek…stojí to opravdu za to! Jinak mám termín 1.4.2013..ať žije Apríl
…A taky jsem ten ultrazvuk měla přes bříško..:-)..Chválím Fakultní nemocnici v Ostravě-výborný personál, lékař mi všechno pečlivě vysvětlil..super..
Ahoj holky.. chtěla bych se přidat k Vám.. termín porodu mám 21.4. 2013 a doma mi je to dlouhé.. tak bych byla kdybychom občas pokecali.. průkazku už mám týden, také krásně bilo jako zvon, ale stejně se člověk nemůže nějak zbavit strachu je to hodně vytoužené miminko všem přeji pohodové těhulkování jsem prvorodicka a v mem okoli neni nikdo kdo by na tom byl podobne jako ja… 8.10 nás čeká první screening tak uvidime.. v té druhé skupině mě nepřijaly
pohlaďte bříška ![]()
Holky ahoj
To je dobře, že jste všechny v pořádku : -)
A máte pravdu, je to nějaké rozházené.
Ahoooj holky vítejte
alespoň tu bude víc veselo
já mám TP 4.4.2012 ![]()
U nás to taky je vytoužené miminko…první…po třech letech snažení se to konečně povedlo…někdo se snaží déle, já vím…ale i tak to byla neskutečně dlouhá doba..Ale teď si těhotenství vychutnávám plnými doušky. Mám takový dotaz…Koukaly jste se, holky, na kočárky?
…Máte pro mě nějakou inspiraci? Ráda bych si pořídíla nějaký ultralehký kočárek..Ale objevila jsem jen Lonex light..Jinak všechny váží zhruba těch 15kg! Ale pro mě-pro muší váhu-toho na výběr moc nemají…:-(..
Já naštěstí kočárek mám. Tak tohle řešit nemusim. Je fakt, že když jsem dva roky zpátky vybírala kočárek tak mi šla hlava kolem. Jejich kvanta a každý má něco.. no a pak si vyberte ![]()
Zdravím všechny těhulky, dneska jsem se poprvé zaregistrovala. Původně jsem diskutovala, nebo spíš pročítala diskuze na maminkam.cz, ale asi mi to tam nesedlo nebo nevím, tak to zkouším tady:)
Dnes jsem 11+2tt, nevím jak vy, ale já jsem pořád vykulená a nějak tomu nemůžu uvěřit, že to tak utíká(teda strach mám o miminko pořád, ale už se to zlepšuje). Termín porodu mám 15.dubna u jiného dr 21.dubna, ale záleží na ultrazvuku. Pan doktor mě vystrašil, že miminko mám o týden menší. Nakonec když jsem byla minulý týden na jiném lepším ultrazvuku, tak je to snad v pořádku ![]()
Jak snášíte těhotenství?? Já mám vždycky ukrutnej hlad a když si donesu jídlo, tak se mi obrátí žaludek a sním tak maximálně polévku
. A strašně trpím na nadýmání, večer mě bolí a píchá v břiše, dost mě to omezuje v práci, kolikrát musim přidřepnout a počkat než to přejde. Doma je to o něco lepší, protože s prominutím prdím kudy chodim
![]()