Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
Děkuji. Víme to teprve pár dní. Testovala jsem až po vynechání MS. TP by měl být 13.4. Čili bych měla být 4+5, pokud dobře počítám.
Tak teď jsem z toho jelen
me apka ukazuje, ze jsem dnes 4+4 TP 12.4. ![]()
@Luciškánek píše:
Tak teď jsem z toho jelenme apka ukazuje, ze jsem dnes 4+4 TP 12.4.
To budu mít špatně spočítané já. Věřila bych aplikaci.
@Anonymní píše:
Děkuji. Víme to teprve pár dní. Testovala jsem až po vynechání MS. TP by měl být 13.4. Čili bych měla být 4+5, pokud dobře počítám.
tak to jsi 4+3
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu se přidat? Zatím pouze pozitivní TT. Uvidíme co bude dál;) Jsem takový „nováček“. Děti větší, člověk zapomíná. Tak budu čerpat informace a snad zůstaneme až do dubna.
Ahojda.
Koukám, že jsi můj člověk 😊. Přemýšlela jsem, zda napsat. Když tu holky psali kolik jim je let, tak už jsem tu takový veterán
. Jinak už mám taky starší děti. Synovi bude 13 let a dceři bude v lednu 9 let.
Verča
Zdravím čerstvé tehulky
.
Ráda se k vám pridam. Snad nevadí, že zatím jako anonym
. Ve středu konečně skoro po dvou letech „duch“ na testu. Zatím čárka pomalinku sílí, tak uvidíme
. Dnes jsem začala špinit, ale snad to bude v pohodě. Měla jsem to tak vždycky v těhotenství.
Verča
@Anonymní píše:
Ahojda.
Koukám, že jsi můj člověk 😊. Přemýšlela jsem, zda napsat. Když tu holky psali kolik jim je let, tak už jsem tu takový veterán. Jinak už mám taky starší děti. Synovi bude 13 let a dceři bude v lednu 9 let.
Verča
Taky jsem ráda, že nebudu tu jediná. U nás starší19 let a mladší 13let ![]()
No holky me je také uz 38 let
mam dve deti 16 a 8 let
vsem moc drzim palečky ![]()
Jé… tak to jste mě moc potěšili holky
.Mě je 36 😊. Měla jsem strach z toho věku, že už nám to nepůjde :/. Před měsícem jsme byli totiž na první návštěvě v CARu. Tam nám paní doktorka řekla, že vzhledem k věku, máme už jen 40% šanci na otěhotnění :/.
Verča
Já bych byla pro.