TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
13.8.22 14:42

@Pukrle děkuji, ze zázvoru zvracim samo o sobě i bez těhu, takže tohle pro mě právě vůbec není, ani ty lízátka proti nevolnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.8.22 16:27

@Monča96 ahoj Mony, taky je mi blbě od rána do večera, ale naštěstí nezvracim. Zklidní mi to vývar. A existují náramky, které dráždí nerv a v mozku se tak zastaví pocit nevolnosti (používá se i na mořskou nemoc na lodi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
13.8.22 17:03

@martina.se teda, nenudis se :) aspoň mate pořad o zábavu postaráno a děti jsou radost. Většinou :lol: :lol: :lol: u nás už jsou taky pokusy o projevovani se. Když něco není po jejím, tak pokusy a řev. Ale asi to horší ještě přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.22 19:11
@Monča96 píše:
Holky SOS, už jsem fakt zoufalá. Má někdo zkušenosti s nevolnostmi a co by mohlo zabrat? Od čtvrtka jsem úplně k ničemu. Jen ležím a zvracim. Žaludek mě nehorázně bolí :( potřebuji aspoň trošku fungovat abych se mohla starat o děti :?

Tohle jsem si zažila u třetího a nepomohlo vůbec nic.. bylo to peklo.. někdo zkouší Colu po lžičkách a podobně, ráno studené ovoce. ale mi nezabralo nic, zvracela jsem ještě u porodu.. snad něco najdeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.8.22 19:33

@Myska1984 ke to právě nepustilo ani přes noc, takže jsem se vůbec nevyspala. Vývar jsem ještě nezkoušela, ale určitě zkusím :)

@martina.se taky jsem zkusila úplně snad už všechny rady co jsem četla. Sladké mi ale nedělá dobře, takže z koly mi bylo špatně, nealko pivo mi udělalo taky hůř, ovoce, zelenina šly hned ven, z piškotů je mi taky hůř :nevim:
Vzala jsem si odpoledne hned Helicid a musím to zaklepat, nevím jestli je to tím nebo se mi zrovna udělalo líp, ale už jsem byla schopna se i najíst a hned to nevyhodit do záchodu. Tak uvidím jak mi bude zítra :) snad to bude pomáhat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.8.22 20:22

Ahoj holky, jen vas chci zase po nejake dobe pozdravit, vsechno to tu sleduju a raduju se s vama z vysledku vysetreni tech, co uz ho maji za sebou, a dalsich pozitivnich testu :) :srdce: a zaroven se musim trosku usmivat nad tim, jak to vsechny prozivame jinak a stejne zaroven :hug: :) ja zvedave cekam na prvni vysetreni 16.8., mela bych byt dle MS nejak v 8TT. Snazim se myslet jen pozitivne, ale samozrejme strach mam trosku taky. Jinak me taky uplne silene boli prsa uz asi 3 tydny a vetsi jsou tak o cislo a pul, nechapu to. :D podbrisek je jak pred MS a ruzne popichuje a jsem desne unavena. A posledni dva dny je mi porad tak trosku blbe, ale porad to neni tak hrozny - normalne jim a vetsinou nezvracim, nedavam jen jizdu v aute, jak se ukazalo :nevim: tak snad to vydrzi aspon tak :D jo a jestli je tu nekdo ja zatim tak nejak nezkuseny v tehle obasti, sestricka mi pri objednavani na prohlidku rikala at se pred vysetrenim vycuram, at toho je co nejvic videt. Dava to smysl, ale popravde me to nenapadlo, tak to jen davam k dobru i sem, kdyby se to treba nekomu hodilo :D kazdopadne v utery dam take vedet, jak jsem dopadla :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.8.22 20:30

@tartelette Ja dnes taky zjistila, ze pokud neridim, tak je jizda autem velka jizda :lol: Manzel mel zakaz brzdit :lol:

Take jsem zacala resit uzivani vitaminu…
Uz rok beru Femibion a napadlo me, jestli jsem si stitnou zlazu neodrovnala tim vysokym a dlouhodobym prijmem jodu?
Soucasne s nim beru i Omega 3 s D3, tak si rikam, jestli nejsem predavkovana i Deckem? :think:
Co berete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.8.22 20:35

@tartelette tak já jsem nezkušená a díky za typ. To se hodí. Jdu na ultrazvuk taky v úterý, tak si budeme navzájem držet palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.8.22 21:09

@SarkaKC :D promin, pobavilo me to, koukam ze si s nami ti nasi chlapi take uziji podobne :D ja mu chudakovi v tom aute prvne nazvracela do kelimku s kafem co si koupil na benzince, nebylo rychle kam.. :oops: takze prisel o kafe a taky jeste dostal za ukol jet hezky :lol: jinak taky beru Femibion a zadne jine vitaminy aktualne neuzivam. S tim jodem mi to popravde zni logicky, ikdyz o tom medicinsky nic nevim a tezkou soudit, jak velky to muze mit efekt. Urcite je ale dobry napad probrat to s doktorem, myslim ze i kvuli mimcu bude lepsi si overit, jestli by to denni mnozstvi pri te kombinaci vitaminu behem celeho tehotenstvi nebylo uz vysoke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.8.22 21:14

@tartelette :lol: :lol: :lol: kelimek na kafe je taky dobry! Vedes!

V pondělí zajdu k obvoďačce se zprávou z endokrinologie a poptám se jí :nevim: U Femibionu pisi, ze se hodi i pred otehotnenim, ale uz nerikaji, jestli vadi, kdyz se nedaří treba rok a clovek ho bere stale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.8.22 21:20

@Myska1984 jj vsimla jsem si a jsem rada, budeme na sebe myslet! :) ja jsem na to vazne zvedava, nedokazu si nejak vubec predstavit, jaky je pocit v sobe to malinky seminko videt :srdce: tak snad se u nas maji dobre a v utery budeme mit od doktoru same dobre zpravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.8.22 21:33

Ahoj holky, rada bych se k vám přidala a zároveň se rovnou optala na to zda někdo spinite? Já bych dnes měla být 4+6 a třeba obden jednou zaspinim, nic silného, spis jen tak po utreni, max malinko na kalhotkách. Ale jsem z toho i tak nervózní, Dr budu teprve volat příští týden pac myslím ze mě stejně objedná až tak mezi 8-10 tt.
Moc dekuju za jakoukoliv odpověď 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.8.22 21:36

@nikki-59 Ahoj, vítám tě ;) Já osobně nespinim a byla jsem u Mudr. v 5+2 a říkal, že na kontrolu mam peijit za 3 tydny nebo dřív, pokud bych treba spinila. Takze byt tebou bych tam sla rovnou bez objednani… Asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.22 22:53

@tartelette taky mi vadí jízdy autem, pokud neridim :think: a můj chlap ještě jezdí stylem brzda plyn, no otřesný.. dneska jsem s ním jela naposledy, fakt jo :think: :mrgreen: jinak držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.8.22 01:04

@nikki-59 ahoj, vítám tě:) zhruba v této době jsem splnila trošku taky. kup si Ascorutin a užívej 3×1tbl. Mně to potom přestalo. Je to na zpevnění stěn cév a miminku to neuskodi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí