Poradna duly
Jana Čurdová
@fadlenka01 píše:
@misulinka27
Zkusím, děkujia nějak to přečkat. Věřím, že se to pak ustálí a bude lépe.
Většinou to po 12 TT bývá lepši. Tak musíš jen doufat
Tak holky já jsem ode dneška na neschopence. Nedávám to v práci fyzicky a ani bych neměla. Aby se něco nestalo. Takže jsem šla k Dr a bezproblemu mi napsal neschopenku. IKdyž srdíčko ještě není..je brzo.jsem hodně na začátku. V práci jsem to musela oznámit kvůli službám..takže sice se může stát cokoliv a třeba tam zase půjdu ale v tuto chvíli mi je Mimi a zdraví přednejsi. Spadl mi kámen ze srdce a snad se konečně dneska už vyspím po třech dnech a konečně si odpocnu a nebudu se stresovat praci.
@misulinka27 udělala jsi dobře!! Než se nervovat, nespat a jiné je lepší být v klidu! Zdraví tvé a fazolky je přesnější!!
![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám
..termín mi vychází na 7.5.a ve čtvrtek jdu už podruhé na gyndu. Mám za sebou již tři nevydařené těhotenství (zatím ani jedno úspěšné), takže hned od začátku beru prednison, utrogestan a píchám si (teda přítel, já to zatím nezvládám) injekce Clexane… takže si dokážete představit ten strach z každé kontroly
… jinak jsem teda taky strašně unavená a nemám vůbec hlad a též se ztratila chuť na sladké, což taky oceňuji
.. všem držím palce, ať nikdo tuto skupinu nemusí opustit ![]()
@Lenishka píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám..termín mi vychází na 7.5.a ve čtvrtek jdu už podruhé na gyndu. Mám za sebou již tři nevydařené těhotenství (zatím ani jedno úspěšné), takže hned od začátku beru prednison, utrogestan a píchám si (teda přítel, já to zatím nezvládám) injekce Clexane… takže si dokážete představit ten strach z každé kontroly
… jinak jsem teda taky strašně unavená a nemám vůbec hlad a též se ztratila chuť na sladké, což taky oceňuji
.. všem držím palce, ať nikdo tuto skupinu nemusí opustit
Držím pěsti ať to tentokrát vyjde
a dočkáte se stesticka ![]()
@Lenishka vítej a držím ti všechny palečky!! Velkou poklonu čím jste si prošli a že vše zvládáte…
Maminky dobré ráno všem
..
Jak se cítíte?
Ať máte krásný den
![]()
@Lenishka vítej a držím palečky, ať je vše v pořádku! Jste moc stateční a věřím, že tentokrát se to malé štěstíčko udrží ![]()
Ve čtvrtek jdu na svou první, tak si tu rovnou můžeme napsat novinky ![]()
@Anča93 Také dobré ráno
já pořád bojuju s nevolností, je to takové nárazové a už nikdy nemám přehled, kdy mě to zrovna postihne.. pracuju ve velké firmě, často běhám sem a tam, takže nějaké nakopnutí nebývá zrovna žádané, ráda bych to ještě utajila
![]()
Dobre ráno…já jsme dneska konečně spala v kuse 7 hodin..a co děti odejdou do školy si půjdu ještě lehnout…nemusím myslet na práci…neskutečná úleva
pak si udělám něco dobrého k obědu a odpol se půjdu projít…mám vycházky od 13 ti. Ráno mi je vždy na
ale nějak to rozdychavam, pak se nasnídam a je to lepší…ale neskutečně mě bolí pořád hlava.. zatím Magnesko nefunguje.
už takový 4 ty den v kuse to je děsný
Ahojte ženy,
Ja hlásím dobrý, jsem občas taková vyplá, chodím s malým spat po O😂 včera jsem byla večer zlehka běhat, začala jsem přes léto, tak se ještě toho nechci vzdát, když je mi dobře 😄 ale místo 5km jen 2 a další 2 prochazka 😊 hezky den všem! ![]()
@Lenishka gratuluju a držím pěsti ať to tentokrát vyjde.
Clexane ti nezávidím hrozně pálí.
Mě ta hlava bolí nejspíš od krční páteře.
Jo holky co máte zvíře nezdá se Vám, že se chová jinak co jste tehu? Náš kocourek mi začal našlapovat každý večer peřinu vrní a brblá si u toho a dokonce mě i kousnul, že mu s ní hýbu. Vydrží tak třeba hodinu a stejně si nelehne. Poprvé to udělal den před tím než jsem našla ducha na testu. ![]()
@misulinka27 to je dobře, že ti to napsal.
Já jsem taky doma na PN od transferu.
Děkuji všem moc za podporu
![]()
@fadlenka01 fakt? Tak to je super. A kolik přesně budeš? Já 5+4tt, takže toho ještě asi moc vidět nebude ![]()
@Lenishka měla bych být 6+1tt, o moc napřed nejsem
uvidíme, co vykoumáme.. ![]()
Dobré ráno,
Já musím zaklepat, že krom únavy a bolesti prsou zatím žádné příznaky nemám 🙏 v noci ale hůř spím a starší vstává aktuálně kolem 5 ráno, takže netuším, jestli je únava k těhotenství nebo prostě k aktuálnímu režimu 😁
A nemůžu se dočkat první kontroly! Mám pocit, že ten čas vůbec neutíká, jdu až 23.9. 😏
@ranni_ptace tak to tě lituju Já jdu 19. a zdá se mi to nekonečné. Jak máš staré děti? A řekli jste jim to? Já čekám do té kontroly.