TP listopad 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
751
6.5.26 20:27

Mě přijde to nechutenství nakonec lepší než s dcerou. Tehdy jsem během prvního trimestru pohubla o 6 kg, teď se držím na své váze, takže žádné kilo dolů ani nahoru. Ale možné je to teď lepší i v rámci toho že jsem doma a když mám chuť na vajíčka o půl 11 dopoledne tak si je udělám, když jsem byla v práci tak jsem měla smůlu. Musela jsem sníst to, co jsem si nachystala na oběd a většinou jsem na to pak ani chuť neměla. A taky že to jde teď vidět, žádné kilo nahoře nemám, ale pupík se hezky pomalu kulatí. U dcerky mi nikdo v 5 měsíci nevěřil, že jsem těhotná a dneska se i soused ptal manžela, co my a druhé, tak má možná podezření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.5.26 10:29

Tak už i já mám za sebou první screening, termín porodu 6.11., vše v pořádku :srdce:. Čekáme druhého chlapečka 💙 🩵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.5.26 10:45

@BabyYoda Co mozek, ale tělo! S kafem tu únavu dokážu alepsoň zvládat, bez kafe bych jen spala. V prvním těhotenství jsem měla únavu po celou dobu, tak snad to nebude stejné.
@Katynka6 Jee hezky roste :) to je fajn, že je ti tentokrát lépe a nehubneš tolik.
@Janii.Ch Gratuluju k chlapečkovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.5.26 09:41

@Katynka6 To vim, že se říká, že u dalších těhotenství jde bříško vidět dřív ☺️

@pujda Chápu, já jsem taky pořád unavená 🙈 Naštěstí se celkem můžu “povalovat” - i když mnohem radši bych byla aktivnější, ale to mi úplně nedovoluje žaludek (a teda mam klido ý režim nařízený od doktorky). Pořád doufám, že se to brzy zlomí :)

@Janii.Ch Jé, tuhle fotku znám z FB skupinky :) Gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.5.26 10:02

@BabyYoda ja si říkala kolik nás tu bude i z FB :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
8.5.26 17:36

Na fb je nejaka skupina? Napisete prosim nazev? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.5.26 17:43

@Klangr Listopadová miminka 2026 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
8.5.26 20:18

Holky, asi jsem to zakřikla, jak to začíná být všechno růžové. Od noci mě tak šíleně bolí břicho. Ráno jsem se akorát převalila z postele na gauč a začalo to být lepší až okolo 10 hodiny, ale celý den cítím takové tahání v břiše. Do té 10 jsem až uvažovala jestli nejet na pohotovost, pak se to trošku dostalo do snesitelné podoby. Nejspíše nějaký ten růst dělohy nebo natahování vazů, ale nic příjemného :zed:. Do toho mi začalo období chození i 3× v noci na záchod, to mi opravdu nechybělo. Do toho dcera spí s námi v posteli, tak než se vyplížím, tak vždy čekám jestli opravdu tvrdě spí a neprobudím ji tím odchodem.

A myšlenky už mám ve čtvrtku, kdy jdeme na screening. Jsem zvědavá, jak to tentokráte dopadne. Při dceři se mnou chodil manžel na všechny ultrazvuky, teď vždy hlídá tak poprvé uvidí mimčo i on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.5.26 10:01

@Katynka6 a kolikaty ses ted tyden? V predchozim tehu to nemelas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.5.26 10:36

@Katynka6
Ty jo, tak snad je všechno v pohodě 🙏
Já měla tak dva večery noci bolesti, ale spíš to byla taková otravná tupá bokest, než že by to bylo nějak silný. Ale pokud to nejsou silný křeče, tak to asi bude děloha 🙏
Je ti líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
9.5.26 14:43

@Klangr @BabyYoda jsem 12 týden, a dneska už mě nic nebolí, tak nevím čím to bylo. Jsem si říkala jestli nezačnu špinit nebo něco dalšího, ale nic, tak snad to byla jednorázovka nějaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.5.26 15:34

@Katynka6 Blbá otázka, nepotřebuješ třeba na záchod? V předchozím těhotenství jsem to taky měla. Šílená bolest, křeče, vzbudilo mě to v noci a nedokázala jsem zůstat ležet. Myslela jsem, že se rozjíždí potrat (podobná bolest). Ráno jsem zjistila, že se mi jen chtělo na záchod, byly to střeva :D Ale nebyla to úplně typická bolest. Tak jestli náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.5.26 17:07

@pujda je pravda, ze ted teda trpim taky zacpou a je to teda extremni bolest!😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
9.5.26 21:04

@pujda já mám stolici celkově nepravidelnou, tak je možné že střeva zrovna pracovaly. V noci když jdu na malou, tak pak mě to břicho taky na chvíli bolí, ale přejde to. A se stejnými bolestmi mi začínal první porod, myslela jsem si, že potřebují jít 3× za sebou čůrat, než mi došlo že to už čůrání asi nebude 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí