Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuzkazbrna gratuluji ke kontrole, super, že je vše v pořádku.
Užij si dovolenou.
Tak já jsem objednaná ba příští úterý, to bych měla být 6+2 tt. Už se těším.
@Zuzkazbrna
Tak to jsi prvni mezi nama kdo uz ma po kontrole
gratuluji a uzijte si dovcu ![]()
@Markeet1
Já už jo, úplně panikařím ze strií. Kamarádka má teď břicho po porodu fakt šílený, tak budu mazat úplně všechno radši.
Zatím mažu svým krémem, který používám, ale pořídím něco asi přímo na to.
@Lenka_eihwaz
Prave taky asi uz zacnu, jen jsem si rikala jestli nejsem strelena ze tak brzy
ale taky z toho mam strach, hlavne ty prsa, clovek ma pak trochu vystrih a je to i videt
a uz ted mam ty prsa nejake napnute tak asi je cas. Jinak sestra mazala kokosovym olejem tak asi zkusim ![]()
@Zuzkazbrna Gratuluji ke kontrole a srdicku, to je skvely, ze uz to mas potvrzeny. Kolik jsi tt?
A za jak dlouho jdes pak?
@Markeet1 Ja se nemazala ani poprve, naprosto nesnesu byt namazana. ![]()
Ale mela jsem na radoby zachvaty Maz se ten pestici tehotensky olej od Saloosu. ![]()
@Leni112
Ahaa
tak nekdo se nemusi mazat a je pak vpohode a nekdo se maze a stejne se striim nevyhne
a nevis jake jsou tedy na ten olej recenze? Nebo znas nekoho kdo ho pouzival? ![]()
Holky můžu se přidat? Termín mám asi 1.10 ještě se to může změnit jsem něco 6tt+ tak uvidíme
jsem v diskuzi termín září, ale jsem tam nejmladší, všechny jsou 12t a pod. Já dnes první kontrola a srdíčko už bilo. Všem moc gratuluji co mají kontrolu ta sebou a snad tu s vámi budu moct zůstat
Lenka
Diky holky za gratulace a povzbuzeni
Urco vse dopadne dobre i vam..a je to moc hezkej pocit videt tu fazolku na utz
Ja jsem tedka v 6tt.
Kdo pujdete dalsi, tak vsechny piste jak ste dopadly a co vam doktor rekl, at jsme vsechny hezky v obraze ![]()
Na dalsi kontrolu jdu 26/2, coz je den po mym navratu z dovci, doktorka ze to vse zkontrolujeme a vypise i prukazku, coz se v tom 8 tt dela.
Jinak ja , resp. pritel mi maze prsa a brisko kazej vecer, je to jeho oblibena cinnost ![]()
Pouzivam Bi oil, ale az ho doplacam, asi taky presednu na klasickej kokosak
@Sisa32 Ahoj Leni, jasnee, vitej mezi nama
Tato skupinka je beztak lepsi nez ta zarijova
![]()
A super, ze ti na kontrole vse dobre dopadlo!
@Markeet1 Mazu, mazu, mazu- olejickem od Hippu proti striim
…