Poradna duly
Jana Čurdová
Taky neumím pohyby popsat a z počátku si ani nejsi jistá, jestli to co cítíš jsou pohyby, ale já mám pocit, že teď je cítím nejvíc, když přiložím ruku na břicho, jako by mu to vadilo a uhne, ten pohyb cítím pak na jiném místě, taky mě často tlačí skoro až v boku. Taky se těším, až to bude výraznější. Děkuji Vám za odpovědi, jsem zase klidnější.
Hani tu křeč bych raději řešila s doktorkou, může to být pohybama, ale může to být i tvrdnutí bříška a to by pak chtělo hořčík. A dej vědět jak bylo dnes v poradně.
krmar - vidíš na tu křeč jsem úplně zapomněla, mám to jen někdy v noci, no tak řeknu jí příště, není to časté tak jednou za 3-4 dny…
To nevadí, kdyby Tě to nějak víc trápilo, tak určitě můžeš zajít i mimo poradnu a třeba to skutečně souvisí s těmi pohyby, tvrdnutí břicha by jsi asi poznala.
Ahoj holky, já jdu na kontrolu zítra, už se moc těším. Konečně po měsíci uvidím drobečka a možná, že mi řeknou, co to bude, to by byl pěkný dárek k narozeninám
Jinak jsem dneska ráno šla do práce a najednou jsem ucítila mezi nohama vlhko, myslela jsem si, že krvácím, musela jsem to vydržet až do práce. Ale byla to jen nějaká voda, vůbec nezapáchá, ani moč to nebyla myslím. Na netu jsem četla, že by to mohla být plodová voda, jsem z toho hotová, no snad mi zítra Dr. poradí.
Jinak já ty pohyby cítím úplně stejně jako vy, vrnění, občas intenzivněji, spíš ale jsou nenápadné.
Hannah, dělám dýlerku, ale jsem na PN a slíbily jsem, že novou holčinu zaučím, tak jsme skončily brzy ![]()
Holouška, to vlhko jsem měla taky a byl to jen hodně řidký výtok a tak jsem dostala čípky a je to dobrý
Tak neboj, pklodovka to snad není ![]()
Jo a kočárek, vybrali jsme asi Dor Jan Prestige a jestli se ta holka za 3 týdny potvrdí tak asi kombinace černo červená ![]()
ahojky těhulky
jsem tady nová a ráda bych se přidala do diskuse,ve které je na tom někdo stejně jako já ![]()
jmenuju se Beata,doma už máme jednoho 2,5roku starého prcka a druhého čekáme v srpnu-termín máme 7.-8-.8.příští středu by jsme už měli vědět pohlaví-vypadá to na holčičku ![]()
můžu se k vám tedy přidat?
Ahoj holky. Já jsem včera přeskočila 2 příspěvky z minulé stránka a přitom tak důležité.
Hannah moc gratuluju k holčičce, dáváte mi tady velkou naději, že v srpnu se rodí samé holky
.
Holouška, Přeji vše nejlepší k narozeninám. Hlavně ať jste s miminkem v pořádku. Doufám, že to bude ok, dej vědět až se vrátíš od doktorky. Ještě že jdeš zrovna dnes do poradny, držím pěsti, ať je to v pořádku.
Ahoj Beáto, ano jsme moc rády, že se nám to tu tak pěkně rozrůstá.
Kočárek jsem tentokrát pořídila z druhé ruky. Byl to dost výhodný kup, takže už ho mám doma. Toužila jsem po gessleinu, ale bylo mi líto dát za kočár na druhé (a poslední) dítě 15 tis. Takže jsem sehnala po jednom dítku za 5000, což už je jiná a vypadá stále jako nový, ani kolečka nejsou ojetá. Navíc kdyby můj původní kočárek vydržel na druhé, ani bych o novém neuvažovala.
Taky už jsem nervozní, ale do 14.3 už to snad vydržím. Už aby byly pořádné a jasné pohyby, ale ono se vždycky něco najde ![]()
Beato a co doma máte? Budete mít tedy děti po 3 letech?
Já už mám skoro předškoláka, je mu 5, takže budeme mít rozdíl 5,5. Mám kluka Filipa, tak by jsme teď rádi holčičku. No příští středu už budeme mít jasno (z polodovky).
Meduleinko, tobě přeju ať je nástupkyně šikovná, ať už to můžeš zabalit a být doma pěkně v klidu.
ahoj holky, zdravím při čtvrtku, konečně se blíží víkend, akorát to počásko se nějak zkazilo ![]()
mě včera strašila kámoška, ať té holčičce moc neveřím, když měla nožičky u sebe, abych se pak nedivila a nebyl to kluk
ale tak myslím, že až půjdeme na velký utz, tak se nám ukáže pořádně a stejně věřím, že to holčička bude ![]()
vítám Beatu ![]()
holouška - taky vše nejlepší k narozeninám ![]()
Hannah: to víš že jo ve 20tt se ukáže lépe
Co tě kámoška straší, steljně je to nakonec jedno. My jsme oba chtěli u prvního holčičku, když mi po plodovce řekli, že to bude kluk, ještě jsem chvilku doufala, že se spletli a manžel přiznal, že jseště na porodním sále doufal. Dnes jsme rádi, že máme senzačního kluka. Sice bych teď taky chtěla holčičku, ale netrvám na tom jako tenkrát.
krmar píše:
Beato a co doma máte? Budete mít tedy děti po 3 letech?Já už mám skoro předškoláka, je mu 5, takže budeme mít rozdíl 5,5. Mám kluka Filipa, tak by jsme teď rádi holčičku. No příští středu už budeme mít jasno (z polodovky).
Meduleinko, tobě přeju ať je nástupkyně šikovná, ať už to můžeš zabalit a být doma pěkně v klidu.
ahojky holky-moc vám děkuju za milé přijetí ![]()
jinak já mám doma syna daniela,tomu budou na konci července 3 roky-to je hrůůůza jak to letí.jinak máme zažádáno o školku tak bych byla ráda,kdyby ho vzali,ale moc tomu nedávám teda
jinak koukám,že probíráte kočárky.no já mám v merku kočárek peg perego GT3,přítelovi se teda nelíbí cena,ale já si za ním stojím
protože jsme oba vysocí a malej byl fakt obřík-díky nezjištěné těhu cukrovce,tak chci velkou káru,abych pak zase nemusela kupovat další kočár.jinak v bříšku máme pěknýho spáče,občas se jen vyboulí aby se neřeklo,ale co mimi vyvádělo včera,to nemělo obdoby
tam snad tančilo sambu,jinak si neumím jeho aktivitu vysvětlit ![]()
jinak mě je pohlaví tak nějak jedno-ikdyž asi každá ženská touží mít doma holčičku,ale kvůli prckovi jsem spíš chtěla kluka,aby si pak až budou starší víc rozumněli,ale ono je to vlastně i fuk co to bude,hlavně to zdraví!!!
s prckem sme si až do 1,5let zažívali se zdravím svoje,tak teď chci jen aby sme to nemuseli prožívat znovu
jo mě by tedy nevadil ani kluk ani holka, je mi to tak nějak jedno, manžel chce spíš holčičku, což se divím, většinou chlapi chtějí kluka… přesně hlavně aby to bylo zdravý.
beata - peg perego je si myslim hodně dobrá volba, taky se mi líbil, ale je dost těžký a já potřebuju něco lehkého, často budeme jezdit a ještě budu tahat kočár do schodů dvě patra ![]()
Beato, tak to máme stejně. I když mi i syn říkal, že si to rozmyslel a že chce taky holku, že by to bylo divný 3 kluci a jenom jedna holka
No je mu to asi taky jedno. Moje teta má prvního kluka, druhou holku po 5ti letech, dnes už dospělé, ale rozumí si celý život a mají super vztah, naštěstí i se se svými partnery. Mylím si, že tohle je hodně o povaze dětí a je jedno jestli jsou stejného, nebo různého pohlaví a možná i o výchově, jak je k sobě rodiče vedou. To je mi líto, že jste si malým užívali krušné chvíle se zdravím, to je to nejhorší, co v životě člověka může potkat, když mu marodí dítě. Tak hlavně ať už má Daneček vybráno a vy taky, ať už sjou obě dětičky zdravé!