TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
10.3.11 10:54
Hannah84 píše:
jo mě by tedy nevadil ani kluk ani holka, je mi to tak nějak jedno, manžel chce spíš holčičku, což se divím, většinou chlapi chtějí kluka… přesně hlavně aby to bylo zdravý.
beata - peg perego je si myslim hodně dobrá volba, taky se mi líbil, ale je dost těžký a já potřebuju něco lehkého, často budeme jezdit a ještě budu tahat kočár do schodů dvě patra :(

no přítel chtěl taky spíš kluka-ikdyž si myslím že i holku :lol: tak uvidíme,ale dle dr to vypadá na holčičku-teď jdu na ult v 19tt a pak půjdu na genetický ve 20tt tak snad se aspon na jednom mimi ukáže.ikdyž přiložím foto podle které to vypadá na holku i podle lidí co holčičky mají.no mě ani nevadí že je těžký-já měla kočárek atlantic espiro u prcka a ten měl dohromady snad asi 18kg a nevadilo mi to.autem sice jezdíme,ale spíš teď chodím pěšky a když by sme jeli za příbuzenstvem,mám tu kočárek casual tak do něj dám jen fusak a bude.mě se právě taky strašně moc líbí,přijde mi to kvalitní,tak uvidíme,snad ho fakt mít budeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.3.11 10:57
krmar píše:
Beato, tak to máme stejně. I když mi i syn říkal, že si to rozmyslel a že chce taky holku, že by to bylo divný 3 kluci a jenom jedna holka :-) No je mu to asi taky jedno. Moje teta má prvního kluka, druhou holku po 5ti letech, dnes už dospělé, ale rozumí si celý život a mají super vztah, naštěstí i se se svými partnery. Mylím si, že tohle je hodně o povaze dětí a je jedno jestli jsou stejného, nebo různého pohlaví a možná i o výchově, jak je k sobě rodiče vedou. To je mi líto, že jste si malým užívali krušné chvíle se zdravím, to je to nejhorší, co v životě člověka může potkat, když mu marodí dítě. Tak hlavně ať už má Daneček vybráno a vy taky, ať už sjou obě dětičky zdravé!

to máš svatou pravdu,že je to spíš o povaze a i výchově a nezáleží tolik na pohlaví na to aby si rozumněli.já mám bráchu o rok a půl staršího a nikdy a ani ted si nerozumíne,což mě dost mrzí.proto se teď i snažím aby se Danísek na mimi těšil,koukáme spolu na fotečky našeho mimča,pouštíme si video co nám dr natočil a vypadá to že nadšený je.snad to tak bude i dál.to máš pravdu,nejhorší je nemocný dítě,ale já věřím,že už sme si to špatný vybrali a ted už bude jen dobře.a odkud všechny jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.3.11 11:32

beata - teda já na těch fotkách vůbec nic nepoznám :-D včera mi taky Dr. dala fotku ale stejně tam nic nevidím :mrgreen:
Jinak já jsem z Prahy, tedy přistěhovalec, šla jsem sem na VŠ a už zůstala, koupili jsme byt kousek za letištěm a pracuju v centru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.3.11 11:34

Ahoj holky a zdravím Beatu :mavam:

Holu, veliká omluva adodatečně asi jsem už poslední :oops: všechno nejlepší :kytka:

Holky mě bylo jedno co to bude a když řekli, že asi holka, tak jsem myslela že se štětstím rozskočím :-D A jak jste na tom se jmény?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.3.11 11:35

jj a já jsem z Jablonce nad Nisou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.3.11 11:41

to já včera měla taky takový šťastný pocit, ale to mám pokaždý když mimčo vidím, nebo řeším něco, co se ho týká, teda teď už vlastní „jí“
jo jména, u nás dlouhá debata, naštěstí tedy u holky to ještě celkem jde, u kluka by to asi bylo horší, máme v úzkém kruhu Elišku a Zuzanku, mě se líbí Julie a nebylo bych ani proti, kdyby to byla Hanička po mě. Ale manžel je proti, on tedy uznává Elišku a Zuzanku a ještě by chtěl Terezku, což mě přijde, že jich je moc… no myslím, že to bude ještě dlouhá diskuze a že nebude rozhodnuto ještě jak pojedem do porodnice :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.3.11 11:45

já jsem z Pardubic, tedy z vesnice kousek od, ale rodačka z Pardubic. Pro holčičku se mi líbí Karolína, kluka vůbec nevím. Syn chce hrozně Martina, jenže nám to opravdu nejde k příjmení. Jsme Martínkovi. Ale nějak mu o nedokážu vymluvit. Zatím jsme se dohodli, že si mám dát jméno jaké chci a on mu bude říkat Martine, doufám, že ho to pustí a nebo, že to bude ta holčička, jenže i tak se mu líbí Martinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
10.3.11 11:49

super jména
Krmar u holčičky to tolik řešit nemusíte, až se vdá příjmení pravděpodobně změní u kluka je to fakt horší a taky bych to nechtěla takhle podobný.

u nás je asi rozhodnuto, pokud se holka potvrdí v Gennetu bude to Magdalénka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.3.11 11:51

krmar - a jemu to jako nevadí k tomu příjmení jo? to bych mu tedy dala, jak pak bude dítě chudák ve škole každýmu říkat že má stejný jméno i příjmení… :-D Karolínka je pěkné, ale už ho mají známí, to mě taky kolikrát štve, že třeba se mi některé jména líbí a chtěla jsem je na své děti, jenže už mě třeba někdo v rodině nebo ze známých předběhl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.3.11 11:51

jooo holky jména je u nás boj :lol: ale zatím to u nás na holčičku vypadá,že se bude jmenovat Ella,ale uvidíme příští týden začneme vyjednávat naplno :-P ale na kluka jooo to vůbec nevím.jinak jsem měla v merku taky Terezku,ale je jich fakt moc,nebo ještě Sofie je hezký,ale taky se teď nějak vyrojily :-( jinak já potřebuju nějaké kratší jméno,protože přítel má dlouhé příjmení,už i Danísek se asi upíše při podepisování :roll: teda,tak to koukám,že sme docela ze všechnkoutů snad :-) já jsem z Českých Budějovic.jinak k té fotečce,ono se říká že holčičky tam mají jakoby kávové zrno a to tady i je.co máme fotky Daníska když byl v bříšku tak u kluka to vypadá trochu jinak,ale jak říkáte uvidíme,už aby byla středa 16.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.3.11 12:03

my doma pohlaví radči vůbec neřešíme, stačí dohadování o jmenech :-D
mě se líbí Sebastian, Viktor, Erik a u manžela prošel jen Erik a u holčiček se mi líbí Gita, Isabela, Gábinka, Tara, Erika a tady mi prošla jen Erika a Gita :-)
kočárek mám ještě po dceři a jelikož jsme nevěděli pohlaví tak je neutrální barvy :lol:
já jsem ze Skalné u Chebu
také vítám Beatu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.3.11 12:08

Hani, ono se to líbí synovi, tomu je 5, to se mu těžko vysvětluje, manžel taky nesouhlasí. Je fakt, že ta Martina by ještě šla, ale zase já chci tu Karolínku.

Meduleinko: Magdaléna je nádherný jméno, pokud se jednou ožení můj brácha, tak by ji chtěl, takže mu jí nemůžu přebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.3.11 12:17

Kači, hlavně, že se na nějakém shodnete. Já tu Karolínku chtěla, když jsme se snažili o první, manžel nechtěl. Takže jsme se shodli na Adélce, ta se teď vůbec nelíbí synovi a manžel najednou, že by bral tu Karolínku, takže tam je nejspíš rozhodnuto. Ze tvých klučičích jmen se mi líbí Viktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.3.11 13:27

krmar - jo aha, to jsem to asi blbě pochopila :oops: :-)
jo Viktorie je hezké, ale to už mají taky jedni známí…Sofie taky moc pěkné, ale ted mi přijde, že to dává hodně lidí, jinak Gita by se mi taky líbila, ale jmenuju se tak tchýně a já ji moc nemusím, takže asi tak… tedy samé pěkné jména máme, ted se jen dohodnout co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.3.11 18:42

Ahoj holky, tak konečně jsem viděla broučka, bylo to měsíci tak krásné :-) Ale vrtěl se tam fakt hodně i Dr. z toho byla hotová. A taky víme pohlaví, bude to kluk, což si moc přejeme. Děkuji moc za přání k narozeninám. Dnes jsem měla i odběr krve na triple test.
Kočárek ještě nesháníme,ale vaše rady mi snad pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí