TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
10.3.11 18:50

Jinak jsem z Opavy, ale bydlíme v Praze. Jména máme asi taky jistá kluk - Honzík, holka - Linda. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.3.11 18:56

Gratuluju, tak jsi první, která bude mít kluka. Já to budu vědět až ve středu. Tak ten nejhezčí dárek k narozeninám jsi dnes dostala na gynekologii viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.3.11 07:48

Jj, dáreček, který jsem si přála, jsem dostala. Ale asi to ještě není na 100% kluk, i když mi i doktorce to bylo jasné :-) Já jdu na kontrolu až 7.4., kdy bude ten velký ultrazvukový test. Jinak jsem měla odběr na triple test a sestra mi řekla, že když tam budou komplikace, tak že zavolají sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.3.11 09:24

holouška - jéé tak gratuluju, u nás to určitě není 100% když měla nožičky celkem u sebe celou dobu, no snad se nám pořádně ukáže na velkém utz toho 31. nebo pak na 4D…jinak s tím triple testem to mám stejný, byla jsem tam 3.3. a říkali, kdyby bylo něco špatně, že hned zavolají, neozvali se, takže asi vše ok :-)
mě je dnes zas nějak nevolno či co…ještěže už je pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 10:32

dobrý ránko těhulínky :wink:

koukám že řešíte tripple testy-náš dr na ně neposílá když sme byli na TN screeningu,tak snad je mimi zdravoučké,ale vše nám vyšlo parádně tak určitě je.jinak asi na mě zase něco leze se už picnu :zed: v lednu sme měli s malým oba docela hnusnou angínu a od tý doby já mám furt rýmu a né a né se jí zbavit.a teď mě do toho začalo bolet v krku.holky jak jste na tom s bříškama?zdají se vám velká,malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.3.11 10:43

ahoj Beato, no já upřímně nemám zatím nic, možná trošku nafouklé, jak kdybych se hodně najedla, měla jsem z toho celkem komplex, protože se mě furt každý ptá, kde mám jako břicho, ale doktorka mě předevčírem uklidnila, ať se na ostatní vykašlu, že to je individuální, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 10:51
Hannah84 píše:
ahoj Beato, no já upřímně nemám zatím nic, možná trošku nafouklé, jak kdybych se hodně najedla, měla jsem z toho celkem komplex, protože se mě furt každý ptá, kde mám jako břicho, ale doktorka mě předevčírem uklidnila, ať se na ostatní vykašlu, že to je individuální, takže asi tak.

to buď ráda,furt lepší než pak poslouchat ve 14tt že máš břicho jak před porodem :roll: :lol: to mi říkala moje babička když jsem čekala prcka.teď se mě taky lidi ptají kde jako to mimčo mám,ale už to trochu znát jde to jo.já jsem ráda,že není nějak veliký,na konci března jdeme zkusit zápis do školky tak nechci aby to na mě bylo hodně znát-ono i tak nevěřím,že nás vezmou,ale chci to zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 11:15

ahojda:-)

můžu se přidat?? :mavam:

termín mám 28.8.2011 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.3.11 12:41

beata - no slyšela jsem, že se školkami je to fakt hrůza, je strašně málo míst :( tak to ti budu držet palce
luphen - jasně vítej :-) máš pěkný termín, já mám narozky 29.8., tajně jsem doufala, že třeba mimčo vyjde stejně jak já, ale bude to asi o něco dříve, ale i tak srpen byl vždycky můj měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 13:10
Hannah84 píše:
beata - no slyšela jsem, že se školkami je to fakt hrůza, je strašně málo míst :( tak to ti budu držet palce
luphen - jasně vítej :-) máš pěkný termín, já mám narozky 29.8., tajně jsem doufala, že třeba mimčo vyjde stejně jak já, ale bude to asi o něco dříve, ale i tak srpen byl vždycky můj měsíc :-)

koukám že my máme skoro podobný termín :-D no u nás nechtějí brát děti který mají doma sourozence,ale v době podání přihlášky nejsem doma na RD ani MD se sourozencem,tak to prostě zkusím,potvrzení z práce taky dostanu tak uvidííme

Luphen vítám tě tu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 13:14
Hannah84 píše:
luphen - jasně vítej :-) máš pěkný termín, já mám narozky 29.8., tajně jsem doufala, že třeba mimčo vyjde stejně jak já, ale bude to asi o něco dříve, ale i tak srpen byl vždycky můj měsíc :-)

no nebudeš tomu věřit ale 28.8. máme i výročí svatby :huban: tak sem zvědavá jestli prtě vyleze přesně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 13:22

Ahoj. Taky opět vítám novou maminu srpňátka. U mě už břicho vidět je, ale asi tak nějak v normě. Se školkama je to opravdu hrůza, takže taky budu držet pěsti ať ti to dopadne. My ještě bydlíme na vesnici, takže nás vůbec nikde nechtěli. Měli jsme přihlášku v jedné školce dost včas, ale pak ještě manžel těsně před termínem podávání přihlášek dojel do této školky zeptat se jaké jsou šance se k nim dostat. Učitelka řekla, že to moc reálně nevidí, takže přihlášku stáhl a objel všechny školky v Pardubicích, jestli nemají ještě místo. Naštěstí jednu takovou sehnal a jsme s ní teď moc spokojení, jsou tam výborné učitelky i ředilelka. Doufám, že nám to tam výjde znovu, až to zase budeme potřebovat. No třeba se do té doby situace zlepší :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 13:26

Jinak Beato to je k vzteku s těma virózama, já se naštěstí pořád držím, ale manžel, jak nemocnej nebývá, tak tuhle zimu už po třetí, syn, když dostal obyčejnou rýmu, tak se ho zase držela 3 týdny, takže fakt super. Tak ať tě to neskolí, ono si toho bohužel těhule moc vzít nemůže. Ale prý opravdu pomáhá - i jako prevence kombinace med, citron a zázvor, to všechno můžeme, tak jedině to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.3.11 13:30

luphen - :palec: třeba to vyjde :-D
mě to tu dnes tak nebaví, už bych šla domů, ale ještě musím vydržet dvě hodky aspoň :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 13:35
Hannah84 píše:
luphen - :palec: třeba to vyjde :-D
mě to tu dnes tak nebaví, už bych šla domů, ale ještě musím vydržet dvě hodky aspoň :(

já jsem doma na PN od začátku takže já se válím na gauči :pankac:

jinak bříško mi taky začíná pomalu růst :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí