TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
8.7.11 16:41

Jani, a na kolik jsi to prala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.7.11 16:42
Jitule84 píše:
Mondik, hadříky na mimčo přiveze mm až později. Jinak většinou co vím, tak pokud nejsou komplikace, tak se chodí po 4-5dnech domů…
Souhlas, také nechci hned mimčo mazat kosmetikou, ale na opruzeniny je to potřeba. A chtěla bych i ze začátku mýt jen 1× za 2dny…Jani, no to je teda dobrý…Ale jak říká Mondik, přítel by v tom růžovém vypadal asi trochu jinak…

Vlastne ani veci na mimco bejt nemusi, zavinovacka taky ne vse maji erar. ja si ale vzala sve body s kratkym rukavem a svou rychlozavinovacku :-) na zadek bepanthen mela jsem ho i na bradavky :-) jinak ja malou do ted koupu 2krat do tydne :lol: mela problemy s kuzi jak hrosik byla a dr rikala, ze neni treba deti koupat tak casto :-) od te doby ma krasnou pokozku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 16:42

jitu na 40 :nevim:
ale fakt to pustilo akorat na nejaky moje veci. na zbytek toho jeho tricka to treba nepustilo vubec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 16:47
Ivet23 píše:
Jitule84 píše:
Mondik, hadříky na mimčo přiveze mm až později. Jinak většinou co vím, tak pokud nejsou komplikace, tak se chodí po 4-5dnech domů…
Souhlas, také nechci hned mimčo mazat kosmetikou, ale na opruzeniny je to potřeba. A chtěla bych i ze začátku mýt jen 1× za 2dny…Jani, no to je teda dobrý…Ale jak říká Mondik, přítel by v tom růžovém vypadal asi trochu jinak…
Vlastne ani veci na mimco bejt nemusi, zavinovacka taky ne vse maji erar. ja si ale vzala sve body s kratkym rukavem a svou rychlozavinovacku :-) na zadek bepanthen mela jsem ho i na bradavky :-) jinak ja malou do ted koupu 2krat do tydne :lol: mela problemy s kuzi jak hrosik byla a dr rikala, ze neni treba deti koupat tak casto :-) od te doby ma krasnou pokozku :lol:

to máme stejný taky se mi děti koupou tak málo,moc často se jim stejně nechce a taky není zdravý to mimi hned mydlit každej den ,jen jak je horko obetřít od potu a to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 16:47
janiii;-) píše:
jitu na 40 :nevim:
ale fakt to pustilo akorat na nejaky moje veci. na zbytek toho jeho tricka to treba nepustilo vubec… :nevim:

a to bylo nový tričko?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.7.11 16:48

jani - koukám, taky barvíš :-D no já to dala hned vyprat ještě mokrý znovu a celkem to pustilo :-) tka snad budeš mít štěstí…
mondi - jo kobylky jsme taky chytali, vždy do skleničky a měli tam i trávu…jen ti slimáci jsou mnohem víc slizcí, než nějakcí broučci nebo kobylky :-) tak to měla mamka radost, když ten sliz ze mě nemohla vydrhnout ani vyprat :-)
jitu - a kde jsi vzala to prohlášení k narození mimča??
jo a jeden takový blbý dotaz - v čem člověk rodí??? v nemocnici mu dají nebo si mám vzít svoji košili? zase se hned po narození přikládá k prsu ne, tak jak pak tu košili sundám? nebo jen vyhrnu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.7.11 16:50

jo s tím koupáním mi to taky doktorka říkala a taky že vlhčený ubrousky jedině neparfemovaný a nejlepší je stejně strčit zadek pod vodu a omýt vodou a mazat opruzeniny max.bepanthenem, jinak žádnou kosmetiku, že prý to maminky ted moc přehánějí a často tím miminku akorát škodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.7.11 16:52
Hannah84 píše:
jani - koukám, taky barvíš :-D no já to dala hned vyprat ještě mokrý znovu a celkem to pustilo :-) tka snad budeš mít štěstí…
mondi - jo kobylky jsme taky chytali, vždy do skleničky a měli tam i trávu…jen ti slimáci jsou mnohem víc slizcí, než nějakcí broučci nebo kobylky :-) tak to měla mamka radost, když ten sliz ze mě nemohla vydrhnout ani vyprat :-)
jitu - a kde jsi vzala to prohlášení k narození mimča??
jo a jeden takový blbý dotaz - v čem člověk rodí??? v nemocnici mu dají nebo si mám vzít svoji košili? zase se hned po narození přikládá k prsu ne, tak jak pak tu košili sundám? nebo jen vyhrnu???

ja rodila v tricu ve krerym sem prijela :mrgreen: :mrgreen: malou sem odmitla kdyz mi ji dali na bricho, nemela jsem na ni silu. ta nase prirozena porodnice muzes mit na sobe cokoliv ale jinak pujci erar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 16:54

Jani, to není moc…To bylo nový, ne??

S tím mytím naprosto souhlasím :palec: :palec: :palec:

Hani, prohlášení mi dal dr. na minulé prohlídce.
Já bych řekla že rodíš v jejich eráru. Vždyť bysme to ani pak nevypraly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.7.11 16:55
Hannah84 píše:
jo s tím koupáním mi to taky doktorka říkala a taky že vlhčený ubrousky jedině neparfemovaný a nejlepší je stejně strčit zadek pod vodu a omýt vodou a mazat opruzeniny max.bepanthenem, jinak žádnou kosmetiku, že prý to maminky ted moc přehánějí a často tím miminku akorát škodí…

Hanicko moje slova uz 5let :pankac: :pankac: :palec: koupu dvakrat do tydne, ale denne utiram pod krkem a tak, samozrejme zadek a pipku :lol: a u Nelly Anicky to budu delat stejne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.7.11 17:02

Ivet - :-) takže už „Nella Anička“ jo? :-D
no právě taky si myslím, že bych to pak asi rovnou vyhodila to tričko, no nevím uvidíme, tam kde chci rodit, dávají miminko hned mamince na hruď ještě neumytý…no jsem zvědavá :-)
holky už se to tak blíží, ted jsem zkoušela se kouknout na něco na youtube, ale já fakt nemužu, já nedokoukala ani jeden porod, já hned řvu a nemužu na to prostě koukat, takže to nechám prostě být a uvidím, nějak to miminko ven jít musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.7.11 17:02

U nás se rodí v eráru.Měla jsme erár kočili s rozepínáním vepředu.Ale na spaní po porodu si beru svoji.A na mimčo si beru taky pár svejch věciček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.7.11 17:03

Jitus, aha, tak my mame porodnici pri beznem silnicnim provozu asi 40 minut autem (i dyl), takze ja budu mit vsechno u sebe a jeste jednu nahradni tasku si necham v aute, az za mnou pritel prijede znovu dalsi den, tak aby pak pri nejhorsim nemusel nic shanet po meste a mohl mi to donest z te tasky.

Ivet, jo, tak ty podlozky ja nepotrebuju, tady nic takoveho nevyzaduji :wink:. Mam jen „vodeodolne“ podlozky na doma, jednu si dam pod prosteradlo asi uz tak za tyden - pro jistotu, kdyby mi nahodou praskla voda a pak je budu pouzivat po porodu - kdyby mi protekla vlozka, at nezaspinim matraci.

Jani, s tim trickem to teda taky nechapu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.7.11 17:06
Ivet23 píše:
Jitule84 píše:
Vlastne ani veci na mimco bejt nemusi, zavinovacka taky ne vse maji erar. ja si ale vzala sve body s kratkym rukavem a svou rychlozavinovacku :-) na zadek bepanthen mela jsem ho i na bradavky :-) jinak ja malou do ted koupu 2krat do tydne :lol: mela problemy s kuzi jak hrosik byla a dr rikala, ze neni treba deti koupat tak casto :-) od te doby ma krasnou pokozku :lol:

Ivet, tady je to v porodnicich jinak, tady musis mit i svoje veci na mimco, i kdyz, na to jsem se neptala, mozna maji i erarni. Ja si taky myslim, ze dite se nemusi koupat kazdy den a uz vubec ne mu kazdy den myt vlasy. Prave ta prehnana pece kolikrat skodi vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.7.11 17:38
Mondík píše:
Jitus, aha, tak my mame porodnici pri beznem silnicnim provozu asi 40 minut autem (i dyl), takze ja budu mit vsechno u sebe a jeste jednu nahradni tasku si necham v aute, az za mnou pritel prijede znovu dalsi den, tak aby pak pri nejhorsim nemusel nic shanet po meste a mohl mi to donest z te tasky.

Ivet, jo, tak ty podlozky ja nepotrebuju, tady nic takoveho nevyzaduji :wink:. Mam jen „vodeodolne“ podlozky na doma, jednu si dam pod prosteradlo asi uz tak za tyden - pro jistotu, kdyby mi nahodou praskla voda a pak je budu pouzivat po porodu - kdyby mi protekla vlozka, at nezaspinim matraci.

Jani, s tim trickem to teda taky nechapu :nevim:.

Mondi prave, ze ty jednorazove polozky vetsina porodnic u nas chce. aspon pak sestra nemusi stale menit prosteradla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí