Poradna duly
Jana Čurdová
já jsem ani nevěděla, že oxytocin dávají i když nevyvolávají. ale každopádně by o tom měli informovat, abys ho mohla odmítnout.
Kolisko mě to taky nebaví, ale u nás se nedá nic dělat. Manžel má dost práce i tak. O půl 3 přijede z práce a tak do 19ti bude nahazovat z boku barák. A to už pomáhá i 5tiletý syn - chodí s košem a když toho není moc tak i nakupovat. Naštěstí tady na malé vesnici to jde.
aleca píše:
já jsem ani nevěděla, že oxytocin dávají i když nevyvolávají. ale každopádně by o tom měli informovat, abys ho mohla odmítnout.
co vím tak ho prej dávají na zkoušku a pak na monitoru sledují jak to ta žena zvládá a jaké má kontrakce no a jak je to dobré a ty se pomalu otevíráš tak ti ho prostě dají a tečka.
krmar píše:
Kolisko mě to taky nebaví, ale u nás se nedá nic dělat. Manžel má dost práce i tak. O půl 3 přijede z práce a tak do 19ti bude nahazovat z boku barák. A to už pomáhá i 5tiletý syn - chodí s košem a když toho není moc tak i nakupovat. Naštěstí tady na malé vesnici to jde.
no je jasný jak máte práci s barákem,my naštěstí nic a zase takovej binec tady není
jen nádobí dát do myčky a vysát kuchyn jinak uklizí dcera když má teda dobrou náladu ![]()
Aleco já to tedy nevím jistě, abych nekecala, ale mě ho dávali a proč to netuším. Myslela jsem, že se otvírám dostatečně. Mě přijali kolem 20 hodiny, ve 20:30 už točili první monitor, pak mě dali YAL a střídavě jsem chodila a střídavě mi točili ten monitor, mezitím mě vždycky někdo zkontroloval a asi po 23 hod. doktor rozhodl, že mi píchnou vodu. Pak už jsem ležela na porodním sále, napojená na monitor a právě na kapačky - možná mi říkali, co mi tam dávají - občas se zase někdo přišel podívat - spíš zkontrolovat ten monitor. Kontrakce jsem ale měla asi tak po 2 minutách, když jsem přecházela na te sál, pak po minutě. Syn se narodil v 1 ráno, na jedno dlouhé zatlačení, sice mě pak dlouho šili (fakt asi hodinu), takže jsem se nejspíš natrhla (i když nástřih jsem měla). Potom jsem měla potíže chodit ještě asi 14 dní, ale jinak vše v pohodě. Taky jsem se tekrát, byť byl únor, ráda sprchovala studenou vodou, ač normálně snesu dost teplou.
koliska píše:krmar píše:no je jasný jak máte práci s barákem,my naštěstí nic a zase takovej binec tady není
Kolisko mě to taky nebaví, ale u nás se nedá nic dělat. Manžel má dost práce i tak. O půl 3 přijede z práce a tak do 19ti bude nahazovat z boku barák. A to už pomáhá i 5tiletý syn - chodí s košem a když toho není moc tak i nakupovat. Naštěstí tady na malé vesnici to jde.jen nádobí dát do myčky a vysát kuchyn jinak uklizí dcera když má teda dobrou náladu
No tak to je dobře, že mamince pomůže. To je jasný puberta je puberta. Ale hlavně, že aspoň někdy tu náladu má ![]()
krmar píše:koliska píše:No tak to je dobře, že mamince pomůže. To je jasný puberta je puberta. Ale hlavně, že aspoň někdy tu náladu mákrmar píše:no je jasný jak máte práci s barákem,my naštěstí nic a zase takovej binec tady není
Kolisko mě to taky nebaví, ale u nás se nedá nic dělat. Manžel má dost práce i tak. O půl 3 přijede z práce a tak do 19ti bude nahazovat z boku barák. A to už pomáhá i 5tiletý syn - chodí s košem a když toho není moc tak i nakupovat. Naštěstí tady na malé vesnici to jde.jen nádobí dát do myčky a vysát kuchyn jinak uklizí dcera když má teda dobrou náladu
cise je to vzácnost a většinou to blbě obkecá ale nakonec to udělat musí ![]()
nonic děvčata jdu se na chvíli natáhnout k telce a přitom budu zabíjet ty potvory co mi nedají pořád pokoj…MOUCHY!!!!
![]()
ahoj holky ![]()
tatka me dneska prekrtil na melouna
hodila jsem si do alba 3 fotky, jednu tam mam s pritelem (jak jsme se tu onehda bavily o vyskovych rozdilech, ale z tyhle fotky to tak patrny asi nebude
)
no, kazdopadne kdyz jsem ty fotky videla, nejradsi bych se zahrabala metr dvacet pod zem… ![]()
mno, musim ted zas odbehnout, asi vas celej tenhle tyden ani nestihnu docitat, jen vzdycky zabehnu vas pozdravit.
tak se zatim mejte hezky vsechny ![]()
janiii;-) píše:
ahoj holky![]()
tatka me dneska prekrtil na melouna
mno, musim ted zas odbehnout, asi vas celej tenhle tyden ani nestihnu docitat, jen vzdycky zabehnu vas pozdravit.hodila jsem si do alba 3 fotky, jednu tam mam s pritelem (jak jsme se tu onehda bavily o vyskovych rozdilech, ale z tyhle fotky to tak patrny asi nebude
)
no, kazdopadne kdyz jsem ty fotky videla, nejradsi bych se zahrabala metr dvacet pod zem…
tak se zatim mejte hezky vsechny
NÁHODOU TI TO TAM MOC SLUŠÍ
A MELOUN JSEM PODLE BRÁCHY TAKY TAKŽE VÍTEJ V KLUBU
![]()
mě přítel řekl,že jsem jižní polokoule…celý těhotenství nic a teď za poslední týden mi bříško narostlo dvojnásobně…mimi se to asi snaží dohnat nebo co…
holky diky, ale pro me to byl sok
v zrcadle jaksi neni spousta veci videt, jak jsem tak zjistila ![]()
pridala jsem tam jeste jednu, jak se kutalim po zahrade, tam mam teprv kulaty brisko ![]()
tatka kdyz prijel a videl me jeste za plotem, tak hned na me - priste ten meloun rozkrajej ![]()
vcera zase prijel z projizdky a pro zmenu to bylo cau meloune… no, mame tu veselo ![]()
ale rikal ze mi to slusi a ocividne mu to dela dobre promenadovat se po meste s dcerkou, ktera je jak balon ![]()
tak jsem si byla pro nějaké ovoce a jogurty a je tam teda pařák strašnej fuj a zítra má být ještě větší
taky jsem si byla na poště pro balíček a přišly mi čepičky od Jituš, jsou fakt úplně úžasný
![]()
Jani - vždyt ty fotky jsou ok, vypadáš pěkně
a muj taťka zase říká, že prej mám břicho z piva
a přitom je taky hrozně pyšnej když jsem s ním někde šla, jak jsem u nich byla
oni se sice ty taťkové na oko durděj, že budou dědkové, ale těšej se jak malí děti
mě už udělal podstavec na košík, tak ted jen dokoupit výbavu do něj a máme krásnej košík pro naše miminko, už se těším, až ho přiveze…