TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
14.7.11 21:01

Koukám že se to tu bude zamykat.Proč? Nějakej malér? Chci bejt taky přijatá .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.7.11 21:17
marki77 píše:
Koukám že se to tu bude zamykat.Proč? Nějakej malér? Chci bejt taky přijatá .

marki pozvala som ta, len to prijmi :-) neni maler, akurat neni potrebne intimco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.7.11 22:00

pre dnesok to zalamujem do postele, tak zajtra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 22:35
janiii;-) píše:
holky mne je to celkem jedno, jak rika jitu, ma to i svoje vyhody.
jen bych nerada, aby to dopadlo jako v jiny zamceny skupine, kdy pak skupinka jednech rozhodovala jak kdo casto chodi a prispiva a pokud nekdo nechodil a neprispival podle nich dost casto, tak se bez milosti vykopavalo ze skupiny ven :-?

Tak to, doufam, nedopustime, ne? Je jedno, jak dlouho tu jsme nebo jak casto sem chodime, proste sem patrime :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 22:37
cuttysark píše:
dobre holky tak ja to idem zalozit a ozvem sa

Akorat bychom mely upozornit hlavne Holousku, ktera zalozila tuhle skupinu, aby se necitila nejak spatne, ale to snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 22:47

Aicuul, zrovna na tebe jsem taky posledni dny myslela, ze jsi tu dlouho nebyla… :hug: S tou tvoji kolegyni je to hodne smutne a jak se dari jejimu miminku krome te nizke vahy?

Ivet, tak to mi neco povidej. Nedavno jsem hodne zredukovala pratele na Facebooku, protoze jsem zjistila, ze tam mam jednu „kamaradku“ (lepe receno kolegyni z prace), ktera me mela v pratelich jen proto, aby si mohla prekladat z cestiny do anglictiny vsechnu moji kritiku na nektere lidi z prace a jak jsem si na ne stezovala svym ceskym pratelum. Samozrejme se vsadim, ze si to nenechala pro sebe, takze po tomhle jsem vyhodila ze seznamu pratel asi 30 lidi a jak se mi ulevilo… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 23:00
Mondík píše:
Aicuul, zrovna na tebe jsem taky posledni dny myslela, ze jsi tu dlouho nebyla… :hug: S tou tvoji kolegyni je to hodne smutne a jak se dari jejimu miminku krome te nizke vahy?Ivet, tak to mi neco povidej. Nedavno jsem hodne zredukovala pratele na Facebooku, protoze jsem zjistila, ze tam mam jednu „kamaradku“ (lepe receno kolegyni z prace), ktera me mela v pratelich jen proto, aby si mohla prekladat z cestiny do anglictiny vsechnu moji kritiku na nektere lidi z prace a jak jsem si na ne stezovala svym ceskym pratelum. Samozrejme se vsadim, ze si to nenechala pro sebe, takze po tomhle jsem vyhodila ze seznamu pratel asi 30 lidi a jak se mi ulevilo… :dance:

No :-))) ty ses na fcb?? ses nehlasila kdyz sem se tu ptala :lol: ty jedna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 23:08
Ivet23 píše:
Mondík píše:
Aicuul, zrovna na tebe jsem taky posledni dny myslela, ze jsi tu dlouho nebyla… :hug: S tou tvoji kolegyni je to hodne smutne a jak se dari jejimu miminku krome te nizke vahy?Ivet, tak to mi neco povidej. Nedavno jsem hodne zredukovala pratele na Facebooku, protoze jsem zjistila, ze tam mam jednu „kamaradku“ (lepe receno kolegyni z prace), ktera me mela v pratelich jen proto, aby si mohla prekladat z cestiny do anglictiny vsechnu moji kritiku na nektere lidi z prace a jak jsem si na ne stezovala svym ceskym pratelum. Samozrejme se vsadim, ze si to nenechala pro sebe, takze po tomhle jsem vyhodila ze seznamu pratel asi 30 lidi a jak se mi ulevilo… :dance:
No :-))) ty ses na fcb?? ses nehlasila kdyz sem se tu ptala :lol: ty jedna :mrgreen: :mrgreen:

Tak to ses asi ptala, kdyz jsem nestacila docitat  :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 23:11
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Mondík píše:
No :-))) ty ses na fcb?? ses nehlasila kdyz sem se tu ptala :lol: ty jedna :mrgreen: :mrgreen:
Tak si me kdyz tak najdi jsem tam jako Ivetka Seborova :mrgreen: :mrgreen: me sem treba nejdou moc vkladat fotky tak aspon nekdy neco uvidis :mrgreen: :mrgreen:
Tak to ses asi ptala, kdyz jsem nestacila docitat :wink:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.7.11 23:17

Ivet, provedeno :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
14.7.11 23:23

ahoj holky, co se tu děje, bude se to tu zamykat???? já bohužel nemám čas na dočtení a asi se dostanu zase až možná zítra ale spíš to vidím až sobota večer, kdyžtak mi dejte info jak se pak přidat, díky :wink: pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 23:26
Mondík píše:
Potr
Mondík píše:

potvrzeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.7.11 23:28
Hannah84 píše:
ahoj holky, co se tu děje, bude se to tu zamykat???? já bohužel nemám čas na dočtení a asi se dostanu zase až možná zítra ale spíš to vidím až sobota večer, kdyžtak mi dejte info jak se pak přidat, díky :wink:

Hanicko nic, prisla s tim Cuttysark a prevazne vsichni souhlasili, tu se prihlas :wink: https://www.emimino.cz/…011/diskuse/#… snad je to ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
14.7.11 23:44

Dobrý večer maminky!
Vy jste se ale dneska rozjely, sice jsem to teď večer dočetla, ale bylo toho dost. Já jsem tady sice taky krátce, ale mohla bych se přidat i dál to té zamčené skupiny?
Tak dnes odpoledne jsme se dověděli první výsledky, zatím jen z krve - infekce je pryč, už nemáme ATB, od zítra zkusíme zase moje mléko a uvidíme, jak to s ním půjde a podle toho by se příští týden přeložil na nedonošenecké. Zase jsme přibrali a jsme docela aktivní. Takže samé dobré zprávy :dance:.
Jitu ta pravidla k propuštění jsou (tedy v Krči): min. 2 kg hmotnost, dosažené gestační stáří 36.týden a samozřejmě musí jíst, nejlépe kojit a celkově prospívat. My splňujeme ty první dvě, ale nejde nám to jídlo. Tak se ještě musíme snažit.
Aicuul to s tou kamarádkou je mi hrozně líto, 900gramů na 34. týden je opravdu málo, ale ono to mimčo dožene, my jsme se už taky rozjeli. Já viděla na JIPce mimi narozené 28.tt a 640 gramů,droboulinký, hubeňoučký, ale strašně snaživý bojovník. A takových je tam spousta.
Kolisko ty bolesti musí být hrozné, ale vydrž, už to nebude tak dlouho trvat.
No a já se zase loučím, musím zase kvůli mléku brzy vstávat, tak třeba kouknu hned po ránu.
Dobrou noc všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
15.7.11 00:49

Bobisku, jasne, ze te tam pustime, vsak k nam patris! :hug: A jinak to jsou super zpravy s Mareckem! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí