TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
4.5.11 19:06

To je pravda a navíc ušetřím a nemusím někde trajdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.5.11 19:56

Flooa, krasne fotecky, byla jsi moooc pekna nevesta! A to brisko opravdu neni videt :-).

Holky, moc krasne vecicky mate pro miminka. Kdybych tu ja dala vsechno, co mame, tak uz tu zadne jine fotky v zivote nenajdete :-D.

Jinak ja mam vsechno tehu obleceni starsi, nekupovala jsem temer nic noveho. Tady je taky neco jako Aukro a vetsinu veci mam pres to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.5.11 20:01

Ivet, ja mam nahore 9 kg a zajimalo by me, jak jsou na tom ostatni… I po mne chlapi dost koukaji a taky me to tesi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.5.11 20:20

To me taky :-) a kdyz kolikrat vidim ty mlade holky kteri jsou treba dvakrat vetsi nez ja :mrgreen: :mrgreen: tak mi je vubec blaze :mrgreen: ale nejdulezitejsi je, ze se stale libim svemu chlapovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.5.11 20:22

Presne tak, muj po mne pekne jede :-D. A zvlast tady v Anglii mam jeste vetsi radost, protoze mnohe Anglicanky jsou dvakrat vetsi nez ja a tehotne nejsou :-P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.5.11 20:40

No vidis jeste ke vsemu :D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.5.11 21:01

teda to v té anglii to máte dobrý, já zatím přibrala asi 8-9 kg, nevím přesně svou váhu na začátku. ale měla jsem kolem 70 a ted mám 78, jo je fakt že občas si mě chlapy zálibně prohlíží a já si říkám proč, když ted musím vypadat odpudivě :-D :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.5.11 08:01

Krásný den, holky :)

Já mám +1kg a chlap po mně stejně nejede ;) a já ani moc nechci… nebo chci a pak to zarazim, páč se bojím o mimi (ze začátku jsem měla dost problémy, tak mám prostě v sobě blok) :cry: tak se těším, až mu to po porodu vynahradím :srdce: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.5.11 08:04

ahoj :mavam:
zviz - tedy jen 1 kg jo, to snad ani není možný ne? tak to se máš, ale ty už čekáš druhé že?
No já pádím do práce, ozvu se přes den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.5.11 08:09

Jj, už je to tak :D já ze začátku zhubla asi o 4 kila a teď jsem na výchozí váze s tím jedním navrch :) Berus mi taky nevěřila :D ale já vás doženu. S Anetkou jsem taky ze začátku zhubla, jak mi bylo zle a nakonec jsem celkem nabrala 13, šlo mi to nahoru pozdějc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 08:57

Teda holky,Zvizatinko- jenom kilčo nahoře, závidím. Já mám pět a ted s tím klidovým režimem to půjde sakra nahoru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.5.11 08:58

Krásné ráno :mavam:
Včera jsem měla hodně práce a nestihla jsem se sem na Vás ani kouknout, tak se dnes musela hodně dočítat.
Flooa, krásné fotky ze svatby, moc ti to slušelo.
Hanah, krásný obleček. Já jsem ještě nic nového nekoupila, dostala jsem hodně miminkovských věciček od kamarádek, tak to u mě vypadalo trochu jak u Elis, když jsem to třídila.
Já jsem zatím přibrala tři kila, ale bříško už mě docela vyskočilo, ale dlouho jsem měla stále stejně a bříško nikde, byla jsem z toho docela špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.5.11 09:10

Holky to se mate,tak malo kil, ja to beru proste tak, ze od listopadu jsm nabrala tolik kil, ale co se tyce prukazky mam na hore 9kg :mrgreen: :mrgreen: a bricho poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.5.11 09:25

Flooa, fakt vám to moc sluší, krásné fotečky a navíc jste měli nádherný den. :-D A opravdu nejde vůůůůůůůbec poznat, že jsi těhotná :andel:
Na mě už to je teda docela dost vidět, i ta váha začala pořádně růst. Večer, nebo zítra napíšu, kolik jsem přibrala já. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.5.11 09:27

Já nakupuju kalhoty jedině v HM. Mají je tam levnější než v CA, ale v CA měli dokonce i nějaké slevy na jeansy a černé dlouhé kalhoty, ale nevím, jestli to nebylo jen na té jedné prodejně v Olympii v Brně. Trička a tuniky nakupuji v Orsay, protože v CA a HM mají hrozný modely a dost drahý na ty těhotný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí