TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
12.5.11 09:06

holky děkuju za pochvalu oblečku,zamilovala jsem se na první pohled :lol:

Jani je to z H&M měli tam dokonce jeden super komplet-se žabkama,bylo to asi 6 věcí za 600 myslím,přemýšlím že ho vemu,ale uvidím podle peněz no

no holky já jsem ostuda,ani vložky fakt ještě nemám :roll:

my na široko nebalili-na neonatologii nás navštívil ortoped a řekl že není potřeba,ale samo kdyby bylo tak balit budu-ikdyž nevím jak :lol:

dneska už zatažíno,ale furt sem spocená jak myš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 09:11

Já tam hodila odkaz na obloučky ale na pravo najdete návody úplně na vše od počátečního oka, přes řetízek… není potřeba umět vše. K háčkování deky mi stačí řetízek a dlouhé sloupky. Super návody jsou pak na mimibazaru - návody - háčkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.11 10:08

Ahojky holky, musím se vám vypsat, nebo prasknu :cert: takovou jsme měli včera radost, že máme holčičku a můj přítel mi ji pěkně zkazil - díky kravině… Domluvili jsme se, že RODINĚ řekneme, co čekáme a včera měl můj strejda 50, tak jsem mu poslala sms a podepsala jsem i Adélku, tak mi vzápětí volal, že gratuluje… jenže se do toho připletlo dítě naší drbny, slyšelo to a hned to běželo říct mamince, takže už to ví všichni… a kdo za to může? samozřejmě, že já… :pocitac: To mě tak vytočilo a přítele asi víc, jelikož v hospůdce zůstal dýl než normálně a pak měl chytré řeči :zed: No tak doufám, že už dneska bude v klidu. Takový věci se fakt můžou stát jen nám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
12.5.11 10:15

Pajo, z toho si nic nedelej, nekdy se stavaji i horsi veci a snad uz pritel vychladnul :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.11 10:19

Já vím, že jsou mnohem horší věci, ale takový jeho chování jsem ještě nezažila :roll:
Navíc jsem si v kuchyni odložila včerejší věcičky, co jsem si ještě dokoupila pro mimi a nemůžu je najít, tak mi je asi v nervu schoval :nevim: tak se ho pak musím zeptat, kde to je :roll:
A tak jsem si vesele z netu objednala lékárenský zboží a hned je mi líp :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 10:50

Pavli on vychladne. Prostě ho to vytočilo a třeba to ani nemyslí proti Tobě, ale taky prostě jen pro ten fakt, že to tak někdo rozkecal. To bude zase dobrý, dobře, že si se odreagovala záslužnou činností :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.5.11 10:56

Zdravím těhulky :o))

Ahojky zrovna jsem narazila na vaši diskusi a moc se mi líbí :-D mám termín 13.8. a je to moje první miminko. Doufám že se k vám mužu přidat :think: A chtěla jsem se zeptat je tu někdo z Prahy kdo chodí na nějaké cvičení? A případně někdo kdo bude rodit v Motole? Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 11:17

Ahoj Lalinkox. Vítej. Tak se stejným termínem už jsme tu s tebou 4. Já tedy rodím v Pardubicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.5.11 11:43

Nazdárek děvčata :mavam:

tak jsem přišla z testu na cukrovku…celkem v pohodě. Voda sice hnusná, ale jsou i horší věci :-). Zítra budou výsledky, tak jsem zvědavá. Doufám, že to bude ok.

berusenko krásný obleček :palec: , a že jsi ostuda, že nemáš poporodní vložky? Hmmm, tak to já jsem úplná trapka, protože nemám VŮBEC nic. Čekám, až mi přijde ta výbavička do postýlky a to bude podle mě ten správný impuls, abych začala konečně bez obav nakupovat :mrgreen: .

Jinak tady u nás (sev. morava) je stále hezky, tak by to ještě mohlo nějakou dobu vydržet.

Zatím se mějte krásně a zdravím nově příchozí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.5.11 11:54

:o)

Krmar :o) jee tak to je super :o) koukam ze skoro vsichni chodite na tu cukrovku ja jdu zitra po mesici na kontrolu tak jsem zvedava jestli mi k tomu taky neco doktor rekne. Jinak se moc tesim az mimi zase uvidim :o) Jinak věcičky už nějaké mám ale to je tak všechno co mam … papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 12:00

Pájo, znáš chlapy, ono ho to přejde, uvidíš. Ale vím, že to zamrzí.
Elemko, vidíš a máme to za sebou. Kolik ti toho dali vypít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 12:23

Dobre ranno holky :-) vy jste se vcera rozepsal :mrgreen: ja si vcera uzivala sveho chlapa aspon odpolko a vecer, dyl mi nebylo doprano odjel zas na montaz a vrati se snad v pondeli :-( no byli jsme se vcera mrknout na auta a ja se zamilovala do octavie i chlap by ji bral, ale to by nam zas nesmel hucet kamarad mechanik do hlavy at shanime combi :mrgreen: :mrgreen: tohle byl sedan, ale kufr tedy velky. takzze proste mam ssmulu, ale sem jim rikala, ze sem v provoze denne tak at mysli na me :mrgreen: prej si zvyknu na velikost auta :mrgreen: jinak holky ja uz nejaky hadriky mam, obyc pleny a zavinovacku, bavlnena a super. mela sem skoro stejnou u prvni dcery a v lete dobra :lol: ja uz musim taky nakoupit a prichystat tasku mam rada kdyz je pak klid :-) takze musim dokopat chlapa at koupi komodu pridela prebalovak udela policku a zacnu prat a zehlit :mrgreen: :mrgreen: holky daji se ty vlozky po porodni objednat na netu?? ja uz se toho ted desim nebo mi vlozky hrozne od jakziva vadi, ale budu to muset vydrzet. u nas je zatim hezky, ale uz dusno na odpolko hlasi bourky a kroupy :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.11 12:30

Ivet, hodně jsem v diskuzích četla o vložkách Samu od Hartmanu a dají se na netu objednat, včera jsem je zrovna měla v objednávce na lékarně.cz (http://www.lekarna.cz/shop.php?…). Já taky nejsem příznivce vložek, ale to nějak vydržíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 12:42

Pajo no ja vubec prave :mrgreen: jediny co snesu jsou intimky a to jeste fakt kvalitni,drahy a hlavne nemaji pomalu ani 2mm. snad to bude jako po prvnim porodu, moc ze me krev nesla asi jen 14dni tak sem vlozky obmenila imtimkama a super, hlavne je to vzdusnejsi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.5.11 13:08

Holky, mně vložky taky vadí, ale po porodu mi to ani nepřišlo. Možná je to tím, že očistky jsou jiný než opravdický krvácení nebo nevím ;) ale už z toho nemám strach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí