TP únor 2022

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.21 10:18
@Anonymní píše:
@Elkapelka Tak jsem si koupila ty mamatesty jeden ten a jeden ten říkala že jsou nejspolehlivější tak to vypadá celkem nadějně co myslíš?

Takové čárky má teď taky. Myslím ze je to jasne :srdce: M.

• Citovat
  • Upravit
2190
2.6.21 10:31
@Anonymní píše:
@Elkapelka Tak jsem si koupila ty mamatesty jeden ten a jeden ten říkala že jsou nejspolehlivější tak to vypadá celkem nadějně co myslíš?

To vypadá dobře, chtělo by to za dva dny udělat znovu aspoň jeden z nich a zkus i ve stejnou dobu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.6.21 10:35
@Anonymní píše:
Takové čárky má teď taky. Myslím ze je to jasne :srdce: M.

Já měla v den ms podobně silný, ale já v den ms byla už 15 den po ovulaci. Ovulaci jsem měla potvrzenou a za dva dny silnější testovací než kontrolní viz foto( ten s datumem ne v den ms a druhý ob den), ale každý to máme jinak a mohla si kit opožděnou ovulaci. Taky se ti teď může HCG vylučovat pomaleji do moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.6.21 10:46
@Anonymní píše:

Tady podle těch testu je to už jasný. Krásně pozitivní. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.6.21 10:50

Já mám testy takhle. První 10 dni po ovulaci, úplně slaboucky a poslední dnes. (16 dni po ovulaci) :srdce:
Jinak mám dneska první nevolnosti :poblion: od rana je mi zle, motá se mi hlava.. to bude “vesele” těhotenství. Doma mám uz dvě děti a špatně mi nebylo ani u jedno a teď tak brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.6.21 11:27

@jakalm já se cítím jen unavenej si a mám bolestivá prsa na dotek, jinak špatně mi naštěstí ještě nebylo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.21 17:53

Ahoj holky, jsem zvědavá, jestli se k vám připojím, nebo ne. Jednou nám to s manželem ujelo a já začala mít klasické příznaky - píchání v podbřišku, citlivá prsa, pocit na zvracení - test pořád negativní. A dneska už i slabounké zašpinění..
Mám dvě děti 5 a 8 let u nich to bylo stejné, obě na první pokus, u obou příznaky od začátku, milión testů a všechny negativní, než přišel ten pravý.. :) :)
Teď jsem tedy ale opravdu napnutá :lol:

• Citovat
  • Upravit
260
2.6.21 20:25

Tak já jsem úplně marná, při prvním jsem takovou únavu teda nepociťovala + pleť jako v pubertě a prsa tak o dvě čísla větší 😂 tak to jsem zvědavá jak budou vypadat na konci nebo pak při kojení 😂 to asi ocení partner :mrgreen: ale mě se zda že prasknou a dost bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 05:48

Ahoj holky, jestli je tohle pozitivní tt, tak se k vám přidávám též. Trochu jsme to neplanovali, tak jsem z toho zatím taková nesvá. Zpoždění mám 5 dni.
Zatím anonym, nikdo to jeste neví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
85
3.6.21 05:53

Ahoj anonymní, ano toto je zcela jistě pozitivní test :D Ja měla svůj první daleko slabší. Takže gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 05:55
@sloubabe píše:
Ahoj anonymní, ano toto je zcela jistě pozitivní test :D Ja měla svůj první daleko slabší. Takže gratuluji :dance:

Myslela jsem si to, dekuji. :mrgreen:
Tak já jdu zpracovávat novou informaci… :D

• Citovat
  • Upravit
85
3.6.21 06:02

Já jsem se to dozvěděla přesně před týdnem taky v tento čas a nemohla jsem to rozdýchat a v tento čas nikde nikdo s kým bych to mohla sdílet, musela jsem počkat půl hodiny než vstane přítel :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 06:05
@sloubabe píše:
Já jsem se to dozvěděla přesně před týdnem taky v tento čas a nemohla jsem to rozdýchat a v tento čas nikde nikdo s kým bych to mohla sdílet, musela jsem počkat půl hodiny než vstane přítel :D :D

Já musím čekat do odpoledne, než přijde z práce :D

• Citovat
  • Upravit
85
3.6.21 06:25

A bude mít radost? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 06:59

@sloubabe