TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
1.3.23 17:20

@Eliska1402 ahoj, tak to jdeš na screening přesně ten samý den co já :lol: já mířím do Budějovic, kam ty? :lol: jinak ten náš bude očividně po tatínkovi kliďas, občas si tam máchnul ručičkou a jinak na mě ani zadek nevystrčil a nevím co na tý zemi vidí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.3.23 17:59

@Veru904

Zalezi asi jak kde, tady to maji jako automatiku, vykazuji do papiru srdceni akci a kolik cm plod meri.
No bylo to hezke, skoda ze to nema kazdy :nevim:

Treba ti ho udelaji uvidis :dance:

Dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.3.23 18:02

@Kovíček99

Krasné :srdce:

Ano jdeme 13.3 na pritelovi narozeniny :D :dance: :srdce: ve 13:00 :lol:
My chodíme do Liberecké krajske nemocnice, tak to jsme z opacnych koncu :D.

To nase fazolka spala pak se probudila a zacla tam boxovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
1.3.23 18:19

@Kovíček99 … Budějovice máme kousek od nás…přeji jen samé dobré zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.3.23 18:21

@Eliska1402 jé tak to máte krásný, tak to se musíte zaručeně dozvědět ty nejlepší zprávy :dance: budeme držet palce, samy budeme mít stažený půlky ale zároveň se hrozně těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.3.23 18:24

@jezinka Děkujeme, prý jsou to kapacity podle mojí Gyndařky tak tomu věřím :lol: říkám si že to prostě musí dobře dopadnout a hotovo :dance: sice jen nám hraje do karet nízký věk mě 23 a skoro manžel 27 :lol: ale jistota je prostě jistota a člověk to musí brát s pokorou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
1.3.23 19:47

@Veru904 Já byla na odběrech v pondělí, byla tam jen sestřička a doktorka v ordinaci ještě ani ne. Ale UTZ jsem nečekala. Ten týden - příští čtvrtek UTZ - už uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
1.3.23 21:31

@Kovíček99 určitě
jinak hůůůstý…mně bude 43 :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.3.23 22:30

Ahoj ženy, dlouho jsem tu nebyla, ono takhle v mezicase není úplně co řešit 😄 ale teda dnes jobovka, to se musím podělit. Končím 12. Týden. Dnes mi přišel angelsounds, ale mimčo nemuzu vůbec najít, když něco najdu, je to na 99% můj tep. (Jsem po ZT a na gynde jsem nebyla už skoro 3 tydny, takže chápete můj stres).. a od pondělí mi je děsně, valila jsem jeden paralen za druhým protože to se jinak nedalo snášet, hlavně bolest hlavy.. a víte co, dnes jsem vyšla pozitivní na covid 😊 :palec: takže příští týden ve čtvrtek máme mít screening, kde by se to teda rozseklo, jestli dobrý nebo co, ale pravděpodobně budu v karantene 😄 takže já dnes řvu cely den, dvouletak mě hrozne vytaci a je mi naprosto příšerně 🙃 😩 konec hlášení 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
2.3.23 07:08

@deni2912 Našla jsem někdy 10+4, moc jsem tomu nevěřila, ale když to tu někdo psal, tak jsem to zkusila. A tedy v podbříšku dole, ačkoliv by mělo být napravo (podle prvního UTZ), tak jsem našla spíše nalevo, ale ono je to takové uprostřed :-) Když jdu více doleva, doprava, tak je tam vždy silně můj tep. Ale nedivila bych se, kdybych vždy nenalezla - jsou fakt malincí a v návodu je od ukončeného 16 tt - takže klid!!! Jooo, dvouleťák neví, co by vymyslel - mám dojem, že čím větší blbost, tím lépe. S covidem se drž a věř, že to bude OK (jinak je to pěkné svinstvo - vzal mi tátu v nedožitých 62 letech - prckovi bylo cca 8 měsíců a začal dokonalý kolotoč, vše bylo na mne; děsný začátek minulého roku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.3.23 07:21

@x.lenulinek.x

To s tatínkem mě mrzí😔 já uz to mám po druhé, poprvé 8 týdnu po porodu, to měl i malý, a teď skoro přesně po 2 letech zas, malej beztak taky🙄 s tim angelsoundem… zkoušela jsem to fakt úplně dole, napravo, nalevo, uprostřed, proste cely jsem to tam projela a nic, pouze takovej pomalejší tep, kterej se shoduje s mým, takže fakt nemám z toho dobrý pocit :? Ale nic ani nenadelam v té karantene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
2.3.23 08:08

@deni2912 Nám se to ťuk, ťuk, ťuk zatím vyhlo, ale hned jak to po porodu šlo nechala jsem se očkovat - teď už tedy 4 dávky, i posilovačka. Trochu i kvůli závodům v zahraničí, cestování a tak celkově - raději se tomu vyhnout, nebo lehký průběh.

Nenech se znervóznit - ničemu tím nepomůžeš, ba naopak :-) Opravdu to takto brzy nemusíš najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.3.23 08:23

@x.lenulinek.x

Též jsem ockovana, ale jen 2×, tak v tom to bude😄 dekuju… budu ještě zkoušet stejně mi nic jinyho nezbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
2.3.23 08:29

@deni2912 Vím, že se to snadno říká, ale zkus se hodit do pohody v tomto ohledu :-) Pokud se už něco děje - nezachráníš. A pokud ne - tak si nic nepřivolávej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.3.23 09:44

Prvni odběr krve:-(

Ma první zkušenost s odběrem krve ve FNHK :jazyk:
No, kdybych to hned u vstupu nemusela zaplatit, šla bych téměř okamžitě pryč. Spolu tam jdeme 13.3 v 8:30 tak se psychicky připrav. V kartotece neochotna stará vražda u doktora zase sestra co ani neumí objednat na ultrazvuk a ma super dotazy typu krev ale máte v pořádku? Cože??? Vždyť mi ji teď odebrala, jak já mám vědět zda je to ok? Nakonec mi ani nevrátila průkazku nechala ji na jiném oddělení kam šla pro radu jak mě má objednat na příště. To teda bylo hrozný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí