Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@KiwiT angličtina není mou silnou stránkou. On je chápavý víc než dost. Trvá to měsíce, jenže já si to nepřipouštěla. Až teď vidím, že je to problém. On to má nastavený tak, že spokojená musím být já. Když převezmu inciativu, utne to a odchází. To mě donutilo připustit si problém, protože ještě několikrát a on odejde.
Tenhle přístup mi není moc jasný? Ty asi momentálně spokojena nejsi, když mas problémy, tak by mu zatím mohlo stačit, ze mas zájem, aby byl spokojeny on…jiná by se ani nesnažila
Mně ten dotaz tak nějak celej přijde jak v křeči a v křeči mi přijdeš nejen ty, ale i manžel. Přece je spousta jinejch způsobů jak tě uspokojit bez toho aby něco někam strkal. Připadá mi, že jste tím strkáním nějak posedlí. Jak říká Saudek, ať se z toho chlapec zkusí vylízat a nikam nic nestrkat. A taky nevidím důvod proč by se neměl nechat uspokojit on od tebe. Váš sex vypadal předtím normálně? Připadá mi, že v něm muselo být spousta tabu a proto tak křeč teď.
@brisco píše:
Asi blbá otázka, ale umíš se uspokojit jen drážděnim klitorisu, bez strkání čehokoliv dovnitř?
Podle mne dobrá otázka! Protože bys to, zakladatelko, mohla využít k uvolnění před vstupem čehokoliv do tebe. Prokazatelně to funguje, orgasmus tě roztáhne. A klíčová věc je, pokud to se sebou umíš, zkus si zároveň dráždit klitoris. Klidně ať ti tam partner dá sám sebe, vibrátor netřeba. Ať se jemně pokouší a ty se navíc dráždi. Líbejte se u toho, hlaďte, to půjde. Nejsi robot, ale člověk, nezapomeň. Trochu lásky do toho milování ![]()
Kamaradce pomohlo "" mapovani"" v Tantra spa v Praze. Ceny horentni, ale pry ji to pomaha. Predtim vyzkousela vsechno mozny, na gynde, neurologicka vysetreni-jestli to neni spojene od bolesti zad…
A jak jsi to mela pred porodem? V pohode? Kde vsude jsi mela po porodu stehy. Zajdi si na gynekologii a pokud bude vse v poradku, nekdy tam treba muze neco vadit. Chce to proste cvicit a hodne mazat lubrikacnim gelem. Bolest te rozhodne neprejde, jen kdyz to delat nebudete nebo ti tam bude strkat jenom prst. Delas si to obcas i sama? Mas na ten sex chut. Zkus se obcas drazdit i sama, to taky pomaha na uvolneni. Treba te to nabudi i k milovani s partnerem. Pust si pri tom nejake pecko. A hlavne se uvolni. U me bylo vse v pohode tak do roka po porode. Taky jsem musela parkrat prekonavat bolest, ale me pomahal lubrikacni gel a hlavne pravidelnost sexu. No porodni bolest byla rozhodne horsi nez to pobolivani po porodu, dalo se to snest. Dnes si na to uz ani nevzpomenu.
Před dítětem to bylo v pořádku, žádný problém. Gynekologický problém to není, na gyndě mi před třemi týdny řekli, že je vše v pořádku. Včerejší noc - sklenička šampáňa, dlouhé povídání, pak hraní jazykem z jeho strany, prst/dva ve mně. Pak vibrátor, který tam horko těžko dal, když ho zapnul bolest úplně šílená. Pořád jsem jen slyšela, abych nedávala nohy k sobě, abych nebyla křečovitá. Takže asi toliko. Celou noc jsem zase přemýšlela, co kde bylo blbě (se mnou). Z.
A proč se na ten vibrator prostě nevyprdnete? Prst, jazyk, to vše je ok, tak proč to hrotit? Mě by znechutily už jen ty řeči, co ti manžel říká, to je jak instruktáž a ne spontánní chování při sexu, ne? Není ten blok v tom nátlaku?
@Anonymní píše:
Před dítětem to bylo v pořádku, žádný problém. Gynekologický problém to není, na gyndě mi před třemi týdny řekli, že je vše v pořádku. Včerejší noc - sklenička šampáňa, dlouhé povídání, pak hraní jazykem z jeho strany, prst/dva ve mně. Pak vibrátor, který tam horko těžko dal, když ho zapnul bolest úplně šílená. Pořád jsem jen slyšela, abych nedávala nohy k sobě, abych nebyla křečovitá. Takže asi toliko. Celou noc jsem zase přemýšlela, co kde bylo blbě (se mnou). Z.
Povedala si mu, ze vibrator boli? Mne osobne je manzel prijemnejsi nez vibrator ![]()
A vobec, ake velke hebedo mate? Pretoze moj manzel mal tiez povodne predstavu ze cim vacsi tym lepsi ![]()
@Anonymní píše:
a přítel je nějak extrémně vyvinutý, že potřebujete ten vibrátor?
@Venetia ano, je, ale zatím nemáme klasický styk. Pouze orál a pomocí vibrátoru. Je pravda, že po porodu jsem měla dost nepravidelnou ms, když jsme začali s vibrátorem (nebo spíš, když pár dní před ms ho použijeme), tak se ms srovná a je pravidelná po 28 dnech. Jinak mi lítala 23-25 dní.
S pitím nevím. Zase bych nerada, aby to ze mě nějak táhlo, to si myslím, že by muž taky nesnesl. Z.
@Anonymní píše:
@Venetia ano, je, ale zatím nemáme klasický styk. Pouze orál a pomocí vibrátoru. Je pravda, že po porodu jsem měla dost nepravidelnou ms, když jsme začali s vibrátorem (nebo spíš, když pár dní před ms ho použijeme), tak se ms srovná a je pravidelná po 28 dnech. Jinak mi lítala 23-25 dní.S pitím nevím. Zase bych nerada, aby to ze mě nějak táhlo, to si myslím, že by muž taky nesnesl. Z.
aha.. no pro mne je to zvláštní..na hračky při sexu moc nejsem.. tak moc nechápu k čemu to je dobré
@Anonymní píše:
@Venetia ano, je, ale zatím nemáme klasický styk. Pouze orál a pomocí vibrátoru. Je pravda, že po porodu jsem měla dost nepravidelnou ms, když jsme začali s vibrátorem (nebo spíš, když pár dní před ms ho použijeme), tak se ms srovná a je pravidelná po 28 dnech. Jinak mi lítala 23-25 dní.S pitím nevím. Zase bych nerada, aby to ze mě nějak táhlo, to si myslím, že by muž taky nesnesl. Z.
Mám z tvých příspěvků trochu divný pocit, mluvíš o svém muži jako o někom, komu musíš vyhovět a jít mu po chuti za každou cenu. On nesnese toto, on nechce toto, potřebuje a chce to tak a tak… Hmm
@radiohead můžu říct „nic nebude“ a taky se za chvilku dívat, jak se balí a jde k jinÝ, protože když to chlap nemá doma, hledá to jinde. On mi v životě v dost věcech zásadně ustupuje. A nepochybně by rád, abych já tohle uvítala. Buď s tím něco budu dělat, nebo spolu nebudeme. Vybrala jsem si něco zažít s tím dělat. Z.
@Anonymní píše:
@radiohead můžu říct „nic nebude“ a taky se za chvilku dívat, jak se balí a jde k jinÝ, protože když to chlap nemá doma, hledá to jinde. On mi v životě v dost věcech zásadně ustupuje. A nepochybně by rád, abych já tohle uvítala. Buď s tím něco budu dělat, nebo spolu nebudeme. Vybrala jsem si něco zažít s tím dělat. Z.
s tím nesouhlasím, ne každý je takový a tady přece jde o nějaký důvod a ne tvůj rozmar. To ti řekl on, že by odešel nebo proč to stále zmiňuješ?