Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Saatine píše:
S trenérem jsem si tykala a divné mi to nepřišlo, jednu dobu mi přišlo, že jej potkávám častěji, než partneraA pokud na to máš a vyhovuje ti to, tak s ním cvič klidně několik let
Moc děkuji
Právě bych si taky radši tykala, ale nevím jestli je vhodné to navrhnout první. I když on jako ke klientce by mi to sám asi taky neměl navrhovat ![]()
Tak už jsem se nechtěně odtajnila ![]()
Achjo, taková „hloupost“ a já z toho snad nebudu spát
Co jsem našla na webu pár jeho klientů, tak tam si s nimi všemi v oslovování tykal. To jsi mi nasadila brouka do hlavy, že by mohl i odmítnout
tak to snad radši zůstanu u vykání.
Cvičíme 2-3× týdně.
To bohužel nezvu, no
Tak když někdy bude dobrá atmosféra, zkusím se zeptat jestli by nebylo lepší tykání, ale nějak to plánovat radši nebudu. Nebo se zeptám až u poslední zatím zaplacené lekce a když odmítne, na další už radši chodit nebudu
Bych se hanbou propadla.
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy,
chodíte některá do fitka pod vedením trenéra?
Já jsem začala a mám nějaké dilema. Je cca v mém věku a přijde mi dost divné, když na mě „pokřikuje“ to dáte, ještě zaberte a takMyslíte, že je vhodné a slušné abych mu já sama jako klientka navrhla tykání?
A potom, myslíte, že je divné chodit s trenérem cvičit delší dobu, x měsíců třeba (i když cviky na strojích budu už zvládat vcelku sama)? Strašně mi to vedení pevnou rukou vyhovujea nechce se mi chodit samotné.
Díky.
Tak podle pravidel slušného chování ti ani tykání nabídnout nemůže
Je to a) muž, b) vůči tobě v tu chvíli v podřízeném postavení. ![]()
Nabídni to ty, pokud o to stojíš.
@Avocadka píše:
To bohužel nezvu, noTak když někdy bude dobrá atmosféra, zkusím se zeptat jestli by nebylo lepší tykání, ale nějak to plánovat radši nebudu. Nebo se zeptám až u poslední zatím zaplacené lekce a když odmítne, na další už radši chodit nebudu
Bych se hanbou propadla.
Toho bych se nebála. Odmítnout tykání v podstatě nelze (pokud nemáš nějaký extra lichotivý důvod, jako že nechceš tykat svému letitému mentorovi ze slušnosti) Navíc, když si s ostatními tyká. ![]()
@angelivanka84 píše:
Mě přijde, že jsi do něj zabouchlá.
Tak hodně štěstí
A tykání musíš navrhnout ty, pokud chceš
Díky, ale to opravdu nejsem
Oba máme partnery a jde mi jen o to, abych co nejlépe a snad i kamarádsky vycházela se sympatickým člověkem, se kterým travím a ještě dlouho budu trávit x hodin týdně.
Jinak všem dík za rady, zařídím se podle situace ![]()
Ahoj, mám trenéra a tykáme si od první hodiny, přišlo by mi to blbý abysme si vykali a cvičím s ním už skoro dva roky
@angelivanka84 V pohodě ![]()
@Laya píše:
Ahoj, mám trenéra a tykáme si od první hodiny, přišlo by mi to blbý abysme si vykali a cvičím s ním už skoro dva roky
Děkuji za zkušenost! No právě, jsme vrstevníci a vykací fráze neflákejte to, ještě zaberte, makejte, jsou fakt divný
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy,
Já jsem začala a mám nějaké dilema. Je cca v mém věku a přijde mi dost divné, když na mě „pokřikuje“ to dáte, ještě zaberte a takMyslíte, že je vhodné a slušné abych mu já sama jako klientka navrhla tykání?
A potom, myslíte, že je divné chodit s trenérem cvičit delší dobu, x měsíců třeba (i když cviky na strojích budu už zvládat vcelku sama)? Strašně mi to vedení pevnou rukou vyhovujea nechce se mi chodit samotné.
Díky.
Chodila jsem, teď už jedu sama. Tykání mi nabídl při prvním setkání, je asi o rok starší než já. Osobně mi nevadí tykání, takže bych ho klidně navrhla, vždyť cvičení není nic formálního.
Chodit pořád s trenérem není nic divnýho. U nás takto cvičí už paní 10 měsíců, je pravda, že měla velkou nadváhu, takže to bylo i vhodné, aby si neublížila. Znám i další holky, co chodí s trenérem, třeba jendou týdně, další 1-2 tréninky pak samy. Třeba kvůli kontrole techniky, změně plánů. Klidně můžeš chodit celou dobu s trenérem, ale mě by to lezlo strašně do peněz (cca 300,–/trénink). I když tu pevnou ruku chápu, ale já se naučila i sama - chce to však mít plán a ne tak si něco zacvičí a uvidím. Mám apku v telefonu, takže si tam zadám dopředu cviky a pak už jen píšu váhy (kdo si je má pak pamatovat). Navíc, trenér se kterým jsem cvičila dělá ve fitku, takže mě tam vidí. Když dojdu v čase, co tam není moc lidí, tak mi občas něco poradí nebo když si jdu pro pití, tak mi říká, jaktože mě tu neviděl, že toto by šlo líp a toto je skvělý a tak.
Když jsem chodila do fitka s kámoškou, tak jsme trenérovi taky navrhly tykání. On byl skoro stejně starý jak my, tak nám bylo blbé si furt vykat ![]()
Díky moc holky
Určitě mu tykání navrhnu, jen počkám na nějakou vhodnou chvíli.
Na mě je ta pevná ruka dobrá v tom, že sama se ani z poloviny tak nevybičuju cvičit, prostě to flákám, nedám tolik sérií, přijde mi, že už nemůžu v půlce a tak ![]()
@Avocadka
Tak když ti to tak vyhovuje a není to pro tebe velká finanční zálěž ![]()
No já bych do tý posilovny ani nedošla bez toho trenéra, vymyslela bych si 50 důvodů proč tam jít nemůžu ![]()
@Laya píše:
No já bych do tý posilovny ani nedošla bez toho trenéra, vymyslela bych si 50 důvodů proč tam jít nemůžu
Dobrý večer dámy,
Myslíte, že je vhodné a slušné abych mu já sama jako klientka navrhla tykání?
a nechce se mi chodit samotné.
Já jsem začala a mám nějaké dilema. Je cca v mém věku a přijde mi dost divné, když na mě „pokřikuje“ to dáte, ještě zaberte a tak
A potom, myslíte, že je divné chodit s trenérem cvičit delší dobu, x měsíců třeba (i když cviky na strojích budu už zvládat vcelku sama)? Strašně mi to vedení pevnou rukou vyhovuje
Díky.