Trenér v posilovně

Anonymní
12.11.16 22:03

Trenér v posilovně

Dobrý večer dámy,
chodíte některá do fitka pod vedením trenéra?
Já jsem začala a mám nějaké dilema. Je cca v mém věku a přijde mi dost divné, když na mě „pokřikuje“ to dáte, ještě zaberte a tak :D Myslíte, že je vhodné a slušné abych mu já sama jako klientka navrhla tykání?
A potom, myslíte, že je divné chodit s trenérem cvičit delší dobu, x měsíců třeba (i když cviky na strojích budu už zvládat vcelku sama)? Strašně mi to vedení pevnou rukou vyhovuje 8) a nechce se mi chodit samotné.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.11.16 22:29
@Saatine píše:
S trenérem jsem si tykala a divné mi to nepřišlo, jednu dobu mi přišlo, že jej potkávám častěji, než partnera :) A pokud na to máš a vyhovuje ti to, tak s ním cvič klidně několik let ;)

Moc děkuji :kytka: Právě bych si taky radši tykala, ale nevím jestli je vhodné to navrhnout první. I když on jako ke klientce by mi to sám asi taky neměl navrhovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
203
12.11.16 22:51

Tak už jsem se nechtěně odtajnila :lol:

Achjo, taková „hloupost“ a já z toho snad nebudu spát :lol: Co jsem našla na webu pár jeho klientů, tak tam si s nimi všemi v oslovování tykal. To jsi mi nasadila brouka do hlavy, že by mohl i odmítnout :oops: tak to snad radši zůstanu u vykání.
Cvičíme 2-3× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.11.16 23:06

To bohužel nezvu, no :lol: Tak když někdy bude dobrá atmosféra, zkusím se zeptat jestli by nebylo lepší tykání, ale nějak to plánovat radši nebudu. Nebo se zeptám až u poslední zatím zaplacené lekce a když odmítne, na další už radši chodit nebudu :lol: Bych se hanbou propadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.11.16 00:08
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy,
Já jsem začala a mám nějaké dilema. Je cca v mém věku a přijde mi dost divné, když na mě „pokřikuje“ to dáte, ještě zaberte a tak :D Myslíte, že je vhodné a slušné abych mu já sama jako klientka navrhla tykání?
A potom, myslíte, že je divné chodit s trenérem cvičit delší dobu, x měsíců třeba (i když cviky na strojích budu už zvládat vcelku sama)? Strašně mi to vedení pevnou rukou vyhovuje 8) a nechce se mi chodit samotné.
Díky.

Tak podle pravidel slušného chování ti ani tykání nabídnout nemůže 8o Je to a) muž, b) vůči tobě v tu chvíli v podřízeném postavení. :nevim:

Nabídni to ty, pokud o to stojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.11.16 00:10
@Avocadka píše:
To bohužel nezvu, no :lol: Tak když někdy bude dobrá atmosféra, zkusím se zeptat jestli by nebylo lepší tykání, ale nějak to plánovat radši nebudu. Nebo se zeptám až u poslední zatím zaplacené lekce a když odmítne, na další už radši chodit nebudu :lol: Bych se hanbou propadla.

Toho bych se nebála. Odmítnout tykání v podstatě nelze (pokud nemáš nějaký extra lichotivý důvod, jako že nechceš tykat svému letitému mentorovi ze slušnosti) Navíc, když si s ostatními tyká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.11.16 01:31
@angelivanka84 píše:
Mě přijde, že jsi do něj zabouchlá.
Tak hodně štěstí ;)
A tykání musíš navrhnout ty, pokud chceš :palec:

Díky, ale to opravdu nejsem :kytka: Oba máme partnery a jde mi jen o to, abych co nejlépe a snad i kamarádsky vycházela se sympatickým člověkem, se kterým travím a ještě dlouho budu trávit x hodin týdně.

Jinak všem dík za rady, zařídím se podle situace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
13.11.16 08:41

Ahoj, mám trenéra a tykáme si od první hodiny, přišlo by mi to blbý abysme si vykali a cvičím s ním už skoro dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.11.16 09:43

@angelivanka84 V pohodě :mavam:

@Laya píše:
Ahoj, mám trenéra a tykáme si od první hodiny, přišlo by mi to blbý abysme si vykali a cvičím s ním už skoro dva roky

Děkuji za zkušenost! No právě, jsme vrstevníci a vykací fráze neflákejte to, ještě zaberte, makejte, jsou fakt divný :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
13.11.16 15:40
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy,
Díky.

Chodila jsem, teď už jedu sama. Tykání mi nabídl při prvním setkání, je asi o rok starší než já. Osobně mi nevadí tykání, takže bych ho klidně navrhla, vždyť cvičení není nic formálního.
Chodit pořád s trenérem není nic divnýho. U nás takto cvičí už paní 10 měsíců, je pravda, že měla velkou nadváhu, takže to bylo i vhodné, aby si neublížila. Znám i další holky, co chodí s trenérem, třeba jendou týdně, další 1-2 tréninky pak samy. Třeba kvůli kontrole techniky, změně plánů. Klidně můžeš chodit celou dobu s trenérem, ale mě by to lezlo strašně do peněz (cca 300,–/trénink). I když tu pevnou ruku chápu, ale já se naučila i sama - chce to však mít plán a ne tak si něco zacvičí a uvidím. Mám apku v telefonu, takže si tam zadám dopředu cviky a pak už jen píšu váhy (kdo si je má pak pamatovat). Navíc, trenér se kterým jsem cvičila dělá ve fitku, takže mě tam vidí. Když dojdu v čase, co tam není moc lidí, tak mi občas něco poradí nebo když si jdu pro pití, tak mi říká, jaktože mě tu neviděl, že toto by šlo líp a toto je skvělý a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50148
13.11.16 18:16

Když jsem chodila do fitka s kámoškou, tak jsme trenérovi taky navrhly tykání. On byl skoro stejně starý jak my, tak nám bylo blbé si furt vykat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.11.16 21:10

Díky moc holky 8) Určitě mu tykání navrhnu, jen počkám na nějakou vhodnou chvíli.
Na mě je ta pevná ruka dobrá v tom, že sama se ani z poloviny tak nevybičuju cvičit, prostě to flákám, nedám tolik sérií, přijde mi, že už nemůžu v půlce a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
13.11.16 21:20

@Avocadka
Tak když ti to tak vyhovuje a není to pro tebe velká finanční zálěž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
15.11.16 12:09

No já bych do tý posilovny ani nedošla bez toho trenéra, vymyslela bych si 50 důvodů proč tam jít nemůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.11.16 20:05
@Laya píše:
No já bych do tý posilovny ani nedošla bez toho trenéra, vymyslela bych si 50 důvodů proč tam jít nemůžu :mrgreen:
:pankac:
To já bych i došla a cvičila, ale spíš bych se víc věnovala kochání okolo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková