Turistico 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kirca
30.4.12 08:38

nechci slevu zadarmo

Ano, je to přesně tak. Tato firma (a jí podobné) žije z vašich poplatků, které po registraci zaplatíte. Sice získáte nocleh zdarma, ale..

1. jak už nahoře někdo psal - podmínka je zaplacení polo/plné penze, která je dražší, než když se najíte bez předplatného
  2. v nabídce jsou děsně zajímavé hotely a penziony..v takové řiti, kam by se člověk těžko vydal trávit dovolenou..stačí se podívat na seznam v nabídce

Suma sumárum - nevyplatí se to..ovšem, firma neprodělá, má přece zapalcené poplatky :roll:

• Citovat
  • Upravit
645
30.4.12 19:08
@kirca píše:
Ano, je to přesně tak. Tato firma (a jí podobné) žije z vašich poplatků, které po registraci zaplatíte. Sice získáte nocleh zdarma, ale..
  1. jak už nahoře někdo psal - podmínka je zaplacení polo/plné penze, která je dražší, než když se najíte bez předplatného
  2. v nabídce jsou děsně zajímavé hotely a penziony..v takové řiti, kam by se člověk těžko vydal trávit dovolenou..stačí se podívat na seznam v nabídce

Suma sumárum - nevyplatí se to..ovšem, firma neprodělá, má přece zapalcené poplatky :roll:

díky, že jsi mne to objasnila. hned vím na čem jsem. možná i tahle diskuze pomůže někomu, aby nenalítl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meropsik
3.5.12 17:57

Turistico

Ignorujte to, je to šmé. Platba noclehů předem a pámbu ví, jaký zajíc (a jestli vůbec!) v tom pytli je…
Nějaký šikula to zase zkouší. :roll:

• Citovat
  • Upravit
645
7.5.12 08:12

ale stránky mají udělány pěkně až by jim člověk věřil. je to smutné jak člověk nemůže ničemu věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tatavašek
10.5.12 10:29

Pravda je jedna nevyplatí se to. Strava za 30 až 40 euro projednoho je dost hodně. Hodně cestuji a tak znám ceny v zahraničí. Ubytování stoji například v německu myslím to průměrné ve slušném hotelu kolem 20 eur ve většině případu v četně snídaně ( Grand hoteli a ty luxusní nemají s touto společnosti žadný kontrakt nedělějte si iluze). Oběd pokud nebudete chtit něco extra supr se vejde do 12 euro a večeře tak do 10 euro. Takže suma sumárum . to co zapalatite jako stravné zcela pokryje náklady hotel. A myslím si , že v čechách když budete hledat na internetu najdete ubytovaání za podstatně lepší peníze i se stravou a nebudete živyt tyhle nechci být srostý.

• Citovat
  • Upravit
645
10.5.12 11:30

děkuji za info, hned předám všem dál. je to teda fakt síla co dnes zkoušejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tatavašek
10.5.12 12:22

Nemáte za co ja tu skušenost mam a vím jak to je. Myslím si že kdyby byli trochu ferové obě strany jak hotelijéři tak tahle firma bylo bz to ubytováni zadarmo. Jsem přesvědčený o tom že by na tom neprodělali . Každy by si určitě něco v tom hotelu stejně nakonec dal proto že by měl heuký pocit že je tam zadarmo a z aty penize co by tam utratil za ubytováni proč by se třeba nenapil.

• Citovat
  • Upravit
645
10.5.12 13:05

jenže přece jen jsme Češi, já bych to třeba udělala, ale bylo by spoustu lidí, kteří by si vezli z domu a bůh ví jak by to dopadlo. mě totiž dostalo, že nikde nepíší o tom, že je povinnost kupovat si stravu. např. my to máme většinou tak, že max snídaně někdy večeře a jinak jsme někde na výletě a sxtejně by nám tam oběd propadal. lépe si zajít někde do restaurace a pokud nebude vyhovovat jídlo jít do další atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tatavasek
10.5.12 13:30

To je právě ono neřeknou vám to až když zaplatíte. Zkusila jste najít seznam hotelů kde můžete toto využít. Nenajdete ho proto že by jste se to dozvěděla jak to tam chodí. Ja zkušennost mam se společností Eurorest a moc bych za to nedal že je to jedna a ta samá společnost jen změnili kabát.

• Citovat
  • Upravit
645
10.5.12 13:32

právě že jsem zkoušela najít více info a nenašla jsme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luke
12.5.12 21:58

bacha na ně!!!

Je to bouda na důvěřivce, koupíš za cca 300 Kč poukaz na rádobyvýhodný bezplatný nocleh, musíš dokoupit stravování a ve výsledku je cena vyšší než při objednávce přímo na hotel.Katalog hotelů pošlou až po zaplacení spolu s poukazem.Též výběr lokalit nic moc.Já to spápnul i s navijákem, protože mi přišlo „výhodný“ dostat poukaz na pobyt za pár kliknutí při hlasování.Dobře mi tak, ostatní si snad dají bacha.

• Citovat
  • Upravit
Gordon flash
13.5.12 01:42

Díky

Už jsem taky málem naletěl, díky za tuto diskusi a za informace :zed:

• Citovat
  • Upravit
Alyth
14.5.12 11:57

Díky za tuto diskusi :)

Ahojky všem :)
chtěla bych za tuto diskusi moc poděkovat, pač mi to před chvílí přišlo na mail, tak jsme to vyplnili, ale naštěstí jsme se zarazili, když došlo na platbu a začli hledat více info. Už jsem bohužel v životě párkrát naletěla, takže jsem ráda, že jste mi ušetřili cca 300 Kč ;)
Mějte se všichni fajn a ještě jednou díky :)

• Citovat
  • Upravit
645
14.5.12 13:53

no já to tehdá vyplnila a zatím mi nic nepřišlo, pokud přijde nebudu vyzvedávat na poště. když ono to mělo podobné stránky jako jedna loajální firma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
OWENV40
14.5.12 18:29

Díky

Děkuji všem,kteří vedou tuto diskuzi.Moc mi pomohla,také jsem se zarazila při otázce o placení.Hned to vše vymažu.Ještě jednou díky!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová