Turistico 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bibiana Bobalova
31.5.12 12:20

dakujem

Dakujem za tuto diskusiu tiez som takmer naletela az pri plateni som sa zasekla ponukaju zadarmo ubytovanie a platba za dobierku hned som sa zarazila a nasla som si vas este raz dik

• Citovat
  • Upravit
WRC.Patrik
31.5.12 12:53

Takže až mi něco přijde domů,tak to prostě nemám převzít ? Jakože ani neotvírat ? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
645
31.5.12 14:03

@šumava jako 3 jídla za 500 kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
31.5.12 14:07

další

tak turistico jsme si nevyzvedla poukaz a teď mě přišlo z jiného serveru, že vyhrávám 10 nocí v hotelu, když si 3 noci zaplatím. To je náhoda, že stále něco vyhrávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiwikik
31.5.12 20:18

Děkuji

Chtěla bych taky moooc poděkovat za tuto diskuzi, málem jsem naletěla. Fakt to mají tak pěkně napsané, že jsem jim to skoro uvěřila :zed: :zed: :zed: a díky vám všem, co tu dáváte příspěvky, tak se aspoň nespálím. Ještě jednou díky všem a přeji příjemný večer :?

• Citovat
  • Upravit
1
31.5.12 23:39

podvod

ahoj je to podvod ja jsem to uhradila a kdyz jsem dojela z pritelem kam jsem mela tak my rekly ze to vubec neznaji jde jim jen o penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sabuk
31.5.12 23:45
  • Citovat
  • Upravit
645
1.6.12 13:45

@WRC.Patrik ne prostě pokud pošťačka zazvoní, tak říci, děkuji nemám o to zájem, pošlete zpět adresátovi, není přece tvoje povinnost přebírat poštu.
jsem dělala na městském úřadě a řešila reklamace některých prací, posílala doporučené dopisy a občas se nějaký vrátil a na něm bylo napsáno poštou - adresát odmítl převzít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
schif
2.6.12 23:15

Stranky http://www.eurorest-hotels.com jsou i cesky staci si vpravo nahore zmenit jazyk a dokonce tam nabízí hotel v Luhacovicich, kde je tedy povine jidlo za 400/osobu..... Mno tak ted clovek aby resil, jestli je nebo neni podvod :(

• Citovat
  • Upravit
BOZENA KRALOVA
6.6.12 15:50

vedela som ,ze to bude oblb

tak ja som naletela,skoda ,ze som si toto nepozrela vcera,ale aspon viem,ze sa nemam nikde trepat.stalo ma to 16 eur.

• Citovat
  • Upravit
645
7.6.12 21:55

tak mě již během cca měsíce přišlo potřetí, že vyhrávám!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
14.6.12 09:39

Pro ty kdo řeší, zda zaplatit či ne, já nezaplatila a myslela jsem si, že se tomu vyhnu a hle posílají mi další emaily a že mám dokonce i větší výhody!:-D

VÁŠ AKČNÍ BALÍČEK BYL ROZŠÍŘEN

Důležité! Váš akční kód na 10 noclehů zdarma (dohromady)
obdržel NOVÝ STATUS.

:: nový status Vašeho kódu: MULTI-KÓD*

• Upozornění: MULTI-KÓD je platný pouze 5 dnů

Znamená to, že Váš kód může být využit 3 různými osobami!
Víte už, koho obdarujete noclehy zdarma?

Odeberte svůj balíček a poté darujte noclehy zdarma jiným:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitorakova
22.6.12 10:32

Turistico

Nedoporučovala by som vôbec reagovať na takéto fiktívne výhry, som toho názoru, že zaplatíte nielen tzv. 395,– Sk, ale zaplatíte podstatne viac to nielen, ale môže dôjsť k zneužitiu Vašich osobných údajov. Taktiež som obdržala takúto výhru, avšak po 32 rokoch praxe v oblasti práva som ich vyzvala, aby vôbec ma
takýmito výhrami nezaťažovali.

• Citovat
  • Upravit
1090
25.6.12 21:20

Moc díky za tuto diskuzi, taky bych málem naletěla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fleret
26.6.12 15:51

Poukazy

Ahoj, poukazy jsou platné. Kdysi jsme s manželem využili a byli jsme spokojení. Je fakt že se musí zaplatit to poštovné 400,– ale tuším že přes účet je to jen 280,–. Nelze si sice vybrat hotel podle sebe ale z jejich registru, přesto se vybrat dá :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová