Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže až mi něco přijde domů,tak to prostě nemám převzít ? Jakože ani neotvírat ? ![]()
tak turistico jsme si nevyzvedla poukaz a teď mě přišlo z jiného serveru, že vyhrávám 10 nocí v hotelu, když si 3 noci zaplatím. To je náhoda, že stále něco vyhrávám.
Chtěla bych taky moooc poděkovat za tuto diskuzi, málem jsem naletěla. Fakt to mají tak pěkně napsané, že jsem jim to skoro uvěřila
a díky vám všem, co tu dáváte příspěvky, tak se aspoň nespálím. Ještě jednou díky všem a přeji příjemný večer ![]()
ahoj je to podvod ja jsem to uhradila a kdyz jsem dojela z pritelem kam jsem mela tak my rekly ze to vubec neznaji jde jim jen o penize
@WRC.Patrik ne prostě pokud pošťačka zazvoní, tak říci, děkuji nemám o to zájem, pošlete zpět adresátovi, není přece tvoje povinnost přebírat poštu.
jsem dělala na městském úřadě a řešila reklamace některých prací, posílala doporučené dopisy a občas se nějaký vrátil a na něm bylo napsáno poštou - adresát odmítl převzít
Stranky http://www.eurorest-hotels.com jsou i cesky staci si vpravo nahore zmenit jazyk a dokonce tam nabízí hotel v Luhacovicich, kde je tedy povine jidlo za 400/osobu..... Mno tak ted clovek aby resil, jestli je nebo neni podvod ![]()
tak ja som naletela,skoda ,ze som si toto nepozrela vcera,ale aspon viem,ze sa nemam nikde trepat.stalo ma to 16 eur.
tak mě již během cca měsíce přišlo potřetí, že vyhrávám!!!!!!!!!
Pro ty kdo řeší, zda zaplatit či ne, já nezaplatila a myslela jsem si, že se tomu vyhnu a hle posílají mi další emaily a že mám dokonce i větší výhody!:-D
VÁŠ AKČNÍ BALÍČEK BYL ROZŠÍŘEN
Důležité! Váš akční kód na 10 noclehů zdarma (dohromady)
obdržel NOVÝ STATUS.
:: nový status Vašeho kódu: MULTI-KÓD*
Znamená to, že Váš kód může být využit 3 různými osobami!
Víte už, koho obdarujete noclehy zdarma?
Odeberte svůj balíček a poté darujte noclehy zdarma jiným:
Nedoporučovala by som vôbec reagovať na takéto fiktívne výhry, som toho názoru, že zaplatíte nielen tzv. 395,– Sk, ale zaplatíte podstatne viac to nielen, ale môže dôjsť k zneužitiu Vašich osobných údajov. Taktiež som obdržala takúto výhru, avšak po 32 rokoch praxe v oblasti práva som ich vyzvala, aby vôbec ma
takýmito výhrami nezaťažovali.
Ahoj, poukazy jsou platné. Kdysi jsme s manželem využili a byli jsme spokojení. Je fakt že se musí zaplatit to poštovné 400,– ale tuším že přes účet je to jen 280,–. Nelze si sice vybrat hotel podle sebe ale z jejich registru, přesto se vybrat dá ![]()
Dakujem za tuto diskusiu tiez som takmer naletela az pri plateni som sa zasekla ponukaju zadarmo ubytovanie a platba za dobierku hned som sa zarazila a nasla som si vas este raz dik