Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…no tak aj ja sa hlásim do klubu hlupákov (inak sa to nazvať nedá), teda skôr moja svokruša. V dobrej viere, že je to pre mňa niečo dôležité zaplatila dobierku. Len to má ešte jeden háčik. Ani som netušila, že som niečo „vyhrala“. Ja ani nikto z môjho okolia sa nikde neregistrovali, na adrese bývame sotva pol roka a nikde ju ešte ani neudávame (ani ju ešte poriadne neviem, stále sa pomýlim
. Tak neviem kde ju vykoumali. Kde sa to dá poslať späť aby mi vrátili peniaze? Na obálke je napísané „nezasielať späť“??? ![]()
Ja by som rada poradit ale neviem no krv sa buri v zilach ked sa dozviem nieco taketo
Taky mi dnes přišel email, hlasovala jsem. přečetla jsem na netu že je to podvod a tak jsem jim napsala email, že nechci aby mě něco posílali, tak uvidím co se stane.
Skoro si myslím, že je to podvod od začátku, protože slibují různé odměny - třeba foťák, ale všichni „výherci“ získají pobyt.Je docela možné, že za pár dní ta firma úplně zmizí, nikdo nedostane ani ten pobyt a čistý výnos z těch poplatků bude v něčí nadité kapse!
Teraz mi prislo tiez ze vyhravam 3 dni z europskeho turistickeho rozvoja v nejakom hoteli.ked som vplnila co vsetko bolo treba znovu som sa docitala pri doruceni 299 ceskych korun. takze mi to vychadza ze je to obdoba doterajsej verzie v novom prevedeni.tak pozor
Takže koukám taky nocleh… a v hotelu a peníze předem. Ne vážně tohle je už jak ohraná deska. Nic nevyplňujte tohle je SPAM!
Škoda, že jsem tuto diskuzi nečetla hned
Zase další poučení do života
Myslíte, že tedy můžu dobírku bez následků odmítnout?
Na mail mi přišla zpráva o vyplnění dotazníku, tak jsem vyplnila a odebrala odměnu - zaplacené ubytování v hotelu, měla jsem velkou radost, ale ta mě přešla, když jsem měla zaplatit poplatek za doručení 270,– resp. 390,–za dobírku, tak jsem začala pátrat co je to za firmu a dostala se sem a dočetla se o dalších háčcích, jako je stravné, teda jak se říká - slevu nemáš zadarmo, jdu to vymazat, mějte se všichni a DÍK
Docela se drží a hlavně vám chodí ty maily opakovaně teda alespoň mě
Dobírka přišla, ale nechala jsem to poslat zpět. Jinak mi přišel další email.
Teď už je člověk chytřejší.
To co jste tu napsal jako novinky tak to už tu dávno bylo zmíněno..
přečtěte si pořádně celou diskuzi.. pravidla jsem tam četla ale o tom jídle tam rozhodně nic psáno třeba nebylo..
Janneys 23.05.12 14:21
![]()
Lidi…tohle je směšné, většina si asi neumí přečíst pravidla a proto potom nadává. Mám nacestováno hodně. I přes svůj věk mnohem víc, než většina lidí ve stáří. Zároveň i praxi v hotelech… toto je na stejném principu, jako poukazy Holiday Plus ubytování zdarma za cenu toho, že musíte utratit určitou částku za den. A kdo že tady psal, že za 10€ se někdo někde navečeří? Prosím? ano, ale sám rozhodně ne ve 2 osobách. Navíc další blud, co se tady šíří je, že platit musíte předem. Ne, můžete si to vzít na dobírku. Tudíž zaplatit, až vám poukaz přijde. A seznam spolupracujících hotelů najdete na http://www.eurorest-hotels.com/index.php?… kde vlevo nahore máte katalog hotelů. Například Španělsko a Malgret de Mar mi přijde hodně výhodné. Nebo pokud nechcete utratit navíc skoro nic (když vynechám dopravu), doporučuji Bulharsko a hotel Lilia (228,– Kč osoba/den – navíc blízko u moře), nebo Rumunsko „Colonial“ Pensiune (313,– Kč osoba/den – přímořské městečko…a najdete jistě i mnoha dalších dle vkusu. Chce to jen hledat a přečíst si podmínky a pravidla
Napsat příspěvek
Ale držím se těchto babiččiných úsloví 1/ ZADARMO TI NIKDO NIC NEDÁ a 2/ LACINÉ - DVAKRÁT TAK DRAHÉ. Snad díky moudrosi předků se mi zatím jakžtakž podařilo proplouvat bez velkých zklamání, nervů a ztrát…I když samozřejmě, nějaká ta špatná levná prošlá čkoláda a pod taky byly… ale to jsem si nadával vlastní blbosti či zapomětkivosti…
Ale dělej jak chceš.. jo a ještě jedno úsloví… PAPÍR SNESE VŠECHNO.....jsem si přetvořila na… net snese všechno, když neví kdo je za tím… POZOR. tAK BOHATÁ NEJSI ABYS MOHLA DOTOVAT LUMPY…
aLE DĚLEJ JAK CHCEŠ… V MÉÉDIÍCH ALESPOŇ BUDOU MOCI INFORMOVAT O NAPÁLENÝCH… ![]()
Dívám se do historie emailů a vidím, že už v březnu 2009 mě tato firma kontaktovala s,,výhodnou'' nabídkou. Jenže to ještě měli stránky http://www.eurorest-hotels.com/ Teď vystupují jako Turistico. Jenže stejný odchozí email. Před 5ti lety v emailu ještě upozorňovali, že podmínka uplatnění šeku je povinné stravování, nyní se tváří jako že s firmou Eurorest spolupracují. Viz jejich věta v emailu
znamujeme dále, že Organizátor referenda Turistico spolupracuje s různými
dodavateli. Kupony jsou HOTELOVÉ ŠEKY EUROREST.
A ještě všem, kteří se bojí postihu, když si šeky nepřevezmou: při vyplňování dotazníků k referendu jste pouze souhlasili, že převezmete za určitý peníz šek. Jenže nikdo nebyl předem upozorněn, že musí povinně odebírat i jídlo. Takže vy se nebojte, ať se bojí Eurores či Turistico, jedná se o klamání zákazníka a pokus o podvod. Co takhle hromadná žaloba?
A co se týče toho jídla, je potřeba si dopředu zjistit kde to povinné je a kde ne. My vybírali jen se snídaní a jak se říká- kdo hledá nejde.