Turistico 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Fleret
26.6.12 15:53

A co se týče toho jídla, je potřeba si dopředu zjistit kde to povinné je a kde ne. My vybírali jen se snídaní a jak se říká- kdo hledá nejde.

• Citovat
  • Upravit
mimaml
10.7.12 13:30

daj somárovi rozum...

…no tak aj ja sa hlásim do klubu hlupákov (inak sa to nazvať nedá), teda skôr moja svokruša. V dobrej viere, že je to pre mňa niečo dôležité zaplatila dobierku. Len to má ešte jeden háčik. Ani som netušila, že som niečo „vyhrala“. Ja ani nikto z môjho okolia sa nikde neregistrovali, na adrese bývame sotva pol roka a nikde ju ešte ani neudávame (ani ju ešte poriadne neviem, stále sa pomýlim 8-))). Tak neviem kde ju vykoumali. Kde sa to dá poslať späť aby mi vrátili peniaze? Na obálke je napísané „nezasielať späť“??? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Bibiana Bobalova
10.7.12 13:39

Ja by som rada poradit ale neviem no krv sa buri v zilach ked sa dozviem nieco taketo

• Citovat
  • Upravit
Mirka70
11.7.12 14:01

Turistico

Taky mi dnes přišel email, hlasovala jsem. přečetla jsem na netu že je to podvod a tak jsem jim napsala email, že nechci aby mě něco posílali, tak uvidím co se stane.

• Citovat
  • Upravit
PetrScha
12.7.12 15:14

podvod

Skoro si myslím, že je to podvod od začátku, protože slibují různé odměny - třeba foťák, ale všichni „výherci“ získají pobyt.Je docela možné, že za pár dní ta firma úplně zmizí, nikdo nedostane ani ten pobyt a čistý výnos z těch poplatků bude v něčí nadité kapse!

• Citovat
  • Upravit
Bibiana Bobalova
17.7.12 12:39

nova verzia

Teraz mi prislo tiez ze vyhravam 3 dni z europskeho turistickeho rozvoja v nejakom hoteli.ked som vplnila co vsetko bolo treba znovu som sa docitala pri doruceni 299 ceskych korun. takze mi to vychadza ze je to obdoba doterajsej verzie v novom prevedeni.tak pozor

• Citovat
  • Upravit
Xspy
18.7.12 16:59

Nic nevyplňujte !

:) Takže koukám taky nocleh… a v hotelu a peníze předem. Ne vážně tohle je už jak ohraná deska. Nic nevyplňujte tohle je SPAM!

• Citovat
  • Upravit
misha63
19.7.12 11:16

Škoda, že jsem tuto diskuzi nečetla hned :cert: Zase další poučení do života :zed: Myslíte, že tedy můžu dobírku bez následků odmítnout?

• Citovat
  • Upravit
vladku
19.7.12 23:44

dík za příspěvky

Na mail mi přišla zpráva o vyplnění dotazníku, tak jsem vyplnila a odebrala odměnu - zaplacené ubytování v hotelu, měla jsem velkou radost, ale ta mě přešla, když jsem měla zaplatit poplatek za doručení 270,– resp. 390,–za dobírku, tak jsem začala pátrat co je to za firmu a dostala se sem a dočetla se o dalších háčcích, jako je stravné, teda jak se říká - slevu nemáš zadarmo, jdu to vymazat, mějte se všichni a DÍK

• Citovat
  • Upravit
645
20.7.12 21:07

Docela se drží a hlavně vám chodí ty maily opakovaně teda alespoň mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirka70
20.7.12 21:51

Turistico 2012

Dobírka přišla, ale nechala jsem to poslat zpět. Jinak mi přišel další email.
Teď už je člověk chytřejší.

• Citovat
  • Upravit
Udutová
24.7.12 18:45

to je postřeh :)

To co jste tu napsal jako novinky tak to už tu dávno bylo zmíněno.. :D přečtěte si pořádně celou diskuzi.. pravidla jsem tam četla ale o tom jídle tam rozhodně nic psáno třeba nebylo..

• Citovat
  • Upravit
Udutová
24.7.12 18:47

Janneys 23.05.12 14:21

:D
Lidi…tohle je směšné, většina si asi neumí přečíst pravidla a proto potom nadává. Mám nacestováno hodně. I přes svůj věk mnohem víc, než většina lidí ve stáří. Zároveň i praxi v hotelech… toto je na stejném principu, jako poukazy Holiday Plus ubytování zdarma za cenu toho, že musíte utratit určitou částku za den. A kdo že tady psal, že za 10€ se někdo někde navečeří? Prosím? ano, ale sám rozhodně ne ve 2 osobách. Navíc další blud, co se tady šíří je, že platit musíte předem. Ne, můžete si to vzít na dobírku. Tudíž zaplatit, až vám poukaz přijde. A seznam spolupracujících hotelů najdete na http://www.eurorest-hotels.com/index.php?… kde vlevo nahore máte katalog hotelů. Například Španělsko a Malgret de Mar mi přijde hodně výhodné. Nebo pokud nechcete utratit navíc skoro nic (když vynechám dopravu), doporučuji Bulharsko a hotel Lilia (228,– Kč osoba/den – navíc blízko u moře), nebo Rumunsko „Colonial“ Pensiune (313,– Kč osoba/den – přímořské městečko…a najdete jistě i mnoha dalších dle vkusu. Chce to jen hledat a přečíst si podmínky a pravidla

Napsat příspěvek

• Citovat
  • Upravit
123465
2.8.12 11:25

no já nevím

Ale držím se těchto babiččiných úsloví 1/ ZADARMO TI NIKDO NIC NEDÁ a 2/ LACINÉ - DVAKRÁT TAK DRAHÉ. Snad díky moudrosi předků se mi zatím jakžtakž podařilo proplouvat bez velkých zklamání, nervů a ztrát…I když samozřejmě, nějaká ta špatná levná prošlá čkoláda a pod taky byly… ale to jsem si nadával vlastní blbosti či zapomětkivosti…
Ale dělej jak chceš.. jo a ještě jedno úsloví… PAPÍR SNESE VŠECHNO.....jsem si přetvořila na… net snese všechno, když neví kdo je za tím… POZOR. tAK BOHATÁ NEJSI ABYS MOHLA DOTOVAT LUMPY…
aLE DĚLEJ JAK CHCEŠ… V MÉÉDIÍCH ALESPOŇ BUDOU MOCI INFORMOVAT O NAPÁLENÝCH… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Danielllaa
10.8.12 00:20

už v roce 2009

Dívám se do historie emailů a vidím, že už v březnu 2009 mě tato firma kontaktovala s,,výhodnou'' nabídkou. Jenže to ještě měli stránky http://www.eurorest-hotels.com/ Teď vystupují jako Turistico. Jenže stejný odchozí email. Před 5ti lety v emailu ještě upozorňovali, že podmínka uplatnění šeku je povinné stravování, nyní se tváří jako že s firmou Eurorest spolupracují. Viz jejich věta v emailu :Oznamujeme dále, že Organizátor referenda Turistico spolupracuje s různými

dodavateli. Kupony jsou HOTELOVÉ ŠEKY EUROREST.

A ještě všem, kteří se bojí postihu, když si šeky nepřevezmou: při vyplňování dotazníků k referendu jste pouze souhlasili, že převezmete za určitý peníz šek. Jenže nikdo nebyl předem upozorněn, že musí povinně odebírat i jídlo. Takže vy se nebojte, ať se bojí Eurores či Turistico, jedná se o klamání zákazníka a pokus o podvod. Co takhle hromadná žaloba?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová