Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Huk děkuji,tchýně se nikdy nic nedovolí. Myslím tím oponovat mu nebo tak. Umí být pěkně hnusný i na ní. Zažila jsem to, a ona se ho prostě bojí. Nezastala se mě a ani nemá snahu s dcerou se sejít. Manžel od toho raději dává ruce pryč nebot, jak říká musel by tátu zabít. Ty dva když přijdou do sebe je to hrozný. Takže se mu nedivím, ale jsem ráda, že je na mé straně.
Ještě bych chtěla dodat, že jsem v 17týdnu těhotenství, takže si dokážete přectavit moje noce, když nad tím vším přemýšlím a ubyrám se k tomu, že sem já ta zlá
Tohle mi neprijde jako nestranne hodnoceni situace, tezko rict co se tam vlastne stalo, jen vy vite o co jde… kazdopadne lit olej do ohne nema cenu
Kdovi co tomu předcházelo, každopádnê nadávat dítěti do debilů ![]()
Nevíme, co tam bylo, dětičky nejsou andělíčci, o lhaní si myslím, že vím své, no a jestli je děda prudas. ne že by to bylo košer, ale kdoví, jak a co bylo.
@LadyBrigit tak to je urcite pres caru, diteti do debilu se nenadava zejo,…ale fakt je ze nektera zlaticka umi poradne zlobit a jen svaty se pri nich umi na 100% ovladat… vyhodnocovat situaci u ktere nikto nebyl ![]()
Maminka si asi potrebuje vycistit svedomi ze to ne ona je ta spatna. jasne ze si bude zastavat svoje dite. asi to chce se uklidnit na obou frontech a hlavne zjistit o co vlastne slo a ne ze deda vzdy nadrzuje sestrenici… v tom je hodne predsudku, a proc je tomu vubec tak?
Já bych za ním šla, vynadat dítěti do debilů nesmí. Možná bych byla hodně umírněná v případě, že by třeba dítě vběhlo do silnice a dospělý se lekl, to může být někdy šok.
Dcera byla asi protivná, ale měl to řešit jinak.
Vynadat klidně, ale takhle ne. To bych si to šla vyřídit taky a milá bych určitě nebyla.
No já se dědy nezastávám, ale dovedu předstvit, že to tak klidně mohlo být..
Můj tchán má taky pěkný slovník a unás stačí pouze situace..
Kluk běžel k lednici a chtlě si vzít jogurt vzal za dvířka víc a jeho slovník. Kůůůůůůůrv.. si jeblí… si rychlý jak s. ačka.. Předběhl tchýni, chtěla mu ho podat..byla u toho celá rodihna, takže to slyšeli všichni
@Janasas no kdyz je to jeho bezny slovnik, tak bych se na vasem miste nejak vic neznepokojovala ze ji nadava do debilu
… snad je to i z lasky ![]()
@Janasas asi by postacilo to nejak vhodne vysvetlit dceri, ze dedecek se asi nezmeni at si to nebere osobne
Holky moc dekuji za reakce. Svedomi mam ciste a snazila sem se to resit s nadhledem a klidem.Ale z druhe strany na sebe nenecham rvat.Ze jsem zmetek a jeho vycitani.Vzdy sve deti budu branit, pred takovyma co umeji urazet a pod…Dekuji za prispevky ![]()
@Jendurka
Je fajn, že chlap stojí ma tvé straně (to taky není úplně automatické).
Možná to nechat vyšumět.
Tím spíš, jestli jsi těhotná, tak to hodit za hlavu a semknout se doma, užít si čas s dcerkou, který zbývá, než se mimi narodí a těšit se na něj.
Ještě je otázka, jestli dědu nějak akutně potřebujete, případně jestli babička bude chodit za vnoučaty i dědovi navzdory (jestli se ho fakt bojí, může to být náročná situace i pro ni).
Každopádně držím palce.
My to s prarodiči (na obou stranách) taky nemáme růžové, i když takhle ostré to (zatím) není.
Uprimne bych udelala to same, chapu ze je ti lito dcery, ale radeji aby byla bez dedy nez aby ji nadaval do debilu, at je cholerik nebo ne, tohle se proste nedela, ted zalezi jak jsi na tom s tchyni jestli by s nim mohla treba promluvit, ale pokud by ji znovu nadaval nadala bych mu taky teda. a co na to muz, je to jeho otec, tak at si s nim promluvi.
@Janasas píše:
No já se dědy nezastávám, ale dovedu předstvit, že to tak klidně mohlo být..
Můj tchán má taky pěkný slovník a unás stačí pouze situace..
Kluk běžel k lednici a chtlě si vzít jogurt vzal za dvířka víc a jeho slovník. Kůůůůůůůrv.. si jeblí… si rychlý jak s. ačka.. Předběhl tchýni, chtěla mu ho podat..byla u toho celá rodihna, takže to slyšeli všichni
No teda
Mě by vadilo kdyby mi někdo takhle mluvil před děckem