Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko tohle dělal můj otec na mého syna. Můj otec je cholerik a my měli díky tomu nechutné dětství a mého otce nemusím. Myslela jsem si že když bude mít vnuka tak že se před ním ovládne. Nikoli. Také mu nadával a predemnou zapíral. Takže v září minulého roku jsem se syna zastala, byla z toho přestřelka názorů až jsem dostala pěstí do ramene ( to už otec věděl že jsem čerstvě těhotná) a od té doby pro mě tento tvor skončil. Vlastně jsme spolu už nebyli od toho incidentu v kontaktu a když ho vidím v autě tak otočím hlavu na druhou stranu. Bydlíme kilometr od sebe. U našich byl syn na první svátek vánoční, měl z toho úplné kulové a už tam k ním nechce chodit. Mámě jsem řekla že dokud tam bude tento pán, syn tam už chodit nebude a ani tam už nechce ( je mu 8 let a řekl x krát, že dědečka nemá vůbec rád. Právem). Moji matku to dost mrzí ale bohužel stále žije už 40 rokem s cholerikem a despotou, tak se nesmí divit že nemá okolo sebe ani své děti ani vnoučata. Mým přáním od mala bylo aby šli rodiče od sebe, bohužel nooo, stále nesplněno. Takže zastat se svého dítěte beru jako samozřejmost i za cenu že se někdo urazí či nebude mluvit.