Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prcekaja Já vidím jako jedinou blbost to, že si šla bydlet k rodičům do baráku…ve většině případů to prostě dobrotu nedělá…jinak nic neděláš špatně a i kdyby se ti to časem zdálo jako špatné rozhodnutí, dělá je každý, toho se neboj a neobviňuj se zbytečně
![]()
No on asi bude duvod proc se ostatni sourozenci s maminkou nebavi, ze? Ocividne je to zla manipulativni megera, ktera ma jako zivotni napln nicit ti zivot. Mas to tezky holka. Nezavidim. Snad nekdo prijde s radou, kterou budes schopna splnit a byt konecne v zivote trosku stastnejsi.
@Lalelale když už jsem to nadhodila řekla že jsme bezcitna a nevdecna že mám být ráda že ten barák vůbec mám že ona nemá nic a "dře tu celý život " a nic z toho nemá
@FraDeu kousek od Brna nájmy jsou drahé a bez práce to neutahnu.
@Prcekaja píše:
@Lalelale když už jsem to nadhodila řekla že jsme bezcitna a nevdecna že mám být ráda že ten barák vůbec mám že ona nemá nic a "dře tu celý život " a nic z toho nemá
A čí je teda ten barák? Její taky? Táta jestli dobře chápu zemřel a ty máš po něm díl?
@Prcekaja takže tátovo půlka je tvoje a máma svojí půlku pořád má?
@Monchichik to taky už vidím ale jak jsme psala už v jesn příspěvků měla jsme pocit že se o ně musím postarat když jsem nejmladší a ty starší se nebaví.
@DedBezdez asi máš pravdu ale když jsme si řekla že ať si uvědomí kdo se sní baví a kdo ne tak na to neopověděla a urazila se
@Monchichik můj táta žije ale barák mi přepsal když jsme s ní a zůstali. A podíl z mého manžela zdědil můj syn. Já vím je to složité. Moje máma tu nemá „nic“.
@Monchichik jj přešel bohužel pozdě.
teď bych dala všechno na světě kdyby to šlo všechno zpátky
do určité doby jsme ji takovou nevnímala a nechápala jsem ty dva ale teď je plně chápu
Příspěvek upraven 06.03.20 v 13:49
@Prcekaja píše:
@Monchichik to taky už vidím ale jak jsme psala už v jesn příspěvků měla jsme pocit že se o ně musím postarat když jsem nejmladší a ty starší se nebaví.
Tak asi taky mají důvod, ze se s ní nebaví. ![]()