Udělat test DNA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ale.drozd
28.2.13 19:14

No vím že to vypadá vtipně, ale bohužel je to fakt :( dělám jako kuchař na základní škole a v jedné třídě se to skutečně objevilo. Testy nám dělali se slin a nevím zda to skutečně někam posílali, nebo asi to má na mě být nějaký vtip či co.Je mi to hodně nepříjemné, ale každý na mě ted kouká jako já nevím na co, Do tý doby to bylo vše ok a nevěřil jsem že by to na mě někdo navlík. Jen tak pro zajímavost-kolik tak ty testy stojí-výtěry dělaly asi cirka 40lidem…testy dělali zhruba 3týdny po vyčištění

• Citovat
  • Upravit
Ale.drozd
28.2.13 19:18

Kéž by to byl vtip-ale opravdu jsem ted v bezvýchodné situaci

• Citovat
  • Upravit
1311
28.2.13 19:49

Já měla na mysli, jestli ten testovaný vzorek byl z toho výkalu…je jedno kdy to brali vám, ale pochybuju, že by testovali 40lidí…zadej si do vyhledávače testy dna a vyjede ti několik odkazů…ale výš píšeš, že to bylo na koberec a tady, že ve třídě, nevím, ale ve třídách na základce koberce nebývají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
28.2.13 21:09
@Ale.drozd píše:
Kéž by to byl vtip-ale opravdu jsem ted v bezvýchodné situaci

Urcite to resit s pravnikem, ty jejich testy nic neznamenaj, to neni narizeny soudem, to nedelal soudni znalec. Penez by to stalo urcite hodne, vsak jen neoficialni test otcovstvi stoji kolem 5.

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
28.2.13 21:15
@Ale.drozd píše:
No vím že to vypadá vtipně, ale bohužel je to fakt :( dělám jako kuchař na základní škole a v jedné třídě se to skutečně objevilo. Testy nám dělali se slin a nevím zda to skutečně někam posílali, nebo asi to má na mě být nějaký vtip či co.Je mi to hodně nepříjemné, ale každý na mě ted kouká jako já nevím na co, Do tý doby to bylo vše ok a nevěřil jsem že by to na mě někdo navlík. Jen tak pro zajímavost-kolik tak ty testy stojí-výtěry dělaly asi cirka 40lidem…testy dělali zhruba 3týdny po vyčištění

Vysvetli jim situaci a ze jestli te hodlaj dal sikanovat, ze si je bude zalovat za urazku osobnosti. A oni nemaj v ruce vubec nic, nejaky pseudotesty u pseudolaboratore, ted ty vzorky neodebral policejni technik, takze nulova vypovidaci hodnota.

• Citovat
  • Upravit
Ale.drozd
28.2.13 21:20

No tak dnes už jo-jsem už na druhý škole a v obouch mají koberce kde si decka o přestávkách hrají :) vzorek brali až po uklizení z toho místa ne přímo z výkalu-Brali to všem zaměstnancům školy-údajně. No uvidím jak se situace bude dál vyvíjet, kdyžtak se budu muset opravdu obrátit na pravníka. :,(Tak mi držte palce :)

• Citovat
  • Upravit
1311
28.2.13 21:28

Takže to není směrodatný, když test nebyl z výkalu, protože se tvoje DNA na ten koberec po mohla dostat jakkoli…třeba ti ukápla slina, nebo nevim…určitě bych se s nima hádala. ale jak jsem psala dřív a psali to i ostatní…testy jsou dost drahé, takže pochybuju, že by je dělali tolika lidem…jen to zkoušej… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ale.drozd
28.2.13 21:43

No budu dělat vše. Díky ta tipy. Člověk až žasne, co se mu může v dnešní době stát :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36556
28.2.13 21:49

Třeba jim dali množstevní slevu :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Já vím, pardon, vážná věc.

No, taky záleží, jestli ten předmět doličný ležel v prostorách, kam běžně chodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ale.drozd
1.3.13 18:13

No v ty třídě jsem byl tak 2krát za školní rok.Dnes bylo ticho po pěšině, jsem zvedavý jak se to bude dál vyvíjet. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1.3.13 19:08
@Ale.drozd píše:
No v ty třídě jsem byl tak 2krát za školní rok.Dnes bylo ticho po pěšině, jsem zvedavý jak se to bude dál vyvíjet. :poblion:

Bylo to vůbec lidský? Nedal to tam třebas někdo donesený z domu od psa? Každopádně já bych zaměstnavatele žalovala na ochranu osobnosti a požadovala nemajetkovou újmu, protože pokud to vážně není z tvý strany vtípek, tak bych se tím, že všichni ví, že výsledek testování padl na tebe, oháněla a cítila se pomluvená, poškozená na svých právech, prostě bych se určitě bránila. Pořád mi nejde do hlavy, že kvůli jenomu „hovnu“ by někdo (škola) vyhodila desetitisíce až statisíce za testy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ale.drozd
2.3.13 14:50

No já taky nechápu. Já to lejno viděl jen z dálky-tak nevím. řešej to kvůli tomu že dotyčná, která ho měla ve třídě to vidí jako útok na svojí osobu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.13 10:41

Nech to být jak to je, mám to podobné, ale ještě o trošičku komplikovanější. Mám dítě s jiným mužem a manžel to neví, stalo se a já nevěděla čí miminko je. byl to první a poslední můj úlet a takto to dopadlo, nechtěla jsem dám miminko pryč, nemohlo za to co jsem udělala ať je čí je. Dnes vidím podobu, ovšem né manžela, ten ale vidí v dítku sebe a okolí taky. Denně se sice trápím, ví o tom i biologický otec dítěte, nemá ale jistotu, nedala jsem mu jí, ale viděl nás a ví a řekl mi to, přesto jsem mlžila a nikdy mu pravdu nepotvrdila a ani to neudělám, občas mi zavolá, a zeptá se jen tak naokolo, problém je v tom, že je to kolega z práce, teď jsem na mateřské, ale zpátky se tam nevrátím. Bojím se aby mi malou nevzal. Mám dokonce takový strach, že píšu i tady kde je vše anonymní hodně opatrně. Proto jestli můžu poradit, věř, že je děťátko Petrovo a časem tomu budete věřit oba a dokonce i rodina, ikdyž ta není vůbec důležitá, představ si kdo z nich by za tebou stál, kdyby jsi přišla s tím, že je mimčo Pavlovo, navíc jak by se k němu stavěli, ikdyby jej Petr přijal za vlastní, oni né, krev je krev ( aspoň pro starou školu) Tak nemají jistotu v ničem, a tudíž tam je stále možnost, že je dítko Petrovo a je jejich krví, musí jej milovat ikdyby nechtěli, je to přirozené… Celý život je před tebou a miminkem a tak jej nekomplikuj. Buď silná a to co trápí tebe časem ustane, sice tam pořád bude ta nejistota, ale s tím se dá žít, zadrž to v sobě a jdi dál, teď už musíš. Já osobně to tak udělám, nikdy nezměním fakt, že manžel je otcem dcerky (přestože né pokrevním) je výborným starostlivým a milujícím tatínkem, mám mu co splácet a vážím si ho a dnes už vím, že by jej fakt, že malá není jeho ranila tak hluboce, že bych jej ztratila. Holt těžké kruté ponaučení máme

• Citovat
  • Upravit
jabadabadu
18.3.13 11:25

No vzhledem k tomu, že o tom ví v tvém případě biologický otec a navíc se zajímá, tak je docela možné a pravděpodobné, že se to tvůj manžel doví od něj.

@Anonymní píše:
Nech to být jak to je, mám to podobné, ale ještě o trošičku komplikovanější. Mám dítě s jiným mužem a manžel to neví, stalo se a já nevěděla čí miminko je. byl to první a poslední můj úlet a takto to dopadlo, nechtěla jsem dám miminko pryč, nemohlo za to co jsem udělala ať je čí je. Dnes vidím podobu, ovšem né manžela, ten ale vidí v dítku sebe a okolí taky. Denně se sice trápím, ví o tom i biologický otec dítěte, nemá ale jistotu, nedala jsem mu jí, ale viděl nás a ví a řekl mi to, přesto jsem mlžila a nikdy mu pravdu nepotvrdila a ani to neudělám, občas mi zavolá, a zeptá se jen tak naokolo, problém je v tom, že je to kolega z práce, teď jsem na mateřské, ale zpátky se tam nevrátím. Bojím se aby mi malou nevzal. Mám dokonce takový strach, že píšu i tady kde je vše anonymní hodně opatrně. Proto jestli můžu poradit, věř, že je děťátko Petrovo a časem tomu budete věřit oba a dokonce i rodina, ikdyž ta není vůbec důležitá, představ si kdo z nich by za tebou stál, kdyby jsi přišla s tím, že je mimčo Pavlovo, navíc jak by se k němu stavěli, ikdyby jej Petr přijal za vlastní, oni né, krev je krev ( aspoň pro starou školu) Tak nemají jistotu v ničem, a tudíž tam je stále možnost, že je dítko Petrovo a je jejich krví, musí jej milovat ikdyby nechtěli, je to přirozené… Celý život je před tebou a miminkem a tak jej nekomplikuj. Buď silná a to co trápí tebe časem ustane, sice tam pořád bude ta nejistota, ale s tím se dá žít, zadrž to v sobě a jdi dál, teď už musíš. Já osobně to tak udělám, nikdy nezměním fakt, že manžel je otcem dcerky (přestože né pokrevním) je výborným starostlivým a milujícím tatínkem, mám mu co splácet a vážím si ho a dnes už vím, že by jej fakt, že malá není jeho ranila tak hluboce, že bych jej ztratila. Holt těžké kruté ponaučení máme
  • Citovat
  • Upravit
6
18.3.13 11:42

I to je možné a já jen doufám, že se to nikdy nestane. Taky ví, že nikdy manžela neopustím, a pokud by přišel s něčím přímo za ním, veškeré přátelství, které mezi námi ještě přetrvává, by bylo navždy zničeno, nešla bych k němu, nic by tím nezískal. V tom myslím že uvažuje rozumně a moc dobře toto ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí