Udělat test DNA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jabadabadu
18.3.13 11:50

No, jemu nemusí mu jít ani tak o tebe, jako o dítě. Prostě se může chtít domáhat otcovských práv. Tohle je docela velká rozbuška. A že manžela neopustíš? Po takové jobovce on pravděpodobně opustí tebe.

@amiii píše:
I to je možné a já jen doufám, že se to nikdy nestane. Taky ví, že nikdy manžela neopustím, a pokud by přišel s něčím přímo za ním, veškeré přátelství, které mezi námi ještě přetrvává, by bylo navždy zničeno, nešla bych k němu, nic by tím nezískal. V tom myslím že uvažuje rozumně a moc dobře toto ví.
  • Citovat
  • Upravit
6
18.3.13 12:07

Čekala jsem že mě tady bude někdo odsuzovat, ale co už, s tím co jsem tady napsala.. no zasloužila bych si to nejspíš, každopádně jsem natolik připravená bránit vztah a taky dceru, vím i to že přítel nemá zájem vychovávat dítě, má dvě dospělé a žije dost aktivní život, je vorkoholik a rád si užívá naplno života. Jeho neustálé pracovní vytížení a cestování s tím spojené by mu to ani nedovolovalo a vím, že on takový způsob života miluje a už se nezmění. A beze mne, k čemu by mu to bylo, mít dítě o které by se nemohl starat a mě tím nepřitáhnout k sobě blíž. Tak jsme alespoň kamarádi víc nic. Neví ani věk malé, ani přestože možnost měl, se nesnažil k ní přiblížit, takže si nemyslím, že by chtěl dělat tátu…Jistě i on sám pochybuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jabadabadu
18.3.13 12:15

Já tě nijak neodsuzuju, není to moje věc. Jen tě upozorňuju na tuto reálnou možnost. Nemusí to přijít hned, ale třeba později, může třeba dceru chtít později vyhledat a říct jí to.

Jestli je dcera ještě malá, bylo by od tebe zdaleka nejférovější řešení, přiznat všem barvu a dát jak biologickému otci, tak manželovi možnost s tou informací nějak naložit. teď ještě tu možnost máš. Co se stalo, to se stalo, ale teď máš ještě možnost to částečně napravit a hlavně do budoucna zamezit velkým karambolům. To ale záleží na tom, jestli seš ochotná se vzdát svého současného pohodlí a riskovat, že na to zůstaneš sama.

@amiii píše: Čekala jsem že mě tady bude někdo odsuzovat, ale co už, s tím co jsem tady napsala.. no zasloužila bych si to nejspíš, každopádně jsem natolik připravená bránit vztah a taky dceru, vím i to že přítel nemá zájem vychovávat dítě, má dvě dospělé a žije dost aktivní život, je vorkoholik a rád si užívá naplno života. Jeho neustálé pracovní vytížení a cestování s tím spojené by mu to ani nedovolovalo a vím, že on takový způsob života miluje a už se nezmění. A beze mne, k čemu by mu to bylo, mít dítě o které by se nemohl starat a mě tím nepřitáhnout k sobě blíž. Tak jsme alespoň kamarádi víc nic. Neví ani věk malé, ani přestože možnost měl, se nesnažil k ní přiblížit, takže si nemyslím, že by chtěl dělat tátu…Jistě i on sám pochybuje
  • Citovat
  • Upravit
6
18.3.13 12:28

.

Příspěvek upraven 18.03.13 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jabadabadu
18.3.13 12:33

Pokud jsou tvé 2 starší děti tvého manžela, tak je situace jiná a mlčení je asi řešení. Pokud ale nejsou tak je lepší mu to říct a dát mu možnost se svým životem nějak líp naložit. A o pohodlí jsem mluvil zejména v souvislosti s tím, že bys přišla o zázemí celistvé rodiny, byla bys na to sama.

@amiii píše:
V žádném případě, toto není řešení, to je zničení všeho, bohužel bylo by to jen mou vinou což přiznávám, ale nikdy bych to neudělala, půjdu dál tak jak to je. A kdyby se jednou stalo že se to dozví, tak co, byla by to větší rána než dnes? nebyla, bude to pořád těžké, ale vím, že on jí miluje už dnes tolik, že by se jí nevzdal ani s vědomím, že není jeho.
Navíc když mluvíš o pohodlí, to bych měla snad větší kdybych to přiznala, malá by měla buď tatínky dva, měla bych pro ní více peněz, tak se to dnes i řeší né, alimenty a pod.? navíc přítel není z těch kteří se mají zle, jenže to není vše, to opravdu nechci. Už se stalo a já chci pro svou rodinu klid, já i přítel jsme se museli smířit s tím, že pro sebe stvořeni nejsme. A navíc mám ještě dvě starší děti a jim bych taky ublížila. Ale pokud jsi muž a máš ženu a s ní děti, chápu tvůj postoj. Ale věř, že bys i ty na v tomto případě byl raději přestože píšeš, že né, kdybys o ničem nevěděl.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.13 12:44
@jabadabadu píše:
Pokud jsou tvé 2 starší děti tvého manžela, tak je situace jiná a mlčení je asi řešení. Pokud ale nejsou tak je lepší mu to říct a dát mu možnost se svým životem nějak líp naložit. A o pohodlí jsem mluvil zejména v souvislosti s tím, že bys přišla o zázemí celistvé rodiny, byla bys na to sama.

ano jsou jeho, žijeme spolu 20let a nebudu nic měnit, stalo se co se stát nemělo, ale možná v tom bylo něco víc, možná že právě toto nám utvrdilo vztah, samozřejmě záleží na lidech, na jejich přístupu k životu, na jejich vyznání, prostě na mnoha faktorech.

• Citovat
  • Upravit
jabadabadu
18.3.13 12:48

No tak hlavně pokud se na to přijde, tak manželovi neříkej, že vám to utvrdilo vztah, jak píšeš, to by ho akorát ještě víc rozzuřilo. :mrgreen:

@Anonymní píše:
ano jsou jeho, žijeme spolu 20let a nebudu nic měnit, stalo se co se stát nemělo, ale možná v tom bylo něco víc, možná že právě toto nám utvrdilo vztah, samozřejmě záleží na lidech, na jejich přístupu k životu, na jejich vyznání, prostě na mnoha faktorech.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.13 12:56

No jo máš navrch, asi proto tady vkládáš příspěvky, holt se nevyplácí, někam něco psát, jen nechápu zda tě to jako muže posiluje, nebo jaký jiný důvod si měl se takto zapojit, když né s radou, protože to co tu předvádíš je jen a jen sarkazmus :potlesk: :potlesk: :potlesk: třeba jako když jinde píšeš, že dnešní ženy které nechtějí mít tři děti jsou divné… no nic, raději žít takto, než s názory jaké vnímáš ty..

• Citovat
  • Upravit
jabadabadu
18.3.13 13:12

Nebuď tak přecitlivělá. Napsal jsem ti svůj názor a na závěr si trochu rýpl. To je všechno. Sarkazmus jsem použil akorát ve svém posledním příspěvku a jen decentně, v předcházejících žádný není. Vnímáš nesouhlasný názor jako útok a odsuzování. ;)

@Anonymní píše:
No jo máš navrch, asi proto tady vkládáš příspěvky, holt se nevyplácí, někam něco psát, jen nechápu zda tě to jako muže posiluje, nebo jaký jiný důvod si měl se takto zapojit, když né s radou, protože to co tu předvádíš je jen a jen sarkazmus :potlesk: :potlesk: :potlesk: třeba jako když jinde píšeš, že dnešní ženy které nechtějí mít tři děti jsou divné… no nic, raději žít takto, než s názory jaké vnímáš ty..
  • Citovat
  • Upravit
1957
18.3.13 15:05

Napráskal by to jedině zapšklý jedinec. Chlapi toto moc nedělají. Spíš to dělají zneuznané milenky. Pořídí si dítě a pak informují milencovu manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.3.13 15:07

Ahoj! Já bych na tvém místě taky nic nepřiznavala manželovi. Kdo vi zda se to vůbec od toho frajera dozvi. Diť ty pišeš, že ani on neví jestli dítě je jeho. Já byt tebou, kdybych ho někdy potkala a on se tě na to zeptál se smíchem bych to popřela. Musíš to zahrát přesvědčivě, aby on tomu definitivně uvěřil. Pak ti nehrozí, že by už někdo to mohl tvému manželovi řict. A jak ty to tak na 100% můžeš vědět, že to tídě je toho chlapa. Třeba je doopravdy tvého manžela??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jabadabadu
18.3.13 15:17

Nikdy nevíš, jetli mu nerupne na stáří v kuli a nebude třeba chtít biologickou dceru vyhledat.

Ale jistě, v případě, který je tu teď popisován, kdy už má paní s manželem další 2 děcka, je asi mlčení řešením, ikdyž s docela velkým rizikem.

@vendulka72 píše:
Napráskal by to jedině zapšklý jedinec. Chlapi toto moc nedělají. Spíš to dělají zneuznané milenky. Pořídí si dítě a pak informují milencovu manželku.
  • Citovat
  • Upravit
1957
18.3.13 17:25

Spíš bych se bála, že bude potřeba něco kvůli zdraví a zjistí se, že to nemůže být manželovo, protože to má nějakou nepatřičnou krevní skupinu. :?

Je to blbé, vůči manželovi :|.

Nevěřím na chlapy jako romantiky, kteří na stáří budou vyhledávat biologické dcery svých milenek. Že by jí třeba chtěl odkázat svůj majetek :mrgreen:
Nevěřím. Spíš jsou rádi, že se jimi nemusí zabývat. Stačí, že bude vědět, že je a nazdar. Toho bych se fakt nebála. Chlapi opouštějí bez mrknutí oka svoje zákonné děti, proč by se měli nějak rozplývat a angažovat u dítěte od milenky, která o to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jabadabadu
18.3.13 17:36

To jsou takové ty případy, kdy mají ve stáří hnutí slabomyslnosti a chtějí se všema usmiřovat. A potom volají Pošty pro tebe. :mrgreen:

@vendulka72 píše:
Spíš bych se bála, že bude potřeba něco kvůli zdraví a zjistí se, že to nemůže být manželovo, protože to má nějakou nepatřičnou krevní skupinu. :?

Je to blbé, vůči manželovi :|.

Nevěřím na chlapy jako romantiky, kteří na stáří budou vyhledávat biologické dcery svých milenek. Že by jí třeba chtěl odkázat svůj majetek :mrgreen:
Nevěřím. Spíš jsou rádi, že se jimi nemusí zabývat. Stačí, že bude vědět, že je a nazdar. Toho bych se fakt nebála. Chlapi opouštějí bez mrknutí oka svoje zákonné děti, proč by se měli nějak rozplývat a angažovat u dítěte od milenky, která o to nestojí.
  • Citovat
  • Upravit
jabadabadu
18.3.13 17:38

Ano, manžel tady plní roli soumara. Může ho uklidnit, že není zdaleka jediný a že to tak příroda chce. :mrgreen:

@vendulka72 píše:
Je to blbé, vůči manželovi :|.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria