Uděláte si čas na blízké?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3023
3.7.19 16:18

Takovyhle dedy v rodine nastesti nemame. Muze chtit videt alespon tebe, deti si muzou hrat v poho doma jak jsoz zvykle a vy muzete i s macechou a tvym chlapem pokecat u obeda v kuchyni. Co je pozvat na obed? Nebo grilovacku pokud mate zahradu… je to smutny, no. Asi ho macecha ocarovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.19 16:20

Nemá zájem hold :? Ale z vlastní zkušenosti není ani přehnaný zájem nic moc příjemného (nebo aspoň pro mě a to jsem extroverz) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.7.19 16:22
@7.straka píše:
Holky, zajímalo by mě, asi hlavně od maminek, které pracují, uděláte si čas, při všech těch povinnostech, na lidí, na kterých vám záleží?
O co mi jde… strašně mě teď nakrknul táta, od dubna „si neudělal čas“ aby se viděl s vnoučaty. To bydlíme deset minut autem. Dojela bych. Ale prostě nemá čas. Teď jsem s ním mluvila, jedou na víkend na nějaký festival, na to čas mají (jeho žena není moje máma) ale prostě na děti si ho neudělá. Za tři měsíce ani blbou hodinu. :nevim: Přijde vám to normální? Podle mě normálně nemá zájem. Je to teda hlavně práce macechy, ta má evidentní zájem na tom, abychom neobtěžovali, chce ho mít jen pro sebe, už takhle otrávila i starší ségru.
Já když jsem chodila do práce a třikrát v týdnu byla v tělocvičně, tak jsem si ten čas na rodinu, kamarády taky udělala. Tak nechápu, že „nejde“ si něco třebas i měsíc předem naplánovat a pak to dodržet, pokud do toho nepadne třeba nemoc.

Hele Kč byla vždycky ta, co vzala auto, jela 100 km na dvou hodinovou návštěvu a tak nějak opačně je to teď „problém“. Mně to teda nějak nevadí. Tchyně bydlí taky deset minut, říkala jsem ji, že vždy když pojede z práce, ať se tu staví, koukne na malého a taky nic :nevim: a to jako zájem má! Prostě ale má vaření, barák, svoji mámu, tak taky chce mít asi klid. Já si zas říkám, než uklízet nebo ve vedru někam s dítětem, tak to neřeším. Ale jen, že to nemusí být úplně nezájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
3.7.19 16:23

@7.straka mě nezavolá ani moje máma. Ani nepřijede, max. na narozky dětí a hned kouká že by jela zpátky. A nemyslím si, že by neměla zájem, prostě je taková. Druhý prarodiče to samý. Přijedou jenom když je pozvem. A já se k mladým taky necpu. Když chtěj hlídat, tak děti přivezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
3.7.19 16:33

Nová paní v tom být nemusí…
Tátova druhá žena domlouvá rodinné sešlosti skoro vždycky…jinak by se mohlo stát, že se neuvidíme rok…můj táta i já to máme hodně ložené tak, že se nemusíme vidět co týden, abysme věděli, že se máme rádi :oops:
Já to mám taky tak - chodím do práce, věnuju se malýmu, takže hodně jezdíme po výletech, chodíme všude možně. Dvakrát v týdnu pracuju až do večerních hodin, to neudělám nic…takže ty dny okolo se věnuju synovi, domácnosti, svým zájmům, svému chlapovi, a už prostě nezbývá čas jezdit k někomu na pokec na kávičku co týden :nevim: Takže když v těch několika málo chvílích mám navštívit celou relativně širokou rodinu, nakonec se s každým vidím sotva jednou za čtvrtletí…
Kdybych měla pravidelně jezdit za mámou, tátou, ségrou, švagrovou, tchýní, babičkou, a dvouma strejdama s rodinou, tak nedělám nic jinýho… :? :oops:
jednoduché počty. I když budu KAŽDÝ VÍKEND navštěvovat jednoho z nich, tak se to protočí za dva měsíce. A to nemluvím o nejbližších přátelích.
A já odmítám být každý víkend po celý rok někde u někoho na návštěvě, nebo mít co víkend někoho nakýblovanýho doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
3.7.19 23:09

Brácha jezdí okolo mýho baráku denně a neviděla jsem ho od ledna. K našim se stavuje a s rodičema vede několikrát týdně hodinové rozhovory. Přítelkyni nemá a žije sám, takže by ho jedno kafe neudrželo, že by mu něco uteklo. Já mu občas napíšu, tak odpoví, ale sám nic… Nemyslím že máme špatně vztahy, ale taky se nehodlám bratra doprošovat, aby se přijel podívat na synovce. Naposledy jsem za ním byla já. Byl měsíc na neschopence a věděla jsem to od rodičů. Sám by se ani neozval aby řekl, že je doma ať se stavim a to jsem na mateřské… Tohle jsou prostě geny po mém tátovi, ale já se s tím alespoň snažím něco dělat když to o sobě vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová