Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
7.10.13 14:14

@Nadyen ahojky, no, my ještě čekáme:) je fajn, že malá prospívá :)
mě se stále prďolka neotočila, do porodu mám měsíc, tedy čím dál tím víc je na pořadu dne kaiser - ale mě to nevadí…uvidíme, jak to dopadne. Koncem pánevním rodit nechci a žádný chvaty a hmaty taky nechci, aby mi dělali :nevim:

podívej se do galerie, dávala jsem sem fotečku vývoje mýho pupíku - najdeš to snadno, je to někde hned na začátku :)

jinak my stále nejsme přestěhovaní, snad se to do konce října ještě stihne, zařízení už mám kromě matriky vše, na tu pujdem tento týden, čekalo se na přítelův rodný list :) a už mám zabaleno do porodky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.10.13 14:56
@Ivčis píše:
Ahojte holky, tohle je fotka z 37tt. Dnes jsem už 39+6 a už bych to měla ráda za sebou :) Zítra mám druhý termín a zatím neodešla ani zátka :(. Vypadá to že prcek půjde rovnou do školky :mrgreen:. Mějte se krásně :kytka:

tak teď si mě pobavila s tou školkou…:D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
7.10.13 15:00

@Domuska Děkuji ti za radu, hned ráno tam teda půjdu, aspoň taky budu klidnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.10.13 18:32

@Ivčis Ahoj, pěkný bříško :) Jinak buď v pohodě, mě nepraskla voda a ani neodešla zátka a rodila jsem na termín, takže nemusí ti ani zátka odejít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
8.10.13 12:26

Ahoj, přidávám svůj pupík ve 21tt :P :oops:

• Citovat
  • Upravit
4411
8.10.13 12:31

Holky děkuji za pochvaly, ale teď už tak pěkné není :(. Tohle byla poslední fotka bez strií, ve 14dnech mi bříško pěkně zmodralo :nevim: a to jsem si kupovala samé drahé oleje a mastila 2krát denně. No, co je doma to se počítá, takže jsem nemohla být vyjímka v rodině a mít nepopraskaný pupek. Je to opravdu dědičné :roll:.
@Kelly3 Já jsem dneska oficiánlě přenašečka :lol: 40+1tt, už aby to bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.10.13 12:33

@Ivčis Bude co nevidět :) třeba i dnes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.10.13 13:35

Prdlajs kvalita :roll: Jinak 8*3 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
9.10.13 19:05

@stephora chjo ja bych se hned stehovala.. :zed: cicham, cicham, ze brzo pujde maly ven :mrgreen: nevim sice, jak sem k tomu prisla, ale intuice je silnejsi, nez kdyz mi rikala, ze cekame kluka.. a to se splniloooo :pankac: radsi jsem si uplne vsechno sbalila vc. rucniků. jsem straaasne zvedava na zitrejsi kontrolu co mi rekne chlapec :D =) uz se tesiiiim a pak po tydnu.. jo a byly jsme na socialce a je to super, dostanu i porodne.. :potlesk: jak je? co noveho?

• Citovat
  • Upravit
Domuska
9.10.13 19:09

@Nadyen ahoj :hug: jééé ja takovouto velikost mam nachystanou do porodky 8o jako 60-62.. :nevim: asi je to velike co.. :think: jinak uz me to siiilene nebavi, ale snad do terminu nosit nebudu, natoz prenaset. to by me zabilo. ale koupim si zitra pupalku a budu zobat. uvidim o mi rekne doktor. jak ja ti zaaaavidim =) ale alespon mam uz vsechno vsecicko nachystane a sbalene =)

• Citovat
  • Upravit
Domuska
9.10.13 19:11

@Kelly3 8o jaktoo? jako ze ti predem neodesla zatka, nebo nepraskla voda.. ani nekolik dni pred tim jsi nemela nejake bolesti nebo neco? :think:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
9.10.13 19:14

No, v patek 36tt… :D uz fakt velike brichisko :mrgreen: maly musi mit snad 3 kg

• Citovat
  • Upravit
Domuska
9.10.13 19:14

@KaCinDa urco. za to nic nedas :hug:

• Citovat
  • Upravit
2663
9.10.13 19:34

@Domuska krááánej pupík :) pěkně dole, jak má být :)moc hezký mamča jsi :hug:

já jdu do porodky teď v pátek na první KO, budu 36+2 :) tak snad se mi nějak vyjádří k tomu císaři :)budu se asi hodně na všechno ptát…ani nevím, zda mi už natočí monitor :nevim:
taky už mě to nebaví, břich je těžký, blbě se mi sedí, blbě obrací ve spánku, nikam už počádně nedojdu, protože mě břicho tahá…

stěhování je opruz, to nechtěj, já už dva dny balím - to sice není tak hrozný, ale krabice tu není kam dávat, zakopáváme tu o ně a fakt je není kam dát… máme 40 krabic napočítaných od stěhovací firmy a když je všechny naplním, tak nevím, kam je dám…no ale nějak se to vyřešit musí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.10.13 19:51

A co čekáte (pohlaví)?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie