Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
14.10.13 19:50

@Domuska no krásné to máš Domčí :) moc hezké povlečeníčko… já ještě postýlku nemám postavenou, až se přestěhujem, bude-li čas (jakože mě nepovezou hned do porodnice), tak si to smontuju a načančám taky :) jenže my musíme ještě do Ikey, protože nemám na mimi věci komodu, potřebuju do dětského postel (nejprve pro sebe a případné hosty - rozkládací) a později na ní bude spát Beruška, až bude velká na postýlku :)

takže já kdoví, zda vůbec něco vyfotím, jakože před naroztením myslím :nevim:

ale nebudu tam mít ty nebesa, to vím jistě, já na to moc nejsem, pro mě je to lapač prachu, ale jakože líbí se mi to moc, jen to sama domu nechci - já jsem úchyl - nemám doma ani koberce - jen jeden kusový v obýváku pod sedačkou a konferenčákem, aby nám u TV nebyla zima na nohy :mrgreen:, ale jinak miluju plovoučky (nebo jiný typ podlah), prostě žádnej koberec, mám pocit, že se v tom drží roztoči :mrgreen:

fotočku pošli, jak tančíš s miláčkem, to jsem zvědavá! na tebe, miláčka i botičky?:)

já ještě neobjednala, musí mi přijít ta mateřská :nevim: Deichman taky využívám, jen občas tam nemaj nic, co by se mi líbilo :nevim: ale taky tam nakupuju, některé boty mám dokonce léta! nedělaj tam zas takový šunty, a hlavně nedělaj cavyky s reklamacema 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
18.10.13 11:14

@stephora co mas z toho.. ja jsem uchyl na uklid :D coovece to nezavidim ze jeste toho mas tolik.. :/ vcera jsem byla u dr na kontrole a rikal ze je vsechno v pohode a pripravene. Cipek 1'5cm, hlavicka naleha na cipek, CS 5, tak mi udelal hemiltona. Maly ma tak 3kg a ja strasne natesena ze do dvou dnu porodim.. bolesti zad, podbrisku… po vane se to zesililo a ja uz jasala. Pak bum a nic.. ani nespinim, nic me neboli, proste se nic nedeje. :roll: Uz fakt budu becat.. cetla jsem, ze se to muze rozjet jeste do 4dnu ale osobne mam takovy pocit, ze mi ho doktor udelal jen nejak slabounce, protoze jsem vubec nespinila a ani to nijak nebolelo. :nevim: a co ty noveho? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2663
18.10.13 14:20

@Domuska ja byla dnes na kontrole a stav sveho cipku neznam, nerikaji mi ho v porodnici, ani ho nepisou do prukazky :-(
mala neotocena, termin na cisare dostanu az 25.10. na dalsi kontrole. Strasne se bojim, ze zacnu rodit predcasne a budou jen problemy… :nevim: protože ja do celkove anestezie nechci, pak probleju dva dny a neudela se mi mliko atd…potrebuju to jeste min, tyden vydrzet, nejlepe jit v klidu na termin cisare… se i dneska ale doktorka pohrabala na cipku a me ted boli zada a bruicho a bojim se… radsi si pujdu lehnout, aby se mi nic nerozjelo…

nic ze mě nastesti netece, ani hlen, ani voda, zatim…ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.10.13 20:13

@Domuska tak nám dnes v diskusi, kde jsme maminy, co rodí v listopadu, umřelo jedno nedonošené miminko po měsíci boje v inkubátoru…jsem z toho úplně hotová :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.10.13 13:20

@stephora ty kravo :( to bych neprezila… v kolikatem se narodilo? a s tim tvym porodem.. ono je to pro tebe na prd jak jsi rikala ze bys chtela rodit prirozene.. kazdopadne na druhou stranu nwmusis cekat, kdy se ti porod rozbehne apod. Budes mit hezky naplanovany den porodu a zadne dvoudenni porodni bolesti :) ja se spis ted hrozim, co kdyz se pri porodu neco nedej boze udije a malemu se neco stane.. proste furt plasim :/ uz vcera pri vymene manzelek me bolely zada, tak jsem skakala na balone, pritel masiroval.. nic. Musela jsem do sprchy, kde zaxaly krece do bricha a nepolevovalo. Uz jsem myslela ze pojedem, ze to je ono, ale zaspala jsem :)) uz me to vazne se*e.. pritel furt „uz rodis? uz jedeme?“ :)

• Citovat
  • Upravit
Domuska
19.10.13 13:20

@stephora ty kravo :( to bych neprezila… v kolikatem se narodilo? a s tim tvym porodem.. ono je to pro tebe na prd jak jsi rikala ze bys chtela rodit prirozene.. kazdopadne na druhou stranu nwmusis cekat, kdy se ti porod rozbehne apod. Budes mit hezky naplanovany den porodu a zadne dvoudenni porodni bolesti :) ja se spis ted hrozim, co kdyz se pri porodu neco nedej boze udije a malemu se neco stane.. proste furt plasim :/ uz vcera pri vymene manzelek me bolely zada, tak jsem skakala na balone, pritel masiroval.. nic. Musela jsem do sprchy, kde zaxaly krece do bricha a nepolevovalo. Uz jsem myslela ze pojedem, ze to je ono, ale zaspala jsem :)) uz me to vazne se*e.. pritel furt „uz rodis? uz jedeme?“ :)

• Citovat
  • Upravit
2663
19.10.13 14:00

@Domuska nějak brzy, tuším že ve 29tt, možná ještě dřív…no hrůza, jsem tu včera brečela jak želva…život je nespravedlivej.

já právě se jen bojim, že začnu rodit dřív, než mi daj termín…protože fakt mám břicho jak medicinbal a včera mi taky nebylo dobře, špatně jsem spala, už je mi fakt ouvej, žádný polohy nepomáhaj, v každý mě něco bolí… Navíc do toho to stěhování a stres, aby se to vše zas vybalilo a stihlo připravit - no, snad to do plánovaného CŘ vydržím, daj mi termín až 25.10. v pátek…jinak mě císařem rodit nevadí, právě, že si ty dvoudenní porodní bolesti ráda odpustim :lol:

u tebe mi přijde, že jsi měla klasický poslíčky ;-) tak uvidíš, mělqa by nejdřív odejít hlenová zátka - to popisujou ženký jako gelovej nebo mazlavej sajrajt co nějakou dobu vytýká z pochvy - můžýe bejt čirej, nažloutlej, nahnědlej…no a kdyby ti prsakla voda, rychle dp porodky rovnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.10.13 16:06

@stephora je to hnus.. nevyrovnala bych se s tim 8o. :,( ja mam poslicky furt, ale takto silne jsem jeste nemela. tak jsem si rikala, ze kdyby to byl porod, tak to bude bolet a silit furt i kdyz se probudim.. no ja mam proctene vsechny denicky o porodu + diskuse a nektere zatka neodesla vubec, nebo nepraskla voda a jen bolesti.. takze prave proto bych jela, kdyby to trvalo nejak dlouho. :nevim: :think: no vidiiis do patku mas uz jen chvilku :P treba se s tebou nejak domluvi, ze by to so i driv nez v terminu udelat ten cisar, aby ses netrapila vzhledem ke tve vysce. nemyslim to zle, ja jen ze uz toho mam ja plne zuby a to merim 172cm a pribrala jsem 8kg.. tak si dokazu predstavit jak na prd se musis citit ty, zvlast, kdyz nemuzes pouzit nejake „vyvolavaci“ techniky :zed: ja musim doktorovi vytknout, ze udelal HH spatne a at to laskave opakuje a poradne! :D pritel bude mit zrovna volno, tak by se ct nebo pa mohl narodit =)

• Citovat
  • Upravit
2663
19.10.13 17:25

@Domuska já se neurazim, neboj, já mám svoji minivýšku ráda - ale je fakt, že 158cm a 14kg navrch - nic moc :nevim: bohužel jsem v posledním měsíci nabrala 4 kila, je to jen voda - musí být, jsem hodně oteklá, ruce i nohy, trochu i obličej… Nijak víc nejím, spíš míň a taky se míň hýbu, ale tuk by se mi tolik neukládal…snad splasknu po porodu…musím! nemohla jsem tolik ztloustnout za posledních pár týdnů, abych se musela vysloveně vyžírat a to nedělám, protože ani nemůžu :) jak mám malou furt nahoře, pořád mě pálí žáha :poblion:

já žádné vyvolávací taktiky nesmím dělat, naopak, musim v sobě holčičku udržet co nejdéle, aby mě pěkně fikli v epiduralu/spinalu a dobře se mi hojila jizva :mrgreen: naplánované to mám hezky :) dneska jsem ale musela zvednout dvě lehčí krabice, a od včera mě přecejen pořád trochu pobolívá bříško, ale ne v podbřišku, spíš nahoře…snad to bude OK - potřebuju se přestěhovat a ještě i něco vybalit, udělat pokojík pro malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
23.10.13 16:24

@stephora s tou vahou te zacinam dohanet :D ja uz mam 10 nahore 8o :cert: jak to vypada se stehovanim? =) me zaha pali nesmirne vesmirne furt a ani 6 rennie nepomuze.. holt si na to zacinam zbykat a snazim se to ignorovat. Mno.. v pondeli jsem mela desne bolesti zad doprovazene i bol v podbrisku, tak jsem si dala vanu. Nic. nepomohlo… tak zase balon, masaz, chozeni, lezeni.. nic. tak znova vana. kdyz uz ani tentokrat nezabrala, tak jsme po 6 hodinach techto bolesti jeli do porodnice, ze uz rodim. ovsem na prijmu mi bylo receno, ze jsou to zrejme jen silni poslove, protoze tam dole se nic nedeje.. pichli mi injekci s tim, ze bud se mi vyvola porod, nebo usnu. Usnula jsem a rano jsem se vzbudila a furt me to bolelo, tak jsem to rekla dr, ten me vysetril a rekl, ze od prijmu se nic nezmenilo. No, vcera mi odesla zatka (uz jsem to tu jednou psala) ale ted jsem zjistila, jak doopravdy vypada. Na papiru jsem mela hlen jako sopel a za chvili dalsi a dalsi a doslova to ze me viselo i s primesi krve (pardon za drobnopopis) :D tak jsem se tesila ze budu rodit a prd. dnes me pustili s tim, ze za tyden na kontrolu do porodnice uz. to budu 39tt a asi mi jebne jestli budu prenaset. ty jdes zitra na termin cs hodit domluvu co? maly sebou desne sije furt uz druhy den. ne ze by mi to vadilo ale vcera to tak bolelo, ze jsem nemohla dojit z vychazky na pokoj jak jsem se svijela :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
2663
23.10.13 17:04

@Domuska no, já jdu v pátek a tam se dozvím, zda se malá neotočila a zda mě tedy naplánujou císaře a na kdy. Dneska mám ale obavy, že se začíná otáčet :zed: a to se mi vůbec nelíbí, těšila jsem se, že ji vyndají tím cs :-/ břicho mi trochu kleslo a mám pocit, že ji cítím trochu jinde než včera :nevim: ale jako že by mě začala kopat do žeber, to ne… ona už moc nekope, jen se tak vlní, zlenivěla, ale hýbe se, to zas jo…jsem z toho všeho nějaká nervní. Nechci, aby se otočila!

mě zatím nic neodešlo, ale rodit ještě nesmím, nemám pokojíček :mrgreen: v beruščině pokoji jsou jen krabice a bordel :nevim: postupně se tím prokousávám, ale jde to pomalu. dneska mě právě hodně bolí břicho kolem pupku, jakoby se mi tam snažila protlačit, tak spíš sedím a dospávám kus probdělé noci. Na váhu jsem zatím nelezla, bojím se, ale snad jsem po 15ti kily -v pátek se stejně zvážit musim, abych nahlásila v porodnici…jsem nechutně oteklá až to bolí… a všechno mě bolí…žádnej optimismus teda a to se bojím, že budu kdoví jak dlouho přenášet a nechaj mě, protože to dítě se otočí a já nebudu rodit příští týden, ale třeba za 3 týdny a to mě jebne fakt už…

za popis hlenové zátky díky, aspoň vím, jak to vypadá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.10.13 09:21

@stephora tak cooo? jak jsi dopadla? vidim, ze je to vtipne :lol: tys chtela rodit normalne a ja cisarem. ted se to obratilo a ani jedna si neumime predstavit opak porodu :mrgreen: asi by mi jeblo kdybych mela rodit cisarem :D nevim, nejak se tesim uz. asi zoufalost :D :D me na kazde kontrole furt rikaji, ze uz bude venku kazdou hodinou a ho**o… :pocitac: ale je fakt znat, ze maly klesl, protoze zaha me pali, ale jen trosicku. ze to neni nejake extra nechutne paleni na bliti :poblion: jinak zatka mi odchazi jeste i dnes. takze uz 5den.. :nevim: snad kazdym dnem porodim :roll: uz mam 11kg nahore :lol:

• Citovat
  • Upravit
2663
26.10.13 09:35

@Domuska vůbec se mě neptej, nemám NIC! sice mi milostivě schválil kajzra primář, ale nechávaj mě další tejden čekat, v púátek zase kontrola (budu 39+2) a pak teprv dostanu termín. fakt mě porodí kajrem až na termín a v klidu mě vystavujou riziku, že kdykoliv začnu rodit spontánně, přestože to znamená komplikace! :pocitac:
a ještě mi s úsměvem řeknou „kdybyste začala rodit, na nic nečekejte, nepočítejte minuty mezi kontrakcema a hned přijeďte“ sem myslela, že tý doktorce asi jednu natáhnu :cert: už mě měli v příštím týdnu odrodit!!!

no včera jsem bulela jak želva, fakt mě tejrají. NOhy mám jak konve, ruce taky, běhm posledních 5ti týdnů jsem nabrala 6kg, strašně zadržuju vodu, neobuju boty, neoblíknu kalhoty, nic :nevim: navíc mi vylítl tlak na 140/80, ale NIKOHO TO NEZAJÍMÁ! chcípnu na preeklampsii já i dítě a bude klid :cert: :zed:

jinak jsem zavřená a kontrakce nemám, takže díkybohu aspoň nerodím, jenže to se taky může změnit každou minutou, že :nevim:

jsem strašně naštvaná…promiň :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.10.13 11:13

@stephora jak jako kdybys zacala rodit a nemas cekat na kontrakce… :lol: jako promin ze se smeju, ale jak to mas sakra poznat, kdyz ti nepraskne voda? 8o ja jsem tam jela po dvou vanach, 6 hodinach bolesti a rekli mi, ze to jsou poslicci, a jeste ze me meli doktori dobry den :palec: :pocitac: ja taky premyslim, jestli nerict, ze strasne pribiram, protoze jako 11kg nahore.. 8o 4 kg snad za tyden nebo dva naletely nahoru.. dyt to neni normalni.. 8o ja to nejak nechapu… tak mala se jeste neotocila a kdyz se ti ze dne na den otoci, tak ma jako stihnout sestoupit ti do panve a ty si v klidecku odrodis? jako to je tak na akutni cisar, kdybys zacala rodit normalne 8o ja teda nechci byt chytra, jestli to tak vyzni, ale co tady mam nacteno… :nevim: kdyz jsem ted sla pomalu s brekem za doktorem ve ct, tak na me hodil pohled, jako co tam otravuju a ze on s myma bolestma nic neudela a muzu se zkusit zeptat primare, jestli by mi povolil rodit driv. tzn ze by vyvolali porod 4.11… musim mu tedy rict, ze uz mam 103kg (ano, proboha!!!):D a v prukazce mam 99… asi me necim paci po hlave, ze jsem se nechtela priznat sestricce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
3.11.13 10:18

Jen oznamuju, ze maly uz se narodil. 28.10 v 20:12 s mirami 3700g 51cm =) :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky