Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domuska no Domí, teda, a já to nějak celé prošvihla to tvoje rození!!!
gratulace
![]()
já jdu na plánovanej císař 6.11. ráno nastupuju a řezat mě budou někdy po obědě
tak drž palce a do SZ pošli fotečku malého ![]()
a jaké to bylo???
@Domuska jo a jinak nejsi vůbec chytrá
jás i tyhle otízky kladu taky, ale neznám na ně odpovědi - taky se musím smát, jak mě instruují a přitom já vim prd
mysleli to asi tak, že nemám čekat na takové ty kontrakce po 5ti minutách pravidelné, jak jinak doporučujou, že to má bejt, když máš dítě hlavou dolu a čeká tě normální porod, ale že mám přijet hned, jakmile něco - ale já bych to stejně nepoznala, vim prd, jak se rodí.
no, kdo ví, zda ten císař proběhne - kdyby se malá otočila, tak mě normálně zase proberou a pošlou domu prý, fakt se neřeže! a můžu pak čekat dalších 14 dní na přirozený porod a dítě se mlže kdykoliv zas otočit prdelkou napřed - no snad mě to nepotká
drž palec ![]()
@Domuska píše:
Jen oznamuju, ze maly uz se narodil. 28.10 v 20:12 s mirami 3700g 51cm =)
Jéé, moc gratuluji
je moc krásný
Hehe, narodil se ve stejný den jako já
![]()
Zdravím, přidávám do pléna fotku svého bříška ve 22+4, mrňousek má zatím podle včerejší kontroly půl kila, já mám nahoře zatím 4kg.
Ahoj, já přidávám fotku z 24+1
.. já mám nahoře 13kg, zatím ![]()
@Hr4sek22 Tak to koukám že máme jen o dva týdny ![]()
Ty kilča na tobě vůbec nejsou znát, máš hubenější stehna jak já ![]()
@Dracunculus To se ti zdá.. a ty kilča jdou znát hlavně na obličeji a na zadku ![]()
@Hr4sek22 Tak zkrátka vypadáš jako zdravá, růžolící maminka a taťka si má aspoň na co sáhnout ![]()
@Dracunculus No, to jo.. a on teď hlavně dost vtipkuje na můj účet. To jsou přirovnání a fórky, že se fakt kolikrát nestačím divit
![]()
@Hr4sek22 Fakt? To je od něj nepěkný
Ten můj je naštěstí zlatej a spíš si mě pořád zálibně prohlíží a mazlí se s bříškem. Pobavilo mě, že když se malej hodně uvnitř haraší a přesunuje, tak mu do bříška řekne něco typu „Copak to tam děláš ty zlobidlo“ a malej se hnedka zklidní
Dost podobně funguje, i když dá na břicho jenom ruku, ale to nesmí být malej moc rozdováděněj.
@Dracunculus Ne, to on právě jen tak něžně rýpe ![]()
Ptala jsem se co říká teď na mou postavu a prý jsem se sice trochu změnila, jako kdyby ta nová Hanka snědla tu starou
, ale že se mu těhotenství i bříško líbí a pořád nás olíbává. Když ležíme u televize, má ruku na břichu a vyčkává a užívá si jak malej kope
a vždycky řekne: „Teď!“.. „A teď zase!“.. „Teď kopl, žejo!!??“
![]()
@Hr4sek22 Je super, když už tam mimčo takhle hmatatelně vyvádí. Mám pocit, že pak i budoucímu taťkovi dochází, že je to hmatatelný tvoreček, ne nějaká virtuální realita
Jen by mě zajímalo, co si to mrně o taťkovi myslí, protože jakkoli dovádí, tak ho taťkův dotek nebo hlas donutí být v klidu. Takže aby ho nachytal manžel v pohybu, je občas obtížný ![]()
Stejně jsou ty chlapi vtipný.
@Dracunculus Jo, to náš malej kope nejvíc večer když ležím u televize. Je jak z divokých vajec. Přijde mi, že tam snad dělá salta
Mrská se jak ryba a když dá na břicho ruku táta tak přestane a je klid
Říkal, že je to zvláštní a asi si to pořádně uvědomí teprve až malej vyleze..
A jinak mi ti chlapi taky přijdou vtipní..
Hlavně jsem zvědavá na jeho výraz až začnu rodit ![]()
@Hr4sek22 To jo, jen doufám, že u toho bude. Každopádně to bude určitě optimističtější, než když jsem mu před dvěma týdny oznámila, že krvácim… I když je fakt, že to k smrti vyděsilo i mě. Naštěstí všechno dopadlo dobře. Ale chlap mě docela podržel, i když jsem na něm celou dobu viděla, že je neskutečně vyděšenej.
@Domuska Dominičko, veliká gratulace..malá měla být 28 ale dva dny se jí nechtělo…mno a máme už tři měsíce
máte pěkné datum.
A jaký byl porod??že se to dá zvládnout? miminko za to stojí..určitě brzo napiš papa Hanka