Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
4.11.13 09:41

@Domuska no Domí, teda, a já to nějak celé prošvihla to tvoje rození!!! :hug: gratulace :* :lol: :kytka:

já jdu na plánovanej císař 6.11. ráno nastupuju a řezat mě budou někdy po obědě :) tak drž palce a do SZ pošli fotečku malého :)

a jaké to bylo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.11.13 09:45

@Domuska jo a jinak nejsi vůbec chytrá :) jás i tyhle otízky kladu taky, ale neznám na ně odpovědi - taky se musím smát, jak mě instruují a přitom já vim prd :) mysleli to asi tak, že nemám čekat na takové ty kontrakce po 5ti minutách pravidelné, jak jinak doporučujou, že to má bejt, když máš dítě hlavou dolu a čeká tě normální porod, ale že mám přijet hned, jakmile něco - ale já bych to stejně nepoznala, vim prd, jak se rodí.

no, kdo ví, zda ten císař proběhne - kdyby se malá otočila, tak mě normálně zase proberou a pošlou domu prý, fakt se neřeže! a můžu pak čekat dalších 14 dní na přirozený porod a dítě se mlže kdykoliv zas otočit prdelkou napřed - no snad mě to nepotká :-D drž palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.11.13 18:58
@Domuska píše:
Jen oznamuju, ze maly uz se narodil. 28.10 v 20:12 s mirami 3700g 51cm =) :mavam:

Jéé, moc gratuluji :) :potlesk: je moc krásný :) Hehe, narodil se ve stejný den jako já :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
6.11.13 11:00

22+4

Zdravím, přidávám do pléna fotku svého bříška ve 22+4, mrňousek má zatím podle včerejší kontroly půl kila, já mám nahoře zatím 4kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.11.13 11:28

Ahoj, já přidávám fotku z 24+1 :oops: :P.. já mám nahoře 13kg, zatím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3731
6.11.13 14:38

@Hr4sek22 Tak to koukám že máme jen o dva týdny :kytka:
Ty kilča na tobě vůbec nejsou znát, máš hubenější stehna jak já ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.11.13 14:42

@Dracunculus To se ti zdá.. a ty kilča jdou znát hlavně na obličeji a na zadku :lol:

• Citovat
  • Upravit
3731
6.11.13 15:51

@Hr4sek22 Tak zkrátka vypadáš jako zdravá, růžolící maminka a taťka si má aspoň na co sáhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.11.13 18:08

@Dracunculus No, to jo.. a on teď hlavně dost vtipkuje na můj účet. To jsou přirovnání a fórky, že se fakt kolikrát nestačím divit :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
3731
7.11.13 09:16

@Hr4sek22 Fakt? To je od něj nepěkný :cert: Ten můj je naštěstí zlatej a spíš si mě pořád zálibně prohlíží a mazlí se s bříškem. Pobavilo mě, že když se malej hodně uvnitř haraší a přesunuje, tak mu do bříška řekne něco typu „Copak to tam děláš ty zlobidlo“ a malej se hnedka zklidní :P Dost podobně funguje, i když dá na břicho jenom ruku, ale to nesmí být malej moc rozdováděněj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
7.11.13 10:17

@Dracunculus Ne, to on právě jen tak něžně rýpe :P
Ptala jsem se co říká teď na mou postavu a prý jsem se sice trochu změnila, jako kdyby ta nová Hanka snědla tu starou :lol:, ale že se mu těhotenství i bříško líbí a pořád nás olíbává. Když ležíme u televize, má ruku na břichu a vyčkává a užívá si jak malej kope :hug: a vždycky řekne: „Teď!“.. „A teď zase!“.. „Teď kopl, žejo!!??“ :D :lol: :*

• Citovat
  • Upravit
3731
7.11.13 12:29

@Hr4sek22 Je super, když už tam mimčo takhle hmatatelně vyvádí. Mám pocit, že pak i budoucímu taťkovi dochází, že je to hmatatelný tvoreček, ne nějaká virtuální realita ;) Jen by mě zajímalo, co si to mrně o taťkovi myslí, protože jakkoli dovádí, tak ho taťkův dotek nebo hlas donutí být v klidu. Takže aby ho nachytal manžel v pohybu, je občas obtížný :)
Stejně jsou ty chlapi vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
7.11.13 13:19

@Dracunculus Jo, to náš malej kope nejvíc večer když ležím u televize. Je jak z divokých vajec. Přijde mi, že tam snad dělá salta :D Mrská se jak ryba a když dá na břicho ruku táta tak přestane a je klid :P Říkal, že je to zvláštní a asi si to pořádně uvědomí teprve až malej vyleze.. :) A jinak mi ti chlapi taky přijdou vtipní.. :lol: Hlavně jsem zvědavá na jeho výraz až začnu rodit :palec:

• Citovat
  • Upravit
3731
7.11.13 14:46

@Hr4sek22 To jo, jen doufám, že u toho bude. Každopádně to bude určitě optimističtější, než když jsem mu před dvěma týdny oznámila, že krvácim… I když je fakt, že to k smrti vyděsilo i mě. Naštěstí všechno dopadlo dobře. Ale chlap mě docela podržel, i když jsem na něm celou dobu viděla, že je neskutečně vyděšenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.11.13 23:56

@Domuska Dominičko, veliká gratulace..malá měla být 28 ale dva dny se jí nechtělo…mno a máme už tři měsíce ;-)máte pěkné datum.
A jaký byl porod??že se to dá zvládnout? miminko za to stojí..určitě brzo napiš papa Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí