Ukliďme svět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6794
31.3.22 16:05

@Keyllah My svuj binec odnasime do popelnice, nedelame si pikniky v kartonech u reky s petkou piva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
31.3.22 16:07
@VitaminC píše:
@Keyllah My svuj binec odnasime do popelnice, nedelame si pikniky v kartonech u reky s petkou piva..

ok, chápu, nikdy jste žádný binec neudělali a řešit cizí nebudete, ať planeta klidně zhyne :mrgreen: taky přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
31.3.22 16:07

@Lojzísek Kdyz oznamim ucitelce, ze s tim nesouhlasim, bude muset tvrdnout v nejake jine tride (nevim kde, bo to ma cela skola) a ucit se stejne nebude.
To ho radej necham doma v tichosti a pustime si Batmana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
31.3.22 16:09

@Keyllah Nedelej, ze nevis, kdo u rek dela bordel…
V tomto state je 3,5% nezamestnanych a ten humus budou uklizet deti?
Ne.
A ne, nedelame bordel. I na houby chodim s pytlem na odpadky a seberu klidne i cizi.
Ale nevim, proc to maji povinne delat male deti v desti - sbirat vajgly a petky od piva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
31.3.22 16:13

@VitaminC zeptala bych se dítěte, jestli má zájem se toho účastnit. Pokud ne, tak bych mu s klidným svědomím napsala omluvenku.

• Citovat
  • Upravit
41127
31.3.22 16:14
@VitaminC píše:
Ne.
A ne, nedelame bordel. I na houby chodim s pytlem na odpadky a seberu klidne i cizi.
Ale nevim, proc to maji povinne delat male deti v desti - sbirat vajgly a petky od piva.

však v pohodě, tak zalži a podvodem ho omluv, ať nemusí ohnout hřbet a zvednou papírek ze země. A schválně, co si z toho vezme do budoucna za příklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27616
31.3.22 16:19
@Keyllah píše:
ok, chápu, nikdy jste žádný binec neudělali a řešit cizí nebudete, ať planeta klidně zhyne :mrgreen: taky přístup

hele my taky nechodíme nám stačí vyklízet cizí bordel na našem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
31.3.22 16:19
@VitaminC píše:
Ne.
Ale nevim, proc to maji povinne delat male deti v desti - sbirat vajgly a petky od piva.

Tímhle děláš bordel minimálně v hlavě vlastního dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.3.22 16:20

My to máme v rámci školky s děti budou uklízet okolí školky. Přijde mi to fajn. Tady žádné socky nebydlí ( vesnice) ano omladina chodí chlastat k řece tam je občas bordel ale to buď uklidí oni nebo město.
Tohle bude úklid čisté kolem školky kde je jen školka a pár domu.
Tady je spíš problém s exkrementy psů. Ale to určitě děti uklízet nebudou.

• Citovat
  • Upravit
41127
31.3.22 16:21
@ka2ka píše:
hele my taky nechodíme nám stačí vyklízet cizí bordel na našem :cert:

Takže taky ve škole tvrdíš, že je dítko nemocné a omlouváš ho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
31.3.22 16:24

@VitaminC tohle naštěstí naše škola nemá. Děti učím že odpadky se hází do popelnice nebo košů a na zem to hází jen prasata :jazyk: Taky nechápu proč mají děti uklízet bordel po dospělých. Mají tam nahnat z ÚP lidi kteří nikdy makat nebudou, měla by tam být povinnost tyhle práce a pak dávky a hned by města byla uklizená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.3.22 16:26

Nevadí mi to, ono to dětem neublíží. A třeba to dožene vzdělání o úklidu u těch kde je to neučí rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.22 16:33
@VitaminC píše:
Nase skola ma tuhle akci povinnou v ramci enviromentalni vychovy. Co si o tom myslite? Omluvily byste deti? Budete se aktivne ucastnit?
Ja syna omluvim, pravdepodobne to bude nejaka nevolnost.
Vadi mi, ze se maj deti hrabat v bordelu, v sesti stupnich a hlasi dest, prej prineste si pracovni rukavice :lol:
Tenhle stat zivi kvanta nefakcenku, meli by to delat oni a ne prvostupnove deti.

Přemýšlela jsem o tom, asi bych děti pustila, ale musely by mít dvoje rukavice :nevim: Dětem se nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
31.3.22 16:33
@Lojzísek píše:
Aha, takže raději budou jako nemocné, tj. budeš je učit podvádět a lhát. Nevidím nic špatného na tom, když si dítě vezme rukavice a sebere pár odpadků…

Přesně moje řeč…

Třeba to bude mít i výchovný účinek a nebudou dělat bordel oni sami. Teď se na mě samozřejmě slítnou matky, jak jejich miláček by nikdy.
Blá blá blá … Vidím sama co děcka umí udělat za bordel. :roll:

A my se nemusíme ani účastnit takových dnů. Uklízíme celoročně. Do lesa bez tašky ani ránu a vždy ji odnáším plnou. O dětském hřišti ani nemluvím. To procházím velmi často. A dítě mi i pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.22 16:36
@VitaminC píše:
@Keyllah My svuj binec odnasime do popelnice, nedelame si pikniky v kartonech u reky s petkou piva..

Chápu, jak to myslíš, taky k tomu mám takový postoj. Ale ty děti by měli mít zájem zachovat zemi čistou a aktivně se na tom podílet. Ve skupině jim bude určitě fajn a nebudou to brát jako opruz. A Batmana mu můžeš pustit odpoledne za odměnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová