Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Představ si, že někteří lidé se učí celý život něco.
@Aspera píše: Více
v 15.18 píše, že by to byly opraváky ze tří předmětů a to nejde, jestli se nepletu. Alespon na základce určitě ne.
@vokishka píše: Více
4,2 zase není rovnou na propadnutí. Taky jim hrozím a nepočítám, že je nechám rupnout.
@Aspera píše: Více
ale může, pokud je na ni zasedlý, jak říká.
@Anonymní píše: Dcera se poslední 2 roky zabývala děláním umělých nehtů kamarádkám, takže má se čím zabývat.
Evidentně máte nějakou sociální bublinu, která není kompatibilní s gymnaziálním vzděláním. Skoro mi to přijde, jako kdyby to psala ta „postižená“ dcera.
Ty vogo, musela by se přes léto učit ![]()
Takový Bill Gates v nechtech. Na co školu, děláním nechtů si vydělala 40 měsíčně, takže ji ta škola spíš jen brzdila v rozletu.
Příspěvek upraven 06.06.24 v 16:57
@lucad77 píše: Více
ne. ALe tím spíš tu kuli může dostat. Třeba se takového studenta budou chtít zbavit.
@lucad77 No já bych i věřila, že ano. Zažili jsme něco podobného se synem letos, netýkalo se to tedy více předmětů, ale jen jednoho, který si navíc dobrovolně ze zájmu vybral…a jo, u nás to bylo učitelem…ale jinak mám za to, že reparát jde jen ze dvou předmětů, při třech se propadá.
@Anonymní píše: Více
Kdyby ses nezabývala poslední dva roky děláním nehtů, ale učila se, nemusela jsi teď propadat. Nebo jsi neměla chodit na gympl a dělat ty nehty rovnou. To jaksi dohromady úplně nejde. Gymnaziální vzdělání naštěstí není povinné a já si myslím, že bez něj budeš šťastnější. Ani nepředstírám, že věřím, že to píše tvoje maminka.
Není mi jasné, proč gymnázium studuje dítě, které na něj od samého začátku nemá.
Proč rovnou nešla na učiliště, třeba kosmetičku?
Upozorňuji, že hrbit se několik hodin nad zakaznicemi je horší, než se o prázdninách učit a jít před komisi.
Pokud tohle píše dospěla osoba, tak se skutečně pozastavuji nad primitivním uvažováním. Co asi tak bude..
No co asi, bude mít základní vzdělání a nemyslím, ze o ní bude v tomhle ohledu rvačka.
@pikola píše: Více
Přesně tohle mě napadlo taky. Fakt nechápu myšlení matky. Ať udělá reparaty nebo opakuje ročník. Přece nezůstane jen ze zakladkou.
@fleret píše: Více
Proto si myslím, že tohle vlákno nezaložila matka, ale sama dcera (pokud ne troll). Normální matka by nehledala výmluvu na konci školního roku, proč má holka ze
předmětů kouli od jednoho učitele, ale snažila by se to řešit v průběhu roku nebo když problémy jako takové začaly.
Kdyby ten učitel byl tak děsný, propadala by celá třída. Zřejmě se tady na to někdo zcela vyflákl. Nebo šel na něco, na co prostě neměl mozek.
Jako že by zůstala se zaklAdkou? To by ji jednou pěkně štvalo, výdělek žádný a děti by se za ní styděly…já bych ji nechala dělat oprávky, případně přeložit na jinou školu, maturitu beru jako minimum…
A proč jsi jí z té matiky a fyziky nezajistila doučování, když ty sama ji nejsi schopna poradit? Spolužák na VŠ teď doručuje chemii 60 min. za 200 Kč. To mi neříkej, že nemáš pár stovek, abys někomu zaplatila, kdo by jí pomohl.
Mít akorát zakladku bez maturity a dělat do smrti nehty, které jí nakonec neuzivi, je fakt terno. 🙃
@Zlatovláska555 píše: Více
hele píše to holčina né její matka, holka to doma asi neřekla a ted čuchá průšvih, no a myslí si že jí nehty zachrání