Umělé nehty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
18.8.06 22:03

K tomu kolik stojí první uděláni: je to individuální, podle toho odkud jsi. Já jsem žila dřív v Praze a tam to bylo o hodně dražší než na Moravě. Teď dávám za celé nehty 600kč a za doplnění 400kč. Také si myslím, že záleží jakou značku gelu manikérka používá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
18.8.06 22:11

Ja delam „bohuzel“ jen gelovky, ale samozrejme, ze ostatni taky umim udelat, ale casem se to tak nejak ustalilo na nich… Rekla bych, ze jsou nejsetrnejsi,ale kazda man. si budem obhajovat to svoje. u nich je velkou vyhodou, ze jsou absolutne prusvitne,tzn.vidis pres ne jak pres sklo,takze i pri pripadne operaci je nemusis davat dolu,teda kdyz nejsou nalakovany. Ostatni jsou trochu „mlecne“. Pred lety jsem byla na akut.operaci,taky jsem se bala,ze je budu muset dat dolu, ale nakonec jsem tesne pred narkozou probirala nehty s personalem i s Dr.,ze pry uz to nevadi,hlavne,kdyz vidi zbarveni nehtu…
A mam zakaznice,ktere jsou zdrav sestry,kadernice i servirky a uklizecky - je ale pravdou,ze je lepsi,kdyz jsi na aspon nejake nehty zvykla. Zak. s okousanymi nehty stejne vetsinou nevydrzi,protoze jim najednou „prekazi“. Ale zajdi si za nejakou manikerkou u vas - nejlepsi je doporuceni od jejich spokojenych zakaznic a jestli o tebe bude stat,tak ti vsechno vysvetli a ukaze…
Hodne stesti Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.9.11 14:42

Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, co rozumí umělým nehtům. Kdysi mi jedna kosmetička dělala nehty. Nanesla na ně gel, podobný tomu, co se vytvrzuje v UV lampě, ale nevytvrzovala je. Samo to uschnulo na vzduchu. Nevíte, co by to mohlo být? Já našla jen UV gel nebo akryl, ale tam se používá pudr a to není ono.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
5.9.11 15:29

Je akryl ten schne na vzduchu pak akrygel a gel a to se musí zapékat v lampě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
5.9.11 15:56

Ahojky holky, jsem taky manikérka a dělám všechny tipy modeláže, plus školím pro firmu a nehty udělám vždy do hodiny, s velkým třeba 3D zdobením hodinu a půl, takže na čas se opravdu nekoukejte jak říkala pajka :zed:
Nehty jsou prakticky dva druhy a to gel, nebo akryl (stejné jako pryskyřice), novinkou je gel lak, nebo také fiber glass, nezáleží na tom, co chcete vy, ale co vám manikérka dle stavu vašich nehtů doporučí, každá by měla zvládat anatomii nehtu a poznat, co je pro jakou klientku vhodné. takže klidně se ptejte dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.9.11 17:43

Ahoj,tak já měla gelové ale nevydržely mi a odlamovaly,nebyla sem vůbec spokojená.Ale je to i od toho kdo ti to dělá atd atd.A ted mám porcelánové,a připadají mi přirozenější.Mám jich 3 týdny a nic se jim nestane,takže je to individuální.

• Citovat
  • Upravit
5463
5.9.11 19:36

Každý snáší něco jiného někomu drží gelovky a někomu jen akryl.Záleží na stavu nehtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.9.11 19:44

Ano,nebyla to urážka,každému pasuje něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
5463
5.9.11 19:46

Já nepíšu nic o urážce.Samozřejmě na kvalitě gelovek záleží na více věcech i na kvalitě odvedené práce a přípravě nehtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.9.11 19:59

Já nosím gelovky asi tři roky. Sem s nima strašně spokojená, dělám si je sama. Sice výbava strašně leze do peněz, protože musím pořád něco dokupovat, ale dělám je kamarádkám po 200, takže aspoň na to si vydělám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.9.11 22:24

Jsem nehtarka uz nekolik let. Zadny material Vam neznici nehty, ty Vam znici jedine nehtarka a nebo si take muzete „pomoci“ samy, kdyz si nehet zlomite, sloupnete nebo ruzne prepilovavate.

Vsechny materialy jsou na bazi akrylu, je to jedna rodina, podobne chemicke slozeni, takze je fakt nesmysl rikat, ze jedno Vam znici nehty a druhy ne. Ani pro moderni akryl (spravne tekutina a pudr - L&P) neni nutno prilisne opilovat prirodni nehet, to jen v pripade pouziti zastaraleho typu monomeru (tekutina) na bazi MMA (methyl methacrylate), ktery je v mnohych zemich ilegalni pro pouziti v nehtove kosmetice. Moderni monomer je na bazi ethyl methacrylate (EMA) a tam je prilnavost vytecna i s vrchnimi vrstvami prirodniho nehtu. Kazdy material ma sva pro a proti, proto je nutno zjistit klientky ziv. styl, jeji predstavy a po konzultci s manikerkou se zvoli vhodny material.

Jinak nekdo zminoval gel bez pouziti UV svetla. Ano, existuje. Nikdy jsem se s nim v praxi nesetkala, myslim, ze je zbytecne pracny a narocny na finalni upravu. Meli jsme o tom jen zminku v ucebnici ve skole. Pak jsou klasicke UV gely, ty se daji rozdelit na „tvrde“, ktere se musi opilovavat, kdyz je chceme odstranit, pak jsou soak-off gely, ty se daji rozpustit v acetonu, akryl (L&P) se take da rozpustit v acetonu, pak jsou UV laky rozpustne v acetonu na prime pouziti na prirodni nehet, barevne gely jak opilovavaci, tak soak-off, pak byly zminene wrapy, osobne nejsem velky fanda, ale nekomu mohou vyhovovat. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
14.4.13 10:17

Zdravím, potřebovala bych poradit. Chtěla bych zkusit nechat si udělat nehty. Nikdy jsem na tom nebyla a nevyznám se v nich. Chtěla bych určitě nějaké kratší a líbí se mi hodně takové neutrálnější, decentní, žádné křiklavé, taková ta francouzská manikůra. Ale teď k dotazu. Nejvíce mě zajímá kolik toho vydrží? Dělám na zahrádce, předěláváme barák, vaření, mytí nádobí. Vůbec o tom nemám páru, tak abych ty prachy nevyhodila za párhodinovou parádu:)A pak mě zajímá cena a ty nově rozšířené vietnamky(japonky, číňanky), dá se věřit kvalitě, nebo je to jako s oblečením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
14.4.13 10:22

@roksy25 ;)vše je na tobě jak se rozhodneš. Nehty od naší menšiny rozhodně vydrží, ale pozor, obsahují škodlivé rakovinové látky, které se ti dostávají do těla, o plísních a různých dalších chorobách se ani vyjadřovat nebudu…
Moje holky chodí na doplňko po cca 4 týdnech (někdo po 3, někdo po 6ti klidně) a zahrádka, úklid, či pole je pro ně běžnou záležitostí.
Tak přeji šťastnou ruku při výběru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
14.4.13 10:25

@Angelina987 děkuji a jak je to v současné době s cenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
14.4.13 10:27

@roksy25 Nevím odkud jste, ale nové nehty by se měli pohybovat v normálním studiu okolo 500-1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková