Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ještě jsem chtěla napsat že chodím ke známe, jinak nevím kolik to vyjde ve studiu,
Ahoj, před týdnem sem začala pracovat v lahůdkách. Kazdý den mám na sopbě ty rukavic s tým pudrem a moje nehty děsně trpí, sou příšerné. lak sem mi hned smyjem po 2 hodinách v těch rukavicích. budu tam ještě 2 týdny a napadlo mi, že bych si mohla dát umělé nehty. nevíte ok koho a jaké jsou nejlepší? popř. v plzni? ![]()
@melitery píše:
Ahoj, před týdnem sem začala pracovat v lahůdkách. Kazdý den mám na sopbě ty rukavic s tým pudrem a moje nehty děsně trpí, sou příšerné. lak sem mi hned smyjem po 2 hodinách v těch rukavicích. budu tam ještě 2 týdny a napadlo mi, že bych si mohla dát umělé nehty. nevíte ok koho a jaké jsou nejlepší? popř. v plzni?
Umělé nehty mít v lahůdkách nemůžeš… Já jsem pracovala v lahůdkách brigádně při škole a nesměla jsem je mít…
Gelové nehty umožní každé ženě, aby se mohla pyšnit rukama s krásně ošetřenými nehty. Jenže existují některé činnosti, při kterých se nošení gelových nehtů přímo zakazuje. Pokud se těmto aktivitám věnujete, rozhodně se neobejdete bez rukavic. Jak si vlastně rozumí gelové nehty s rukavicemi?
Kde se musíte bez gelu obejít?
Ženy, které pracují s potravinami nebo například jako sestry v nemocnicích či v ošetřovatelských službách a mají v popisu práce nosit rukavice, gelové nehty vůbec nesmějí nosit. Z jednoduchého důvodu. Právě pod nehty se totiž skrývá nejvíce nečistot a bakterií, které mohou být v potravinářství či zdravotnictví velmi nebezpečné. A gelové nehty jsou dlouhé, takže nánosy nečistot, jež by pracovnice předávala dál, skutečně nejsou ničím příjemným, natož zdraví prospěšným. Už samotná představa takové nadílky bacilů je více než nepříjemná. Z gelových nehtů se také nečistota odstraňuje hůře než zpod nehtů zdravých. U krátce zastřižených nehtů také výrazně klesá riziko protržení rukavic, které je u gelových nehtů velké. Takže pokud pracujete jako prodavačka v lahůdkářství, zdravotní sestra nebo ošetřovatelka, musíte se gelových nehtů bohužel vzdát, ať už si při konkrétní pracovní činnosti rukavice na ruce navléknete nebo nikoli.
@Krasavicaa no já sem spíš myslela gelovou francouzskou, která dlouhá nebude, to by nemel byt problem ne? @Krasavicaa
@melitery píše:
@Krasavicaa no já sem spíš myslela gelovou francouzskou, která dlouhá nebude, to by nemel byt problem ne? @Krasavicaa
Já nesměla mít žádné, ani nalakované. Musela jsem je sundat ![]()
@Krasavicaa spíš mi šlo o to, jestli když si je nechám udělat od činanu,. tak jestli nebudou děsné nu…
@melitery píše:
@Krasavicaa spíš mi šlo o to, jestli když si je nechám udělat od činanu,. tak jestli nebudou děsné nu…
Jak kde
Já k nim občas taky zajdu a vypadají líp jak od nehtařky ![]()
@melitery píše:
@Krasavicaa asi také zaleží jak který větnamec…
No, to určitě
![]()
@melitery píše:
ja co jsem videla praci cinanu, tak hrozny… ale jak tady holky pisu, jak ktery ![]()
Ja mam od cinanu a dobry. Nechavam si dat jen jednu vrstvu, abych je mela uzke. Nekdy tam toho napatlaj a y nehty jsou strasne vystouple. Vyhovuje mi, ze se nemusim predem objednavat. Jinak je pravda, ze pri praci s potravinami nesmeji byt nehty ani nalakovane ani umele. Pokud se to teda nezmenilo v posledni dobe
@SlavinkaC píše:
ja co jsem videla praci cinanu, tak hrozny… ale jak tady holky pisu, jak ktery
Já chodím k jedné a jsem maximálně spokojena ![]()
Ahoj já mám gelové nehty už 10let se 3menšima přestávkama, i u dětí jsem je měla a nestalo se mi že bych je škrábla, na chatě normálně ryju, pleju, pomáhala jsem i bourat stěnu a tahat sut´,vydrželi mi, chodím na doplnění 1× za 4tydny, ale stane se že těsně před doplněním tvrdě narazím na prst a nehet odletí, cena cca kolem 400kč nové a doplnění 300kč, jdi někde na doporučení, kvalita je podstatná.