Únava od 20. dne cyklu

Anonymní
26.4.21 10:50

Únava od 20 dne cyklu

Ahoj holky… Přes půl roku se snažíme o druhé Mimi už jednou jsem teď o plod samovolně přišla. Ale nevadí zadari se jindy. Teď od té doby jim mimistar forte. Jsem z těch prášku více unavená ale není to nic hrozného. Dnes jsem 21 den cyklu a cyklus mám 28 -29 dní. Od včerejška ale mám problém v tom že jsem strašně unavená tím že ať stoupnul kde chci usínám chvilku mě dá syn klid na 5 minut a já prostě začnu usínat. Prostě je to u mě divný… Sex tenhle měsíc je teda zatím mě přijde furt 😂. Kdy byla ovulace přesně nevím ale myslím si tak 5 dní zpět. Od včerejška mě začalo i dosti kochat v podbřišku a je to takové střídavé. Chvilkama mě to bolí jako bych měla dostat každou minutu ms ale ta má dojít za 8 dní. Včera jsem měla i lehký výtok na kalhotkách takový jako by zašpinění ale normálně nosím černé prádlo a včera bylo zrovna bílé tak nevím zda to třeba není normální. Od včerejška jsem začala chodit i častěji na velkou. Vůbec nevím co se děje zda to může být nějaký příznak uhnizdovani a těhotenství nebo prostě jen divný období popřípadně jiný problém. Chtěla jsem vydržet do ms co přijde zda těhotenství nebo jiný problém ale samozřejmě v hlavě mě to vrtá obzvlášť když sednu na WC a začnu usínat 😂. Prosím nekomentovat tak že musím vydržet že nejste lékaři.. spíš mě jde o to zda tu mém někdo něco podobného a měl třeba cystu nebo to bylo těhotenství :) díky a omlouvám se za anonim :pocitac: jinak přeji hezký den :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35864
26.4.21 11:02

Já jsem měla boleriozu když sem usinala pomalu ve stoje a nedostatek železa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.21 11:08

@JancaS84 boreliózu si myslím že to nebude protože mě nic nekouslo žádný klíště žádný komár nic snad po dobu dvou let ale musím zatukat 😁 co se týká nedostatek železa to díky bohu vím že mám v pořádku protože ho doplňují a pravidelně díky bohu chodím na odběry krve každý měsíc protože jsem vyléčena epilepticka takže mě hlídají hodnoty od doby co neberu na epilepsií prášky :) to jsem díky bohu v klidu ale moc vám děkuji za zkušenost ☺️️

• Citovat
  • Upravit
826
26.4.21 12:22

Těhotenství to být může, ale nemusí - výsledek uvidíš až zpětně :) Každopádně mě kromě těhotenství napadá ještě štítná žláza, dokud jsem něměla srovnané hormony, byla jsem úplně vyšťavená a usnula bych kdekoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.21 12:25

@SaveLove děkuji za reakci.. uvidíme co bude. Štítná žláza díky bohu nemám :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex