Unie otců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56264
14.6.14 20:29

Jsem si vzdycky rikala, proc od Fialy odesla zena.. tak nasili..hm.jeho deti uz jsou urcite velke ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
14.6.14 20:55
@Helga2 píše:
@Filipina píše:
„Odbočila jsem od tématu a hodně. Jen jsem tím chtěla říct, že někdy opravdu není možné se dohodnout (když jeden opravdu nechce, tak to prostě nejde) a je dobře, že fungují organizace, které chtějí pomoci (i když ne všichni jejich členové to dělají zrovna na jedničku).“
Je pravda, že vztahy s Tvým ex jsou nadstandardní. K tomu ing. Fialovi (známý bojovník za práva rozvedených otců): manželka se s ním rozvedla pro opakované násilí (i před dětmi).Je předsedou sdružení K213, mezi členy tohoto sdružení jsou lidé, kteří se chovali násilně. Právě domácí násilí je jedním z důvodů, proč váznou jejich kontakty s potomky.

A to násilí je potvrzené? Není to jenom výmysl těch ženských, jak se těm chlapům pomstít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.6.14 21:02
@jkra píše:
Jsem si vzdycky rikala, proc od Fialy odesla zena.. tak nasili..hm.jeho deti uz jsou urcite velke ne..

JJ, před časem jsem četla, že si kvůli němu škola jeho syna najala na maturiťák ochranku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
14.6.14 22:57

@WontTell Všechno lze vysvětlit:

1. Pan Fiala hází paní Fialové předem připravený pepř do očí:

Mgr. Martina FIALOVÁ, bývalá manželka

Mne napadl na třídní schůzce dětí ve škole, když jsem přišla do školy, a tam si na mne počíhal ve třídě. Když jsme se usadili, tak mne vrazil pěstí do zátylku.

Mgr. Věra VÍTKOVÁ, ředitelka ZŠ

To máme v zápisu z třídních schůzek, protože přišel na třídní schůzku pan Fiala staršímu synovi a byla tam i paní Fialová a pan Fiala paní Fialové nasypal pepř do očí.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Je normální, že jdete do třídy na třídní schůzku a nesete si s sebou v hrsti pepř a vysypete ho pak své bývalé exmanželce do očí, je to normální?

Ing. Jiří FIALA, bývalý manžel

Já jsem jí žádný pepř do očí nevysypal.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Ale na to jsou svědci. Je tam řada lidí.

Já s nimi chci mluvit.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Ale vždyť je tam celá třída lidí.

Já chci vědět, jak to ta celá třída viděla…paní Fialová za pomoci gender-femi-nazi-istické organizace podplatila všechny rodiče spolužáků jejího syna, aby svědčili proti jejímu mravně ušlechtilému exmanželovi.

1. Pan Fiala dává manželce pěstí v přítomnosti jejich syna (který se ho nyní zcela bezdůvodně bojí)

Policie to, bohužel, zatím kvalifikovala jako přestupek a jako přestupek se to vyšetřovalo. Já jsem si dala stížnost a žádost o překvalifikování na trestný čin výtržnictví. To byla taková první dokázaná věc, pak došlo k napadení v lednu 2002. Poprvé to bylo opět ve škole, kdy mne můj syn mladší volal, ať rychle přijedu do školy, že se bojí, že tam otec přišel a že je v šatně a tam se mu hrabe ve věcech.

Pan Fiala prostě potom proti paní Fialové tak nějak vystartoval s pěstí…

Petra ČERNÁ, redaktorka

Udeřil ji do obličeje.

Mgr. Věra VÍTKOVÁ, ředitelka ZŠ… a udeřil ji do obličeje a ta kolegyně moje ji tedy za bundu vytáhla nahoru, protože stála paní Fialová zády ke schodišti a mohla spadnout na hlavu a přesto jí tedy tekla krev, takže jsme volali potom…

Petra ČERNÁ, redaktorka

Policii.

Mgr. Věra VÍTKOVÁ, ředitelka ZŠ… policii.

Toto napadení bylo opět kvalifikováno jako přestupek a teprve po mé stížnosti se to tedy začalo kvalifikovat jako trestný čin ublížení na zdraví a výtržnictví.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Byla jste v pracovní neschopnosti?

Byla jsem v pracovní neschopnosti asi šest týdnů… učitelky jsou gender-femi-nazi-isky, jako většina žen. Syna pana Fialy zhypnotizovaly, aby viděl to, co ony chěly.

1. Pan Fiala píše hanlivé nápisy na dveře bytu své exmanželky.

Napadený jsem já a nikoliv manželka, to především tedy, nikoliv manželkou, ale tou její tupou rodinou, tupým otcem a tupým bratrem.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Slovo „tupá“ má pan Fiala asi v oblibě. Velmi často se totiž objevuje na štítcích, které neznámý pachatel lepí paní Martině na dveře bytu a na poštovní schránku.

Manželce jsem žádné hanlivé označení nevylepoval.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Vy jste natočen na videokameře.

Ať mi to ukáže, to chci vidět.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Já myslím, že se na to můžete podívat v televizi, bude to tam ukázáno.

Taková kráva to určitě je…gender-femi-nazi-isky si najaly odborníka na speciální efekty a pozměnily pásku, aby to vypadalo, že je a ní pan Fiala.

1. Pan Fiala útočí na sousedku.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Neuhnul, ale jaksi auto tatínka paní Martiny skončilo s prořezanými pneumatikami. Pachatel neznámý. Neuhnuly ani dveře od bytu, kde paní Martina s dětmi žije. Neznámý pachatel je polil benzínem a zapálil. Ještě, že za dveřmi bytu je dlažba, takže neshořelo všechno. Nepodařilo se uhnout ani sousedce a zároveň kamarádce paní Martiny. Když myla domovní schody, vylil na ni pan Fiala kbelík se špinavou vodou.

Sousedku jsem polil proto, že se spojovala s mou bývalou ženou v době, kdy jsem byl pryč a radila jí, jak se rozvádět, za mými zády.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Sousedka se spojovala asi velmi intenzivně. O několik měsíců později totiž byla na chodbě v domě napadena oficiálně neznámým pachatelem. Paní sousedka dobře ví, kdo to byl, pachatele dobře znala, jenže byla na chodbě sama, bez svědků. Skončila v pracovní neschopnosti se zraněním hlavy a páteře.

„Každé jednání za mými zády budu nekompromisně trestat, a že tím začnu přes tvoji nejmilejší kamarádku, která mi rozvrací rodinu a pije krev.“…tak tohle je naprostá lež, prý radila paní Fialové, jak se rozvést…cha…proč by se asi tak někdo chtěl rozvádět s takovým ušlechtilým člověkem, jako je pan Fiala. Hm?

Říkám si, že když neváhá na svou exmanželku zaútočit před svědky, jak se asi choval za zavřenými dveřmi, kde mu svědkem byli jen jeho synové?…

Ten text není můj, takto pěkně přehledně ho připravil někdo pod nickem Tery na webu rovnopravnost.cz, ale vychází z běžně dostupných zdrojů.
Snad jsi spokojen. Mimochodem obě Fialovy děti jsou už dávno dospělé a tak mu nic nebrání v tom, je kontaktovat a přesvědčit o své pravdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.14 23:00

Jo jo, můj manžel v ní taky je a při rozvodu dělal peklo!!! radili mu, dělal naschály, chtěl mi úplně sebrat děti a stále ty debilní jich kecy, že mají svá práva.. .kre.eni :cert: Ale myslim, že se jim říká Liga otců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
14.6.14 23:18

Myslím, že nejtrefněji ho popsal kdosi jako „sebestředného histriona s psychopatickými rysy“. Takový peklo, jaký dělal manželce za trvání manželství i po něm, bys nejspíš nepřál ani svému nepříteli. A pak si udělal mediální byznys na tom, jakej je chudák, že nemůže vídat děti a jak ho celá justice - a vlastně celý svět - šikanuje…

„Pan Fiala se ale domnívá, že jsou všichni zaujatí. Když v případu rozhoduje žena, tak jako žena nemůže být objektivní.
Když rozhoduje muž, tak má intimní poměr s paní Fialovou.
Na vedoucí skautského tábora, kde byl syn o prázdninách, podal pan Fiala trestní oznámení pro únos, na právničku paní Fialové podal stížnost na advokátní komoru, na péči o děti mnoho stížností k nadřízeným orgánům, na soudce, kteří mají případy na starosti, rovněž, na policii jakbysmet, přestupkový odbor je rovněž podjatý od referenta až k vedoucí.“

No, aspoň je legrace. Ale už nějakou dobu o něm není slyšet… Asi už se pánům Hodinovi, Cihlářovi a spol. nehodí do krámu, když už se o něm leccos ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
15.6.14 11:08
@Lomikára píše:
@WontTell Všechno lze vysvětlit:
  1. Pan Fiala hází paní Fialové předem připravený pepř do očí:

Mne napadl na třídní schůzce dětí ve škole, když jsem přišla do školy, a tam si na mne počíhal ve třídě. Když jsme se usadili, tak mne vrazil pěstí do zátylku.

To máme v zápisu z třídních schůzek, protože přišel na třídní schůzku pan Fiala staršímu synovi a byla tam i paní Fialová a pan Fiala paní Fialové nasypal pepř do očí.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Je normální, že jdete do třídy na třídní schůzku a nesete si s sebou v hrsti pepř a vysypete ho pak své bývalé exmanželce do očí, je to normální?

Já jsem jí žádný pepř do očí nevysypal.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Ale na to jsou svědci. Je tam řada lidí.

Já s nimi chci mluvit.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Ale vždyť je tam celá třída lidí.

Já chci vědět, jak to ta celá třída viděla…paní Fialová za pomoci gender-femi-nazi-istické organizace podplatila všechny rodiče spolužáků jejího syna, aby svědčili proti jejímu mravně ušlechtilému exmanželovi.

1. Pan Fiala dává manželce pěstí v přítomnosti jejich syna (který se ho nyní zcela bezdůvodně bojí)

Policie to, bohužel, zatím kvalifikovala jako přestupek a jako přestupek se to vyšetřovalo. Já jsem si dala stížnost a žádost o překvalifikování na trestný čin výtržnictví. To byla taková první dokázaná věc, pak došlo k napadení v lednu 2002. Poprvé to bylo opět ve škole, kdy mne můj syn mladší volal, ať rychle přijedu do školy, že se bojí, že tam otec přišel a že je v šatně a tam se mu hrabe ve věcech.

Pan Fiala prostě potom proti paní Fialové tak nějak vystartoval s pěstí…

Petra ČERNÁ, redaktorka

Udeřil ji do obličeje.

Mgr. Věra VÍTKOVÁ, ředitelka ZŠ… a udeřil ji do obličeje a ta kolegyně moje ji tedy za bundu vytáhla nahoru, protože stála paní Fialová zády ke schodišti a mohla spadnout na hlavu a přesto jí tedy tekla krev, takže jsme volali potom…

Petra ČERNÁ, redaktorka

Policii.

Mgr. Věra VÍTKOVÁ, ředitelka ZŠ… policii.

Toto napadení bylo opět kvalifikováno jako přestupek a teprve po mé stížnosti se to tedy začalo kvalifikovat jako trestný čin ublížení na zdraví a výtržnictví.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Byla jste v pracovní neschopnosti?

Byla jsem v pracovní neschopnosti asi šest týdnů… učitelky jsou gender-femi-nazi-isky, jako většina žen. Syna pana Fialy zhypnotizovaly, aby viděl to, co ony chěly.

1. Pan Fiala píše hanlivé nápisy na dveře bytu své exmanželky.

Napadený jsem já a nikoliv manželka, to především tedy, nikoliv manželkou, ale tou její tupou rodinou, tupým otcem a tupým bratrem.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Slovo „tupá“ má pan Fiala asi v oblibě. Velmi často se totiž objevuje na štítcích, které neznámý pachatel lepí paní Martině na dveře bytu a na poštovní schránku.

Manželce jsem žádné hanlivé označení nevylepoval.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Vy jste natočen na videokameře.

Ať mi to ukáže, to chci vidět.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Já myslím, že se na to můžete podívat v televizi, bude to tam ukázáno.

Taková kráva to určitě je…gender-femi-nazi-isky si najaly odborníka na speciální efekty a pozměnily pásku, aby to vypadalo, že je a ní pan Fiala.

1. Pan Fiala útočí na sousedku.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Neuhnul, ale jaksi auto tatínka paní Martiny skončilo s prořezanými pneumatikami. Pachatel neznámý. Neuhnuly ani dveře od bytu, kde paní Martina s dětmi žije. Neznámý pachatel je polil benzínem a zapálil. Ještě, že za dveřmi bytu je dlažba, takže neshořelo všechno. Nepodařilo se uhnout ani sousedce a zároveň kamarádce paní Martiny. Když myla domovní schody, vylil na ni pan Fiala kbelík se špinavou vodou.

Sousedku jsem polil proto, že se spojovala s mou bývalou ženou v době, kdy jsem byl pryč a radila jí, jak se rozvádět, za mými zády.

Petra ČERNÁ, redaktorka

Sousedka se spojovala asi velmi intenzivně. O několik měsíců později totiž byla na chodbě v domě napadena oficiálně neznámým pachatelem. Paní sousedka dobře ví, kdo to byl, pachatele dobře znala, jenže byla na chodbě sama, bez svědků. Skončila v pracovní neschopnosti se zraněním hlavy a páteře.

„Každé jednání za mými zády budu nekompromisně trestat, a že tím začnu přes tvoji nejmilejší kamarádku, která mi rozvrací rodinu a pije krev.“…tak tohle je naprostá lež, prý radila paní Fialové, jak se rozvést…cha…proč by se asi tak někdo chtěl rozvádět s takovým ušlechtilým člověkem, jako je pan Fiala. Hm?

Říkám si, že když neváhá na svou exmanželku zaútočit před svědky, jak se asi choval za zavřenými dveřmi, kde mu svědkem byli jen jeho synové?…

Ten text není můj, takto pěkně přehledně ho připravil někdo pod nickem Tery na webu rovnopravnost.cz, ale vychází z běžně dostupných zdrojů.
Snad jsi spokojen. Mimochodem obě Fialovy děti jsou už dávno dospělé a tak mu nic nebrání v tom, je kontaktovat a přesvědčit o své pravdě…

OK, asi to bude má-gór, ale co Ti ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
15.6.14 11:10
@Lomikára píše:
Myslím, že nejtrefněji ho popsal kdosi jako „sebestředného histriona s psychopatickými rysy“. Takový peklo, jaký dělal manželce za trvání manželství i po něm, bys nejspíš nepřál ani svému nepříteli. A pak si udělal mediální byznys na tom, jakej je chudák, že nemůže vídat děti a jak ho celá justice - a vlastně celý svět - šikanuje…

„Pan Fiala se ale domnívá, že jsou všichni zaujatí. Když v případu rozhoduje žena, tak jako žena nemůže být objektivní.
Když rozhoduje muž, tak má intimní poměr s paní Fialovou.
Na vedoucí skautského tábora, kde byl syn o prázdninách, podal pan Fiala trestní oznámení pro únos, na právničku paní Fialové podal stížnost na advokátní komoru, na péči o děti mnoho stížností k nadřízeným orgánům, na soudce, kteří mají případy na starosti, rovněž, na policii jakbysmet, přestupkový odbor je rovněž podjatý od referenta až k vedoucí.“

No, aspoň je legrace. Ale už nějakou dobu o něm není slyšet… Asi už se pánům Hodinovi, Cihlářovi a spol. nehodí do krámu, když už se o něm leccos ví…

Nevím, kdo jsou ti dva (i když myslím, že jistý pan Hodina se vyjadřoval v diskusích na idnesu o střídavé péči), ale jestli je Fiala opravdu takový magor, nedává smysl, že se ho zbavili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
15.6.14 11:13
@mamkatřívopiček píše:
Jo jo, můj manžel v ní taky je a při rozvodu dělal peklo!!! radili mu, dělal naschály, chtěl mi úplně sebrat děti a stále ty debilní jich kecy, že mají svá práva.. .kre.eni :cert: Ale myslim, že se jim říká Liga otců

Takže se choval jako nemálo zdejších uživatelek. Prej že mají práva, pff, takový kecy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.6.14 11:17

Takže Fiala je zakladatel Unie otců? Nebo kolik těch Unií vlastně je? Minulý rok jsem měla tu smůlu zblízka poznat Valentina Papaziana, který se prohlašoval za představitele Unie otců. Lidi, to je mag.or. :roll: Už jenom ta vizáž :poblion: Nakráčel si na informativní seminář MPSV ve slizkém triku a šusťákách a dělal tam dost bordel. Vypadalo to, že ho přednášející nechá vyvést :mrgreen: ale nakonec ho setřela větou: „Vy kritizujete postupy MPSV a chcete od nás dotaci na provoz?“ Pán se zavzdušnil, chvíli ještě cosi pindal, ale pak dal pokoj.

Takže jinak: Znáte někdo nějakého normálního muže a zároveň člena Unie otců? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
15.6.14 11:46
@Gina108 píše:Takže jinak: Znáte někdo nějakého normálního muže a zároveň člena Unie otců? :think:

Tak třeba to, co psala Filipina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.6.14 12:03
@WontTell píše:
Tak třeba to, co psala Filipina…

No to přímo nepsala, že by byl členem, ale že využil jejich služeb… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.6.14 12:26

@Gina108
Valentin je exot, o tom žádná, měla jsem tu čest i když trochu zprostředkovaně :mrgreen:. Jednu dobu se hodně angažoval v sociální práci, dělal programy pro kluky z děcáků a diagnosťáků, často bez rodin a mužského vzoru. To bylo hodně dobrý, konkrétní, užitečná, neuplkaná aktivita. Pak ho asi semlela femonazisoudní mafie :mrgreen: nebo něco se mu stalo, asi to muselo bejt něco strašnýho.

Nikoho normálního z unie otců fakt neznám. Potíž je, že oni zavaří i normálním tátům, kteří např. chtějí pečovat o své děti a matka tomu brání. Povzdech na OSPODu „no tak doufám, že ten pán není další Hodinář“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
15.6.14 13:41

Nám, respektive mému exmanželovi ten pán z Unie pomohl hodně ( i když časem to celé skončilo jako fiasko, ale to už vyloženě vinou extrémně táhlých soudů).
Do té doby mu totiž exmanželka dceru nedávala vůbec, odmítla ji ukázat, ve školce zakázala učitelkám malou otci vůbec ukázat. Byly kolem toho komedie jak hrom, všem se vysmívala, podávala stížnosti na OSPOD, nikdo na ni neměl metr a dítě pravidelně každý druhý víkend v sobotu brzo ráno na pohotovosti s tím, že v noci mělo údajně šílenou horečku (trvalo to 5 let!).

Pán z Unie nám pomohl v tom, že exmanžela (v té době manžela) zdarma zastupoval u soudu, ona se do té doby vyloženě vysmívala, měla z toho srandu, u soudu si odpovídala jak se jí to zlíbilo, pokaždé jinak a nikomu to nepřišlo zvláštní.
Až ten pán se začal chytat každičkých detailů, vyloženě ji několikrát nachytal při lži, soudci několikrát zdůraznil co chce do zápisu a trval na tom dokud to v zápisu nebylo. Prostě se na ni připravil, věděl na co se zeptat, na co poukázat. Oni tenkrát mělo soudce, o kterém se říkalo Pan dohoda. On prostě preferoval dohody, ale ono to tady prostě nešlo!!! Byl tisíckrát lepší než právnička, kterou exmanžel nejprve měl, prostě do ní šel, trval si na svým, prosazoval návrhy důkazů atd…
Tenkrát to bylo poprvé co odcházela od soudu a měla slzy v očích (jindy se usmívala spokojeně jako sluníčko), posléze dostala několikatisícovou pokutu za prokázání maření styku.

Takže já mám tuhle zkušenost, ale je fakt, že nás, resp. exmanžela, zastupoval jiný pán než ten Fiala, i když jeho jméno samozřejmě znám.
A osud toho „našeho“ pána je teda dost smutný. Kluk měl pět let, když se rozvedli, ta jeho bývalá mu ho vyloženě blokovala, nedávala, soudy se táhly léta, pořád se to prodlužovalo, ona snad dostala pokuty přes 150.000 Kč za maření soudního rozhodnutí, jenže to dopadlo stejně jako u mého exmanžela. Než se soudy pohnuly (v našem případě se to vleklo téměř 10 let) tak dítě prostě vyrostlo a už nemělo zájem znát cizího člověka, jen ho pak pěkně od 18 dávalo k soudu skrz alimenty, na ulici na něj plivalo atd…
Tohle je třeba příklad, kdy se nedivím, že ti tatínci zahořknou a někdy jdou hold trošku do extrémů.
Já, z pozice matky lvice, kdyby mi někdo ukradl dítě a znemožnil mi totálně vídat se s ním, tak toho člověka rozsápu na kusy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56264
15.6.14 14:28

Nj jenze kdyz lide chteji, nejak se domluvi. unie otcu, z toho, co tu nekdo dal o Fialovi, se mi chce zvracet. A ty jejich vyroky, ze deti jdou zmanipulovane…
ja si vzdycky rikam, ze jakto, ze vsichni maji tak hrozne partnerky.. tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí